Blog

case smart

Complex rezidențial de case smart

Vrei să locuiești într-un complex rezidențial de case smart situat în inima naturii?
casa la rosu

Ce înseamnă casă la roșu?

Dacă ești în etapa în care te informezi înainte să iei decizia de cumpărare a unei case, cu siguranță ai întâlnit expresia casă la roșu.
casa smart

Cât trebuie să fie umiditatea în casă?

Află cât trebuie să fie umiditatea optimă în casă. Cum pot ajuta sistemele dintr-o casă smart?
Liziera de Lac

Liziera de Lac – Orășelul în miniatură cu tot ce ai nevoie!

Ești în căutarea unui complex rezidențial cu case de vânzare care oferă echilibrul perfect între facilități moderne și cadrul natural? Avem o propunere pentru tine: Liziera de Lac – o comunitate vibrantă situată în apropiere de București, înconjurată de lac și pădure, un adevărat orășel în miniatură, care îți oferă tot ce ai nevoie!
casa de vanzare

Cine nu-și dorește o casă cu curte?

Home is where your heart is, spune o faimoasă zicală. Tradusă în română, această expresie înseamnă Casa este acolo unde îți este inima, iar noi plusăm, spunând că o curte frumoasă și spațioasă nu poate decât să facă o casă și mai specială sau o inimă și mai fericită!
case de cumparat

Case conectate cu natura

În lumea în care trăim în ritm alert, mulți dintre noi tânjesc după un stil de viață mai simplu și mai conectat cu mediul natural, iar o modalitate de a realiza acest lucru este căutarea unei case de vânzare pe care să o transformăm într-un cămin intim, în care să ne simțim conectați cu natura înconjurătoare.
complex rezidential

Complex rezidențial cu spații verzi

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să trăiești într-un complex rezidențial în care natura se îmbină cu tehnologia, astfel încât să te poți bucura de cea mai bună experiență posibilă? Ei bine, în cadrul proiectului Liziera de Lac vei găsi răspunsul pe care îl cauți!
casa Bucuresti

Unde să te muți la casă lângă București în 2023?

Vrei să te muți la casă, dar în același timp să nu fii prea departe de București? Acest lucru este posibil dacă alegi să locuiești într-un complex rezidențial aflat în apropiere de capitală, așa cum este Liziera de Lac
casă București

Top 3 motive pentru care tinerii aleg casa nouă în Liziera de Lac

Tinerii reprezintă grupul de vârstă cel mai atras de ideea casei lângă București și există mai multe explicații pentru acest fenomen. Mulți dintre ei își doresc să aibă acces facil la capitală, fără să se confrunte cu situațiile neplăcute prin care trec mulți dintre locuitorii săi. Alții sunt conștienți de influența negativă pe care oamenii o au asupra naturii și își doresc să schimbe acest lucru.
tip casa

Microuniversul unic - casa cu lac, pădure si facilități urbane

Te-ai săturat de ritmul alert din capitală și vrei să locuiești într-un complex rezidențial de case în care să te poți bucura în același timp de natură și tehnologie? Ei bine, Liziera de Lac combină cele două elemente pentru a-ți oferi o experiență cu adevărat unică!
pret casa

Casa din mijlocul naturii care te ajută să faci economii

Multor oameni le este dificil să strângă banii de care au nevoie pentru a cumpăra casa la care au visat dintotdeauna. Pe lângă problema legată de preț casă, trebuie să iei în calcul și cheltuielile pe care urmează să le faci, fie pentru a reabilita spațiul respectiv, fie pentru utilități.
casa de vanzare

Casa ta are acces ușor la autostrada A2

Dacă ești pregătit să aduci ceva nou în viața ta, atunci a venit momentul să iei în considerare vânzarea casei în care locuiești în oraș și relocarea într-o zonă verde, dar totodată aproape de facilitățile urbane.

Complex rezidențial cu facilități urbane avangardiste

Tu știi cum arată viitorul? Fără îndoială nu poți răspunde cu exactitate la această întrebare, dar dacă ar fi să ne imaginăm, probabil nu ar lipsi tehnologia și toate facilitățile pe care le aduce vieții de zi cu zi.
proiect rezidential

Proiect rezidențial perfect pentru familii tinere

tunci când vorbim despre o familie tânără, avem în minte fie un cuplu proaspăt căsătorit, fie o familie cu unul sau doi copii. În orice caz, la început de drum în a-și crea viața frumoasă pe care și-o doresc. Și, în același timp, probabil le surâde ideea dea achiziționa o casă.
ansamblu rezidential

Ansamblul rezidential Liziera de lac beneficiaza de reglementari impotriva pesticidelor

Casă în mijlocul naturii, dar cu toate avantajele orașului. Poate altădată părea o cerință excentrică pe lista de dorințe a unor viitori proprietari de locuințe, însă acum, datorită tehnologiilor și a dezvoltărilor din domeniul imobiliar, bunăstarea oamenilor a devenit o prioritate și în acest sector
casa

Stil de viață liniștit în case la 15 minute de oraș

Orașul smart, la 15 minute de București, își propune să reorganizeze spațiul urban în jurul serviciului, al comunității și al facilităților urbane, dar departe de forfota și aglomerația capitalei.
complex rezidential

Complex rezidențial cu stații proprii de tratare a apei

Un stil de viață sănătos se extinde în toate ariile de trai ale unei familii, fie că vorbim despre calitatea somnului, confortul casei, aerul de afară, sau calitatea apei din gospodărie. Atunci când căutăm o locuință nouă pentru noi și familia noastră, ne dorim ca investiția să fie una pe termen lung și să ne construim o mulțime de momente fericite alături de cei dragi.
complex rezidential case

Complexul rezidential Liziera de Lac - lac, pādure și câmpuri verzi

Pentru mulți locuitori din capitală, o escapadă în mijlocul naturii, în weekend, reprezintă o sursă de deconectare de la tumultul urban și reconectarea cu sinele.Dar dacă ai putea face asta în fiecare zi? Să-ți regăsești liniștea, după o zi încărcată la birou, în casa ta situată în mijlocul naturii, dar aproape de București.
casa

Case lângă spații de încărcare auto electrice

În ultimii ani, atenția tuturor oamenilor și a business-urilor s-a îndreptat către protejarea mediului și căutarea unor soluții sustenabile care să ne asigure un viitor cât mai sănătos. De aceea, proiecte cu impact pozitiv asupra mediului și în care accentul este pus asupra economisirii energiei, diminuarea poluării și conservarea habitatului natural au început să fie dezvoltate, iar oamenii să răspundă tot mai bine la astfel de inițiative.
case

Case ideale pentru familiile cu copii mici

Pe măsură ce familia noastră se mărește, casa ideală de altădată devine, de cele mai multe ori, neîncăpătoare pentru familia extinsă. Cu atât mai mult cu cât apar și copiii. Iar dacă vorbim despre cel puțin 2 copii mici, atunci avem nevoie nu doar de un spațiu optimizat și sigur, cu spații mari pentru a depozita jucăriile și alte accesorii, dar și un spațiu exterior generos, poate cu o grădină în care micuții să își consume energia în fiecare zi și toate facilitățile în imediata apropiere, pentru confortul părinților și al copiilor.