Blog

temperatura dormitor

Câte grade e bine să fie în dormitor?

renovare casa

Cât costă să renovezi o casă veche?

case noi

Ce acte trebuie să verifici când cumperi o casă?

La ce distanță se construiește o casă față de gardul vecinului?

Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru Prima Casă?

Câte grade trebuie să fie în casă?

Tipuri de case din România

Programul Noua Casă – Ce este?

Casele noi de vânzare în 2023 – Care este prețul pieței?

case smart

Complex rezidențial de case smart

Vrei să locuiești într-un complex rezidențial de case smart situat în inima naturii?
casa la rosu

Ce înseamnă casă la roșu?

Dacă ești în etapa în care te informezi înainte să iei decizia de cumpărare a unei case, cu siguranță ai întâlnit expresia casă la roșu.
casa smart

Cât trebuie să fie umiditatea în casă?

Află cât trebuie să fie umiditatea optimă în casă. Cum pot ajuta sistemele dintr-o casă smart?
Liziera de Lac

Liziera de Lac – Orășelul în miniatură cu tot ce ai nevoie!

Ești în căutarea unui complex rezidențial cu case de vânzare care oferă echilibrul perfect între facilități moderne și cadrul natural? Avem o propunere pentru tine: Liziera de Lac – o comunitate vibrantă situată în apropiere de București, înconjurată de lac și pădure, un adevărat orășel în miniatură, care îți oferă tot ce ai nevoie!
casa de vanzare

Cine nu-și dorește o casă cu curte?

Home is where your heart is, spune o faimoasă zicală. Tradusă în română, această expresie înseamnă Casa este acolo unde îți este inima, iar noi plusăm, spunând că o curte frumoasă și spațioasă nu poate decât să facă o casă și mai specială sau o inimă și mai fericită!
case de cumparat

Case conectate cu natura

În lumea în care trăim în ritm alert, mulți dintre noi tânjesc după un stil de viață mai simplu și mai conectat cu mediul natural, iar o modalitate de a realiza acest lucru este căutarea unei case de vânzare pe care să o transformăm într-un cămin intim, în care să ne simțim conectați cu natura înconjurătoare.
complex rezidential

Complex rezidențial cu spații verzi

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să trăiești într-un complex rezidențial în care natura se îmbină cu tehnologia, astfel încât să te poți bucura de cea mai bună experiență posibilă? Ei bine, în cadrul proiectului Liziera de Lac vei găsi răspunsul pe care îl cauți!
casa Bucuresti

Unde să te muți la casă lângă București în 2023?

Vrei să te muți la casă, dar în același timp să nu fii prea departe de București? Acest lucru este posibil dacă alegi să locuiești într-un complex rezidențial aflat în apropiere de capitală, așa cum este Liziera de Lac
casă București

Top 3 motive pentru care tinerii aleg casa nouă în Liziera de Lac

Tinerii reprezintă grupul de vârstă cel mai atras de ideea casei lângă București și există mai multe explicații pentru acest fenomen. Mulți dintre ei își doresc să aibă acces facil la capitală, fără să se confrunte cu situațiile neplăcute prin care trec mulți dintre locuitorii săi. Alții sunt conștienți de influența negativă pe care oamenii o au asupra naturii și își doresc să schimbe acest lucru.
tip casa

Microuniversul unic - casa cu lac, pădure si facilități urbane

Te-ai săturat de ritmul alert din capitală și vrei să locuiești într-un complex rezidențial de case în care să te poți bucura în același timp de natură și tehnologie? Ei bine, Liziera de Lac combină cele două elemente pentru a-ți oferi o experiență cu adevărat unică!
pret casa

Casa din mijlocul naturii care te ajută să faci economii

Multor oameni le este dificil să strângă banii de care au nevoie pentru a cumpăra casa la care au visat dintotdeauna. Pe lângă problema legată de preț casă, trebuie să iei în calcul și cheltuielile pe care urmează să le faci, fie pentru a reabilita spațiul respectiv, fie pentru utilități.