Blog

Casă de vânzare

Ce înseamnă casă la roșu?

Dacă ești în căutarea unei case noi, probabil că ai întâlnit deja expresia „casă la roșu”, prezentă în numeroase anunțuri de vânzare. Deși în primă instanță te-ai putea gândi că este vorba despre o casă din cărămidă, această denumire se referă la etapa de construcție în care se află casa și nu la materialul din care este făcută. Poate fi vorba despre cărămidă, dar la fel de bine anunțul poate face referire la o casă din beton sau chiar lemn.
Case de vânzare

Cât de mult înseamnă aerul curat pentru copilul tău?

Aerul poluat, efectul nociv al razelor UV, lipsa spațiilor verzi și a locurilor de joacă amenajate corespunzător, traficul aglomerat și riscul crescut de accidente, precum și teama generală de pericolele care pândesc la tot pasul dar și capcanele în care pot cădea copiii nesupravegheați – acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care, de cele mai multe ori, ca părinte, ai preferat să îți ții copilul în casă.

Prima casă vândută în premieră de Black Friday

V-am obișnuit cu premierele la Liziera de Lac așa că am mai adăugat una în palmares.

Case la cheie pentru perfecționiști

Ești în căutarea locuinței perfecte și ai uneori impresia că găsirea sa este o misiune imposibilă? Probabil auzi adesea de la apropiații cu care discuți acest aspect faptul că ai prea multe pretenții și că locuința perfectă nu există, că nu poți avea parte de o locuință modernă și accesibilă, amplasată într-un cadru de vis, dar în același timp aproape de București, de unde să ai acces rapid la numeroase facilități. Pe scurt, că ceri prea mult și că nu le poți avea pe toate.

Casa perfectă pentru tinerii căsătoriți

na dintre cele mai speciale etape din viața de cuplu o reprezintă găsirea casei perfecte. Odată cu întemeierea unei familii, tinerii încep să își reorganizeze prioritățile și să fie preocupați de găsirea locuinței ideale. Cei mai mulți își doresc o casă liniștită, în apropiere de natură, unde copiii să se poată bucura de verdeață și aer curat, dar în același timp de facilități indispensabile pentru vârsta lor, cum ar fi grădinița sau terenul de sport.

Casă cu pază într-un ansamblu rezidențial verde

În zilele noastre, prioritară este siguranța unei case, sentimentul că în locuința ta îți găsești refugiul, unde nimeni și nimic nu-ți poate face rău. După o zi solicitantă, în care a trebuit sa fii activ și să duci la bun sfârșit o mulțime de taskuri importante, tot ce îți dorești este să ajungi acasă și să te relaxezi cu adevărat. Iar acest lucru îl poți obține într-un ansamblu rezidențial verde, în care te simți în siguranță, așa cum este Liziera de Lac.
Proiectul imobiliar cu ieșire la autostrada A2

Proiectul imobiliar cu ieșire la autostrada A2

Ești în căutarea unui loc pe care să îl numești acasă? Ai dori să locuiești într-un cadru natural, dar totodată aproape de locurile de interes din București? Capitala nu este cunoscută ca fiind cel mai verde oraș din țară, dimpotrivă.
Case noi 2021 – ce facilități sunt la mare căutare

Case noi 2021 – ce facilități sunt la mare căutare

Și în acest an sunt la mare căutare case aflate în apropierea capitalei București. Motivul? Tot mai multe persoane vor să evadeze din tumultul urban și să trăiască într-un loc favorabil meditației, relaxării și armoniei, dar să nu se îndepărteze prea mult de locul în care își desfășoară activitățile de zi cu zi.
Complexul rezidențial pentru toate vârstele

Complexul rezidențial pentru toate vârstele

Multe familii iau la un moment dat decizia de a se muta, din diferite considerente. Fie membrii familiei au nevoie de mai mult spațiu și mai multă intimitate, fie aceștia vor să facă o schimbare majoră în viața lor. Indiferent de motivul pentru care aleg să se mute, cele mai multe persoane prioritizează varianta de a se muta la casă.
Munca de acasă este mai plăcută că niciodată

Munca de acasă este mai plăcută că niciodată

Obiceiurile oamenilor s-au schimbat în ultima perioadă din cauza contextului în care întreagă lume se află, iar aceste schimbări au vizat și modul de lucru al acestora. Prin urmare, tot mai multe companii au ales varianta lucrului de acasă.Dacă și tu te afli în această situație, dar totuși simți nevoia de a socializa și dea vedea și alte persoane când lucrezi, îți recomandăm un ansamblu rezidențial care pune la dispoziția locatarilor săi toate facilitățile de care au nevoie, inclusiv un community hub cu spațiu de co-working.
Complex rezidențial pentru cei dependenți de sport

Complex rezidențial pentru cei dependenți de sport

Persoanele pasionate de sport cunosc importanța mișcării și a apropierii de natură pentru sănătate. Dacă și tu faci parte din grupul celor care aleargă des, practică tenisul, baschetul sau alte sporturi individuale sau de echipa și își doresc să aibă o viață cât mai activă, vei fi bucuros să afli detalii despre un loc magic, situat lângă București, unde activitatea fizică este încurajată, unde copiii se joacă în voie, în aer liber și unde adulții fac mișcare pe terenuri special amenajate, aproape de casă.
Ansamblu rezidențial cu parcare individuală și comună

