Blog

pret casa

Casa din mijlocul naturii care te ajută să faci economii

Multor oameni le este dificil să strângă banii de care au nevoie pentru a cumpăra casa la care au visat dintotdeauna. Pe lângă problema legată de preț casă, trebuie să iei în calcul și cheltuielile pe care urmează să le faci, fie pentru a reabilita spațiul respectiv, fie pentru utilități.
casa de vanzare

Casa ta are acces ușor la autostrada A2

Dacă ești pregătit să aduci ceva nou în viața ta, atunci a venit momentul să iei în considerare vânzarea casei în care locuiești în oraș și relocarea într-o zonă verde, dar totodată aproape de facilitățile urbane.

Complex rezidențial cu facilități urbane avangardiste

Tu știi cum arată viitorul? Fără îndoială nu poți răspunde cu exactitate la această întrebare, dar dacă ar fi să ne imaginăm, probabil nu ar lipsi tehnologia și toate facilitățile pe care le aduce vieții de zi cu zi.
proiect rezidential

Proiect rezidențial perfect pentru familii tinere

tunci când vorbim despre o familie tânără, avem în minte fie un cuplu proaspăt căsătorit, fie o familie cu unul sau doi copii. În orice caz, la început de drum în a-și crea viața frumoasă pe care și-o doresc. Și, în același timp, probabil le surâde ideea dea achiziționa o casă.
ansamblu rezidential

Ansamblul rezidential Liziera de lac beneficiaza de reglementari impotriva pesticidelor

Casă în mijlocul naturii, dar cu toate avantajele orașului. Poate altădată părea o cerință excentrică pe lista de dorințe a unor viitori proprietari de locuințe, însă acum, datorită tehnologiilor și a dezvoltărilor din domeniul imobiliar, bunăstarea oamenilor a devenit o prioritate și în acest sector
casa

Stil de viață liniștit în case la 15 minute de oraș

Orașul smart, la 15 minute de București, își propune să reorganizeze spațiul urban în jurul serviciului, al comunității și al facilităților urbane, dar departe de forfota și aglomerația capitalei.
complex rezidential

Complex rezidențial cu stații proprii de tratare a apei

Un stil de viață sănătos se extinde în toate ariile de trai ale unei familii, fie că vorbim despre calitatea somnului, confortul casei, aerul de afară, sau calitatea apei din gospodărie. Atunci când căutăm o locuință nouă pentru noi și familia noastră, ne dorim ca investiția să fie una pe termen lung și să ne construim o mulțime de momente fericite alături de cei dragi.
complex rezidential case

Complexul rezidential Liziera de Lac - lac, pādure și câmpuri verzi

Pentru mulți locuitori din capitală, o escapadă în mijlocul naturii, în weekend, reprezintă o sursă de deconectare de la tumultul urban și reconectarea cu sinele.Dar dacă ai putea face asta în fiecare zi? Să-ți regăsești liniștea, după o zi încărcată la birou, în casa ta situată în mijlocul naturii, dar aproape de București.
casa

Case lângă spații de încărcare auto electrice

În ultimii ani, atenția tuturor oamenilor și a business-urilor s-a îndreptat către protejarea mediului și căutarea unor soluții sustenabile care să ne asigure un viitor cât mai sănătos. De aceea, proiecte cu impact pozitiv asupra mediului și în care accentul este pus asupra economisirii energiei, diminuarea poluării și conservarea habitatului natural au început să fie dezvoltate, iar oamenii să răspundă tot mai bine la astfel de inițiative.
case

Case ideale pentru familiile cu copii mici

Pe măsură ce familia noastră se mărește, casa ideală de altădată devine, de cele mai multe ori, neîncăpătoare pentru familia extinsă. Cu atât mai mult cu cât apar și copiii. Iar dacă vorbim despre cel puțin 2 copii mici, atunci avem nevoie nu doar de un spațiu optimizat și sigur, cu spații mari pentru a depozita jucăriile și alte accesorii, dar și un spațiu exterior generos, poate cu o grădină în care micuții să își consume energia în fiecare zi și toate facilitățile în imediata apropiere, pentru confortul părinților și al copiilor.
casa langa Bucuresti

Case perfecte pentru iubitorii de animale

Sunt mulți iubitori de animale printre noi și atunci când avem printre membrii familiei un patruped ne gândim și la siguranța și confortul acestuia. Iar dacă patrupedul este un cățel extrem de activ, atunci plimbările lungi și alergatul prin curte sunt, cu siguranță, soluțiile ideale pentru a-și consuma energia.
casa de vanzare langa Bucuresti

Cele mai apreciate facilități ale caselor din Liziera de Lac

Care este primul sentiment ce-ți trece prin minte atunci când te gândești la acasă? Acasă este mai mult decât un loc în care te retragi obosit, după o lungă zi de muncă, acasă este un stil de viață. Și cine nu își dorește un echilibru între confort și siguranță? Între natură și facilitățile urbanului?
ansambluri rezidentiale

Liziera de Lac vs alte ansambluri rezidențiale

Fie că este vorba despre prima casă pe care o achiziționezi că proprietar, fie că ai decis să te muți din casă de la oraș și să îți cumperi un cuib nou într-un ansamblu rezidențial din afară capitalei București, lăsând în urmă agitația urbană, atunci când investești într-o locuința nouă este extrem de important că această să acomodeze deopotrivă dorințele tale, cât și ale celorlalți membri ai familiei.
case noi

Cât de importantă este siguranța casei tale?

Confortul este un aspect definitoriu atunci când alegi casă în care vei locui pe termen lung, dar la fel de important este să te simți în siguranță acasă, chiar și atunci când ești plecat.Într-un smart home deții mereu controlul asupra a tot ce se întâmplă în căminul tău. Sistemele inteligente de supraveghere și monitorizare instalate pot fi ușor configurate și manevrate de pe telefon chiar și de la distanță.
casa noua

Control acces de la distanță al casei

Tot mai multe case din București și din împrejurimi tind să fie echipate cu tehnologie modernă pentru a ușura viață celor care locuiesc în ele.Iar dacă vorbim despre smart home, atunci tehnologia și dotările sunt de ultima generație și vizează echilibrul tău în tot ceea ce înseamnă confort, siguranță, economie
casa noua

Optimizează toate costurile cu sistemul Smart Home

Avem telefoane inteligente, iar în ultimul deceniu tehnologia și automatizarea au devenit parte din viață noastră de zi cu zi. Așa încât, nu este o surpriză că și casă tradițională se transformă în casă nouă inteligență
case inteligente

Case inteligente cu consum scăzut de energie

În ultimii 20 de ani, casele au devenit din ce în ce mai eficiente, în special datorită producătorilor de materiale de construcții care au învățat cum să reducă pierderile energetice prin produse și sisteme competitive.
casa langa Bucuresti

Controlul temperaturii și al umidității din noua ta casă

Cea mai mare grijă a fiecărei familii este să aibă costurile optimizate, mai ales atunci când vine vorba despre întreținerea unei case. Totodată, însă, cu aceeași grijă trebuie să se asigure că toți membrii locuinței se bucură de un confort sporit, în fiecare camera.
smart home

Smart HOME - Termostat inteligent, senzor umiditate, emițător IR RF

casa langa Bucuresti

Casa inteligentă îți face viața mai ușoară

Cu toții vrem să ne facem viața mai ușoară în fiecare zi, mai ales atunci când ne gândim la "acasă". În ultimii ani, conceptul de smart home a pătruns în mintea proprietarilor de case din București sau alte orașe cu zone metropolitane din țară, iar solicitările au crescut pe măsura interesului acestora.