Blog

casa de vanzare langa Bucuresti

Cele mai apreciate facilități ale caselor din Liziera de Lac

Care este primul sentiment ce-ți trece prin minte atunci când te gândești la acasă? Acasă este mai mult decât un loc în care te retragi obosit, după o lungă zi de muncă, acasă este un stil de viață. Și cine nu își dorește un echilibru între confort și siguranță? Între natură și facilitățile urbanului?
ansambluri rezidentiale

Liziera de Lac vs alte ansambluri rezidențiale

Fie că este vorba despre prima casă pe care o achiziționezi că proprietar, fie că ai decis să te muți din casă de la oraș și să îți cumperi un cuib nou într-un ansamblu rezidențial din afară capitalei București, lăsând în urmă agitația urbană, atunci când investești într-o locuința nouă este extrem de important că această să acomodeze deopotrivă dorințele tale, cât și ale celorlalți membri ai familiei.
case noi

Cât de importantă este siguranța casei tale?

Confortul este un aspect definitoriu atunci când alegi casă în care vei locui pe termen lung, dar la fel de important este să te simți în siguranță acasă, chiar și atunci când ești plecat.Într-un smart home deții mereu controlul asupra a tot ce se întâmplă în căminul tău. Sistemele inteligente de supraveghere și monitorizare instalate pot fi ușor configurate și manevrate de pe telefon chiar și de la distanță.
casa noua

Control acces de la distanță al casei

Tot mai multe case din București și din împrejurimi tind să fie echipate cu tehnologie modernă pentru a ușura viață celor care locuiesc în ele.Iar dacă vorbim despre smart home, atunci tehnologia și dotările sunt de ultima generație și vizează echilibrul tău în tot ceea ce înseamnă confort, siguranță, economie
casa noua

Optimizează toate costurile cu sistemul Smart Home

Avem telefoane inteligente, iar în ultimul deceniu tehnologia și automatizarea au devenit parte din viață noastră de zi cu zi. Așa încât, nu este o surpriză că și casă tradițională se transformă în casă nouă inteligență
case inteligente

Case inteligente cu consum scăzut de energie

În ultimii 20 de ani, casele au devenit din ce în ce mai eficiente, în special datorită producătorilor de materiale de construcții care au învățat cum să reducă pierderile energetice prin produse și sisteme competitive.
casa langa Bucuresti

Controlul temperaturii și al umidității din noua ta casă

Cea mai mare grijă a fiecărei familii este să aibă costurile optimizate, mai ales atunci când vine vorba despre întreținerea unei case. Totodată, însă, cu aceeași grijă trebuie să se asigure că toți membrii locuinței se bucură de un confort sporit, în fiecare camera.
smart home

Smart HOME - Termostat inteligent, senzor umiditate, emițător IR RF

casa langa Bucuresti

Casa inteligentă îți face viața mai ușoară

Cu toții vrem să ne facem viața mai ușoară în fiecare zi, mai ales atunci când ne gândim la "acasă". În ultimii ani, conceptul de smart home a pătruns în mintea proprietarilor de case din București sau alte orașe cu zone metropolitane din țară, iar solicitările au crescut pe măsura interesului acestora.
casa langa Bucuresti

Strictul necesar când te muți în casă nouă

Câte speranțe și câte emoții sunt în mintea și sufletul unui om care se mută într-o casă nouă! Își face planuri, își face bagaje și este dornic să înceapă o nouă viață, sub acoperișul unei case așa cum a visat.
casa langa Bucuresti

Case noi cu mult spațiu verde și piste de biciclete

Visul oricărei familii este o casă cu grădină, înconjurată de verdeață, departe de agitația orașului, dar în același timp dotată cu toate utilitățile și aproape de toate facilitățile pe care mediul urban le oferă locuitorilor să
ansamblu rezidential

Ansamblu rezidențial cu infrastructură pusă la punct

Una dintre principalele cerințe pe care le urmărește orice proprietar la viitoarea să casă este legată de infrastructură. Degeaba este o locuința atrăgătoare din toate punctele de vedere, dacă la prima ploaie străzile din localitate se inundă și devin mici mlaștini, iar la prima furtună rețeaua de curent electric pică.
casa de vanzare

Case noi vs. case vechi – recomandări

Atunci când plănuiești să cumperi o locuință, unul dintre aspectele asupra căruia trebuie să decizi este legat de anul deconstrucție. Care sunt diferențele dintre casele noi și cele vechi? Care este cea mai bună opțiune pentru ține? Pentru a te ajută să faci o alegere, am pus laolaltă cele mai importante informații pe care este necesar să le cunoști în legătură cu casele noi și vechi de pe piață imobiliară.

Casele din Liziera de Lac – atractive și eficiente

Dacă în ultima perioada ai luat în calcul achiziționarea unei case în apropiere de București, în detrimentul oricărei alte opțiuni, poate fi un semn că acesta este tipul de locuința perfect pentru ține. Vestea bună este că ai de unde să alegi casă perfectă pentru ține, având în vedere că lângă București există opțiuni demne de luat în considerare, precum ansamblul rezidențial Liziera de Lac.
Casa langa Bucuresti

Casă lângă București vs. apartament într-un bloc nou

A alege între o casă și un apartament nu este o misiune ușoară, având în vedere că ambele opțiuni vin cu avantaje. Totul depinde de stilul de viață pe care îți dorești să îl adopți, de nevoile tale și ale familiei.
casa de vanzare

Cât durează cadastrul și intabularea unei case?

Cadastrul și intabularea sunt două elemente importante, pe care orice proprietar de casă trebuie să le aibă în vedere. Această documentație face parte din actele de proprietate ale unei case, pe cadastru și intabulare bazându-se orice operațiune privind dreptul de proprietate, inclusiv vânzarea casei.
Construcție casă

Cât costă construcția unei case?

Dacă te gândești să îți construiești casa visurilor în viitorul apropiat sau dacă plănuiești să cumperi o casă în București ori înaltă zonă a țării, unul dintre principalele aspecte de care vei fi interesat este costul. Pentru a lua o decizie, probabil te întrebi și ce tip de casă costă mai puțin din punct de vedere al construcției: cea fără etaj sau cea cu etaj.
casa langa Bucuresti

Cât te costă să faci o casă în 2022

Costul unei case este unul dintre principalele aspecte care îi interesează pe cei ce își doresc o nouă locuință. În plus, de cele mai multe ori, prețul influențează decizia atunci când oamenii au de ales între a construi o casă sau a cumpăra una gata construită într-un ansamblu rezidențial. Dacă și tu te afli în situația de a face o astfel de alegere, următoarele detalii te vor ajuta să iei decizia cea mai bună.
casa la gri

Ce înseamnă casa la gri

În sectorul imobiliar există anumiți termeni utilizați pentru a descrie casele de vânzare: casă la roșu, casă la gri și casă la cheie. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu acest domeniu, termenii pot crea confuzie. De exemplu, în cazul caselor la roșu și la gri, multe persoane cred ca denumirile se referă la materialul din care este construită casa (cărămidă sau beton).
Casă de vânzare

Ce înseamnă casă la roșu?

Dacă ești în căutarea unei case noi, probabil că ai întâlnit deja expresia „casă la roșu”, prezentă în numeroase anunțuri de vânzare. Deși în primă instanță te-ai putea gândi că este vorba despre o casă din cărămidă, această denumire se referă la etapa de construcție în care se află casa și nu la materialul din care este făcută. Poate fi vorba despre cărămidă, dar la fel de bine anunțul poate face referire la o casă din beton sau chiar lemn.