Ansamblu rezidențial cu parcare individuală și comună

Cu siguranță multe persoane își doresc să locuiască înconjurate de verdeață și aer curat. Tumultul urban, agitația și poluarea caracteristice orașelor mari pot fi o adevărată neplăcere pentru cei care întotdeauna preferă natură și liniștea. Dacă și tu îți dorești să fii în permanentă mai aproape de natură, află că există o soluție perfectă prin care să îmbini modernitatea și facilitățile specific urbane cu verdeață copacilor și frumusețea peisajelor naturale.
Ești pasionat de ciclism? Un motiv în plus pentru o casă nouă în Liziera de Lac

Ești pasionat de ciclism? Un motiv în plus pentru o casă nouă în Liziera de Lac

Tot mai mulți oameni se îndreaptă către un trai mai liniștit și mai relaxant, departe de aglomerația orașelor și de poluarea fonică și atmosferică din mijlocul acestora. Este și firesc, ne simțim în elementul nostru atunci când ne aflăm în natură, de parcă am fi într-o conexiune directă cu aceasta. Simțim și respirăm în ritmul ei, așa încât doar astfel parcă ne simțim compleți.
Casa intr-un ansamblu rezidential verde

Îți poți permite o casă într-un ansamblu rezidențial verde?

Probabil ai visat de nenumărate ori la casă perfectă. Fiecare detaliu este deja conturat în mintea ta, iar interiorul casei și locul în care este amplasată reflectă stilul pe care îl preferi în cel mai fidel mod. Chiar dacă știi deja cum vrei să arate casă visurilor și care este sentimentul pe care ți l-ar oferi, îți rămân, totuși, câteva întrebări în minte
Ansamblu rezidențial cu 13 ha de pădure transformate în parc natural

Ansamblu rezidențial cu 13 ha de pădure transformate în parc natural

Omul a fost și va fi întotdeauna atras de traiul aproape de natură. În sufletul lui există o așezare și o armonie incomparabile cu orice altceva atunci când acesta se află în apropierea pădurilor, deschiderilor largi care inspiră libertate și frumusețe. Liziera de Lac a pornit un proiect rezidențial unic, având la bază acest crez al unei trăiri autentice, cu pace și respect față de natură.

Liziera de Lac lansează Vecinii de la Liziera de Lac

Un proiect fotografic adresat viitorilor rezidenți, care își propune să crească nivelul de conștientizare a impactului asupra mediului înconjurător din zona lacului Tătarul
Ansambluri rezidențiale cu 52% spațiu verde

Câte ansambluri rezidențiale se pot lăuda cu 52% spațiu verde?

Locuința viitorului este cu siguranță cea care se află aproape denatură, dar care se bucură de inovațiile ce ușurează considerabil o viață modernă activă. Îți dorești o astfel de casă și ai vrea să poți îmbina aceste două necesități primordiale, dar nu credeai că le poți avea pe toate în același loc. Liziera de Lac este un proiect care și-a dorit să aducă în mijlocul ei o comunitate de oameni cu aceleași idealuri: respect și iubire față de natură, într-un mediu care prețuiește urbanul cel responsabil cu rezolvarea atâtor nevoi de baza în viața unui individ.
Scapă de grija parcării și a spațiilor înghesuite

Scapă de grija parcării și a spațiilor înghesuite într-un ansamblu rezidențial înconjurat de natură

Una dintre cele mai importante nevoi pe care le avem înnăscute în adâncul ființei noastre și care ne bucură sufletul într-un mod aproape inexplicabil, este aceea de a fi în comuniune cu natura. Deseori suntem copleșiți de factori ce țin de ancorarea în realitatea contemporană (o slujbă stabilă, asigurarea strictului necesar și multe alte provocări de depășit și drumuri imprevizibile pe care trebuie să le facem zi de zi), care ne fac să uităm de ceea ce este important pentru sufletul nostru și de lucrurile pe carele prețuim cu adevărat.
Liziera de Lac complexul rezidențial perfect pentru tinerii căsătoriți

Liziera de Lac complexul rezidențial perfect pentru tinerii căsătoriți?

Acum că sunteți proaspăt căsătoriți, v-ați gândit că este momentul să vă luați o casă împreună. Dacă v-ați hotărât la o casă pe pământ, care să vă întrunească nevoia de intimitate, libertate și siguranță, atunci Liziera de Lac are soluția perfectă pentru voi. De asemenea, apropierea de pădure și de lac plusează considerabil în luarea unei decizii care să favorizeze mutarea în acest microunivers unic, cu facilități urbane avangardiste. La 15 minute distanță de București, nici nu vei simți nevoia să apelezi la serviciile oferite de oraș, întrucât pe majoritatea dintre acestea le vei găsi și aici, la Liziera de Lac. Echipa din spatele acestui proiect a încercat să țină cont de cele mai ardente dorințe și nevoi ale oamenilor care s-ar muta în afara orașului, tocmai pentru a nu simți acut nevoia de a reveni în oraș.
Complex rezidential Liziera de Lac

Cu ce este diferit complexul rezidențial Liziera de Lac?

 Cu toții avem în minte o casă ideală, care să ne îndeplinească cât mai multe nevoi. Știm acea idee conform căreia către orice locuință ne-am îndrepta, există și avantaje și dezavantaje pe care trebuie să le luăm în calcul. Ei bine, noi dorim să înclinăm balanța către cât mai multe avantaje ale noii tale mutări, pentru a te bucura din plin de alegerea făcută. Complexul rezidențial Liziera de Lac urmărește să răspundă cât mai multor cerințe și fie un microunivers în care să te simți împlinit și fericit că ai ales să trăiești aici. Citește următoarele rânduri pentru a vedea cu ce ne diferențiem de celelalte ansambluri rezidențiale și ce te poate face să ne alegi fără să mai stai prea mult pe gânduri.