Blog

casa langa Bucuresti

Casa inteligentă îți face viața mai ușoară

Cu toții vrem să ne facem viața mai ușoară în fiecare zi, mai ales atunci când ne gândim la "acasă". În ultimii ani, conceptul de smart home a pătruns în mintea proprietarilor de case din București sau alte orașe cu zone metropolitane din țară, iar solicitările au crescut pe măsura interesului acestora.
casa langa Bucuresti

Strictul necesar când te muți în casă nouă

Câte speranțe și câte emoții sunt în mintea și sufletul unui om care se mută într-o casă nouă! Își face planuri, își face bagaje și este dornic să înceapă o nouă viață, sub acoperișul unei case așa cum a visat.
casa langa Bucuresti

Case noi cu mult spațiu verde și piste de biciclete

Visul oricărei familii este o casă cu grădină, înconjurată de verdeață, departe de agitația orașului, dar în același timp dotată cu toate utilitățile și aproape de toate facilitățile pe care mediul urban le oferă locuitorilor să
ansamblu rezidential

Ansamblu rezidențial cu infrastructură pusă la punct

Una dintre principalele cerințe pe care le urmărește orice proprietar la viitoarea să casă este legată de infrastructură. Degeaba este o locuința atrăgătoare din toate punctele de vedere, dacă la prima ploaie străzile din localitate se inundă și devin mici mlaștini, iar la prima furtună rețeaua de curent electric pică.
casa de vanzare

Case noi vs. case vechi – recomandări

Atunci când plănuiești să cumperi o locuință, unul dintre aspectele asupra căruia trebuie să decizi este legat de anul deconstrucție. Care sunt diferențele dintre casele noi și cele vechi? Care este cea mai bună opțiune pentru ține? Pentru a te ajută să faci o alegere, am pus laolaltă cele mai importante informații pe care este necesar să le cunoști în legătură cu casele noi și vechi de pe piață imobiliară.

Casele din Liziera de Lac – atractive și eficiente

Dacă în ultima perioada ai luat în calcul achiziționarea unei case în apropiere de București, în detrimentul oricărei alte opțiuni, poate fi un semn că acesta este tipul de locuința perfect pentru ține. Vestea bună este că ai de unde să alegi casă perfectă pentru ține, având în vedere că lângă București există opțiuni demne de luat în considerare, precum ansamblul rezidențial Liziera de Lac.
Casa langa Bucuresti

Casă lângă București vs. apartament într-un bloc nou

A alege între o casă și un apartament nu este o misiune ușoară, având în vedere că ambele opțiuni vin cu avantaje. Totul depinde de stilul de viață pe care îți dorești să îl adopți, de nevoile tale și ale familiei.
casa de vanzare

Cât durează cadastrul și intabularea unei case?

Cadastrul și intabularea sunt două elemente importante, pe care orice proprietar de casă trebuie să le aibă în vedere. Această documentație face parte din actele de proprietate ale unei case, pe cadastru și intabulare bazându-se orice operațiune privind dreptul de proprietate, inclusiv vânzarea casei.
Construcție casă

Cât costă construcția unei case?

Dacă te gândești să îți construiești casa visurilor în viitorul apropiat sau dacă plănuiești să cumperi o casă în București ori înaltă zonă a țării, unul dintre principalele aspecte de care vei fi interesat este costul. Pentru a lua o decizie, probabil te întrebi și ce tip de casă costă mai puțin din punct de vedere al construcției: cea fără etaj sau cea cu etaj.
casa langa Bucuresti

Cât te costă să faci o casă în 2022

Costul unei case este unul dintre principalele aspecte care îi interesează pe cei ce își doresc o nouă locuință. În plus, de cele mai multe ori, prețul influențează decizia atunci când oamenii au de ales între a construi o casă sau a cumpăra una gata construită într-un ansamblu rezidențial. Dacă și tu te afli în situația de a face o astfel de alegere, următoarele detalii te vor ajuta să iei decizia cea mai bună.
casa la gri

Ce înseamnă casa la gri

În sectorul imobiliar există anumiți termeni utilizați pentru a descrie casele de vânzare: casă la roșu, casă la gri și casă la cheie. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu acest domeniu, termenii pot crea confuzie. De exemplu, în cazul caselor la roșu și la gri, multe persoane cred ca denumirile se referă la materialul din care este construită casa (cărămidă sau beton).
Casă de vânzare

Ce înseamnă casă la roșu?

