Blog

Scapă de grija parcării și a spațiilor înghesuite

Scapă de grija parcării și a spațiilor înghesuite într-un ansamblu rezidențial înconjurat de natură

Una dintre cele mai importante nevoi pe care le avem înnăscute în adâncul ființei noastre și care ne bucură sufletul într-un mod aproape inexplicabil, este aceea de a fi în comuniune cu natura. Deseori suntem copleșiți de factori ce țin de ancorarea în realitatea contemporană (o slujbă stabilă, asigurarea strictului necesar și multe alte provocări de depășit și drumuri imprevizibile pe care trebuie să le facem zi de zi), care ne fac să uităm de ceea ce este important pentru sufletul nostru și de lucrurile pe carele prețuim cu adevărat.
Liziera de Lac complexul rezidențial perfect pentru tinerii căsătoriți

Liziera de Lac complexul rezidențial perfect pentru tinerii căsătoriți?

Acum că sunteți proaspăt căsătoriți, v-ați gândit că este momentul să vă luați o casă împreună. Dacă v-ați hotărât la o casă pe pământ, care să vă întrunească nevoia de intimitate, libertate și siguranță, atunci Liziera de Lac are soluția perfectă pentru voi. De asemenea, apropierea de pădure și de lac plusează considerabil în luarea unei decizii care să favorizeze mutarea în acest microunivers unic, cu facilități urbane avangardiste. La 15 minute distanță de București, nici nu vei simți nevoia să apelezi la serviciile oferite de oraș, întrucât pe majoritatea dintre acestea le vei găsi și aici, la Liziera de Lac. Echipa din spatele acestui proiect a încercat să țină cont de cele mai ardente dorințe și nevoi ale oamenilor care s-ar muta în afara orașului, tocmai pentru a nu simți acut nevoia de a reveni în oraș.
Complex rezidential Liziera de Lac

Cu ce este diferit complexul rezidențial Liziera de Lac?

 Cu toții avem în minte o casă ideală, care să ne îndeplinească cât mai multe nevoi. Știm acea idee conform căreia către orice locuință ne-am îndrepta, există și avantaje și dezavantaje pe care trebuie să le luăm în calcul. Ei bine, noi dorim să înclinăm balanța către cât mai multe avantaje ale noii tale mutări, pentru a te bucura din plin de alegerea făcută. Complexul rezidențial Liziera de Lac urmărește să răspundă cât mai multor cerințe și fie un microunivers în care să te simți împlinit și fericit că ai ales să trăiești aici. Citește următoarele rânduri pentru a vedea cu ce ne diferențiem de celelalte ansambluri rezidențiale și ce te poate face să ne alegi fără să mai stai prea mult pe gânduri.
Criterii importante la cumpararea unei case noi

Criterii importante la cumpărarea unei case noi

Pasul important pe care îl presupune achiziționarea unei case noi trebuie să fie guvernat de mai multe puncte de vedere de care trebuie să ținem cont cu atenție și înțelepciune. Cu atât mai mult cu cât alegem o casă într-un complex rezidențial, de administrarea și întreținerea căreia trebuie să ne ocupăm personal, spre deosebire de un apartament dintr-un bloc de apartamente. Este important să documentam toți pașii pe care trebuie să îi facem atunci când facem această investiție pentru a avea șansa ca în final să facem cea mai bună alegere.
Ansamblu rezidential modern

Ce înseamnă un ansamblu rezidențial modern?

De multă vreme prospectezi piața imobiliară și îți dorești să faci cea mai bună alegere atunci când te orientezi către o casă într-un ansamblu rezidențial. Vrei să alegi inspirat și să te bucuri de un apartament care să-ți ofere niște facilități premium, demne de un complex rezidențial modern, în ton cu nevoile tale. Iată cam care ar fi condițiile pe care acesta trebuie să le întrunească pentru că tu să fii fericit.
Ce își doresc tinerii de la un ansamblu rezidențial

Ce își doresc tinerii de la un ansamblu rezidențial?

Majoritatea tinerilor din ziua de azi, după ce se realizează profesional și își trăiesc zbuciumul studenției, își întemeiază o relație de lungă durată sau chiar o familie, nu mai simt nevoia să trăiască în mijlocul junglei urbane, simțind nevoia de ceva mai multă siguranță, liniște și libertate. De asemenea, un plus de spațiu suplimentar, care să nu îi îngrădească sau să le limiteze creativitatea și sentimentul de intimitate sunt de luat în calcul în luarea unei astfel de decizii. Cu atât mai mult cu cât, în perioada pandemiei, tot mai mulți tineri activi și-au dat seama că le lipsește un spațiu în care să se relaxeze, în aer liber, din confortul propriei locuințe, un loc în care să se refugieze, dar să nu se simtă închiși ca într-o cutie, precum între pereții unui apartament de la bloc. În cele ce urmează, am strâns informații concludente în ce privește aspectele pe care tinerii le au în vedere atunci când caută o locuință într-un ansamblu rezidențial.
Sfaturi pentru căutarea unei case lângă București

Sfaturi pentru căutarea unei case lângă București

Cumpărarea unei case lângă București este întotdeauna o decizie importantă pe care o luăm având în vedere mai multe aspecte. Poate că în ultimul timp ai simțit nevoia să înlocuiești traiul aglomerat și înghesuit de la oraș cu liniștea și confortul pe care ți le dau o casă în afară orașului. Mai mult decât atât, îți dorești să ai mai multă intimitate, mai mult spațiu pentru relaxare și apropierea denatură binefăcătoare, de care să te bucuri și pe care să o observi mai în detaliu. În orice caz, avantajele unei case amplasate într-un astfel de loc depășesc de multe ori orice posibil dezavantaj. Am pregătit pentru ține câteva sfaturi de care să ții cont atunci când cauți o casă în afară Bucureștiului tocmai pentru a minimiza pe cât posibil aceste potențiale minusuri.
Apartament în Bucureșți sau casă lângă oraș: Cum îți alegi locuința?

