Blog

Amenajarea mansardei sfaturi si recomandari

Amenajarea mansardei: sfaturi și recomandări

Amenajarea mansardei si transformarea podului intr-un spatiu locuibil este deseori un lucru usor de realizat si nu necesita intotdeauna costuri mari, mai ales pentru ca are deja un acoperis si o structura solida, care permit acest lucru.
Case noi de vanzare

5 lucruri bine de știut când vrei să-ți cumperi o casă

Dacă ai decis că e momentul să-ți cumperi o casă, înseamnă că ești gata să faci acest pas important și că ești pregătit să întâmpini toate implicațiile acestui proces.
Sfaturi pentru ingrijirea casei

Sfaturi importante pentru întreținerea și îngrijirea unei case

Deseori oamenii asociază grija pentru locuință cu întreținerea tehnică și complexă a acesteia. Există probleme pe care noi înșine nu le putem rezolva atunci când acestea apar la o casă, deoarece nu avem expertiza necesară.

Vrei să te muți la casă? Află cu ce avantaje vine această decizie

În anul trecut, după experiența pandemiei și a carantinarii la domiciliu, a lucrului de-acasă și a celorlalte aspecte care au venit la pachetcu ele, mulți dintre noi am simțit nevoia să ne schimbăm apartamentul de labloc cu o casă cu curte sau terasă. Aceasta este vitală pentru starea de bineși relaxarea într-o zonă cu aer curat, libertate și intimitate, departe deagitația și aglomerația orașului. Pentru cei care încă nu au făcut acest pas,am pregătit următoarele rânduri, în care vom expune avantajele mutării la casă.