Dacă ești în căutarea unei case noi, probabil că ai întâlnit deja expresia „casă la roșu”, prezentă în numeroase anunțuri de vânzare. Deși în primă instanță te-ai putea gândi că este vorba despre o casă din cărămidă, această denumire se referă la etapa de construcție în care se află casa și nu la materialul din care este făcută. Poate fi vorba despre cărămidă, dar la fel de bine anunțul poate face referire la o casă din beton sau chiar lemn.
Case de vânzare

Cât de mult înseamnă aerul curat pentru copilul tău?

Aerul poluat, efectul nociv al razelor UV, lipsa spațiilor verzi și a locurilor de joacă amenajate corespunzător, traficul aglomerat și riscul crescut de accidente, precum și teama generală de pericolele care pândesc la tot pasul dar și capcanele în care pot cădea copiii nesupravegheați – acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care, de cele mai multe ori, ca părinte, ai preferat să îți ții copilul în casă.

Prima casă vândută în premieră de Black Friday

V-am obișnuit cu premierele la Liziera de Lac așa că am mai adăugat una în palmares.

Case la cheie pentru perfecționiști

Ești în căutarea locuinței perfecte și ai uneori impresia că găsirea sa este o misiune imposibilă? Probabil auzi adesea de la apropiații cu care discuți acest aspect faptul că ai prea multe pretenții și că locuința perfectă nu există, că nu poți avea parte de o locuință modernă și accesibilă, amplasată într-un cadru de vis, dar în același timp aproape de București, de unde să ai acces rapid la numeroase facilități. Pe scurt, că ceri prea mult și că nu le poți avea pe toate.

Casa perfectă pentru tinerii căsătoriți

na dintre cele mai speciale etape din viața de cuplu o reprezintă găsirea casei perfecte. Odată cu întemeierea unei familii, tinerii încep să își reorganizeze prioritățile și să fie preocupați de găsirea locuinței ideale. Cei mai mulți își doresc o casă liniștită, în apropiere de natură, unde copiii să se poată bucura de verdeață și aer curat, dar în același timp de facilități indispensabile pentru vârsta lor, cum ar fi grădinița sau terenul de sport.

Casă cu pază într-un ansamblu rezidențial verde

În zilele noastre, prioritară este siguranța unei case, sentimentul că în locuința ta îți găsești refugiul, unde nimeni și nimic nu-ți poate face rău. După o zi solicitantă, în care a trebuit sa fii activ și să duci la bun sfârșit o mulțime de taskuri importante, tot ce îți dorești este să ajungi acasă și să te relaxezi cu adevărat. Iar acest lucru îl poți obține într-un ansamblu rezidențial verde, în care te simți în siguranță, așa cum este Liziera de Lac.
Proiectul imobiliar cu ieșire la autostrada A2

Proiectul imobiliar cu ieșire la autostrada A2

Ești în căutarea unui loc pe care să îl numești acasă? Ai dori să locuiești într-un cadru natural, dar totodată aproape de locurile de interes din București? Capitala nu este cunoscută ca fiind cel mai verde oraș din țară, dimpotrivă.
Case noi 2021 – ce facilități sunt la mare căutare

Case noi 2021 – ce facilități sunt la mare căutare

Și în acest an sunt la mare căutare case aflate în apropierea capitalei București. Motivul? Tot mai multe persoane vor să evadeze din tumultul urban și să trăiască într-un loc favorabil meditației, relaxării și armoniei, dar să nu se îndepărteze prea mult de locul în care își desfășoară activitățile de zi cu zi.
Complexul rezidențial pentru toate vârstele

Complexul rezidențial pentru toate vârstele

Multe familii iau la un moment dat decizia de a se muta, din diferite considerente. Fie membrii familiei au nevoie de mai mult spațiu și mai multă intimitate, fie aceștia vor să facă o schimbare majoră în viața lor. Indiferent de motivul pentru care aleg să se mute, cele mai multe persoane prioritizează varianta de a se muta la casă.