Apartament în București sau casă lângă oraș: Cum îți alegi locuința?

Momentul în care te gândești că trebuie să te așezi la casa ta este unul plin de încercări, iar tu îți dorești să faci cea mai bună alegere. Tocmai de aceea, îți vei pune întrebarea: ce să aleg -apartament în București sau casă lângă oraș? Este bine să știi exact ce îți dorești de la casa ta și ce anume contează cel mai mult pentru ține. Pune în prim-plan facilitățile de care te vei bucura în fiecare situație și vezi către care dintre acestea se înclină balanța. În acest sens, am pregătit pentru tine un articol în care am analizat avantajele și dezavantajele acestor tipuri de locuințe, sperând că te vor face să iei cea mai bună decizie în acest sens.
Casa într-un ansamblu rezidențial

5 motive să alegi o casă într-un ansamblu rezidențial

Decizia de a cumpăra o casă este întotdeauna provocatoare și dificil de luat, mai ales atunci când pui pe hârtie toate aspectele de care trebuie să ții cont atunci când faci acest pas. Desigur, sunt atât de multe opțiuni dintre care poți alege, încât nu știi exact care ți se potrivește cel mai bine. Dacă totuși te-ai hotărât că e vremea să ai locuința ta proprie, iată câteva motive pentru care un apartament într-un ansamblu rezidențial este mai mult decât o idee inspirată, cu multe avantaje pe termen lung.
Amenajarea sufrageriile de mari dimensiuni

Sfaturi de la specialiști. Amenajarea sufrageriilor de mari dimensiuni

Când ai o cameră neamenajată și această este chiar sufrageria/camera de zi/livingul,ți-ai dori să ai cele mai bune idei pentru amenajarea lui, deoarece va ficamera în care vei petrece mult timp de calitate cu cei dragi, în care îți veiîncarcă bateriile și în care te vei relaxa după o zi lungă de muncă. Cu toateacestea, nu trebuie să îți faci griji: un living de mari dimensiuni nu necesitărespectarea unor reguli stricte. Poți să îți alegi piesele de mobilier dorite,combinate pe principii estetice, dar și adaptate stilului casei.
Idei de design exterior

Locuiești la casă? 10 idei de design exterior

Ce poate fi mai frumos decât să ai o curte de care săte bucuri din plin, mai ales în această perioadă, în care am fost nevoiți sărămânem atât de mult timp în incinta caselor noastre? Dacă ai o curte și vreisă o amenajezi în așa fel încât să fie funcțională și să fie acea oază deliniște și relaxare spre care să te îndrepți ori de câte ori simți nevoia,ne-am gândit la câteva idei de design exterior pentru amenajarea curțîi de caredispui. Ele te pot inspiră să faci alegeri care ți se potrivesc, pentru unmini-univers natural în care te poți destinde, te poți elibera de stres și tepoți bucură de o experiență cu adevărat terapeutică.
Amenajarea mansardei sfaturi si recomandari

Amenajarea mansardei: sfaturi și recomandări

Amenajarea mansardei si transformarea podului intr-un spatiu locuibil este deseori un lucru usor de realizat si nu necesita intotdeauna costuri mari, mai ales pentru ca are deja un acoperis si o structura solida, care permit acest lucru.
Case noi de vanzare

5 lucruri bine de știut când vrei să-ți cumperi o casă

Dacă ai decis că e momentul să-ți cumperi o casă, înseamnă că ești gata să faci acest pas important și că ești pregătit să întâmpini toate implicațiile acestui proces.
Sfaturi pentru ingrijirea casei

Sfaturi importante pentru întreținerea și îngrijirea unei case

Deseori oamenii asociază grija pentru locuință cu întreținerea tehnică și complexă a acesteia. Există probleme pe care noi înșine nu le putem rezolva atunci când acestea apar la o casă, deoarece nu avem expertiza necesară.

Vrei să te muți la casă? Află cu ce avantaje vine această decizie

În anul trecut, după experiența pandemiei și a carantinarii la domiciliu, a lucrului de-acasă și a celorlalte aspecte care au venit la pachetcu ele, mulți dintre noi am simțit nevoia să ne schimbăm apartamentul de labloc cu o casă cu curte sau terasă. Aceasta este vitală pentru starea de bineși relaxarea într-o zonă cu aer curat, libertate și intimitate, departe deagitația și aglomerația orașului. Pentru cei care încă nu au făcut acest pas,am pregătit următoarele rânduri, în care vom expune avantajele mutării la casă.