Ansamblu rezidențial

Dacă nu ți-ai stabilit încă un obiectiv pentru 2021, avem noi o idee: ce-ar fi să te muți în noua ta locuință de pe malul lacului?

Știm cât de important este pentru tine să evadezi departe de zgomotul și poluarea orașului, dar în același timp să ai toate facilitățile urbane în apropiere și tocmai de aceea te invităm să descoperi Liziera de Lac, cel mai nou ansamblu rezidențial situat la 15 minute de București.

Liziera de Lac este un ansamblu rezidențial foarte ambițios în ceea ce privește întinderea și dimensiunea. Situat în sud-estul Bucureștiului, acest ansamblu rezidențial de case este locul în care liniștea și natura se împletesc armonios cu o comunitate de oameni care au un stil de viață foarte asemănător cu al familiei tale.

În plus, cum știm deja că pentru tine este foarte important să ai toate facilitățile urbane în apropiere, acest ansamblu rezidențial situat la 15 minute de București are grădiniță, un complex cu piscină și terenuri sportive, un community hub cu spații de lucru, restaurant, magazine, farmacie și un pet-shop, pentru cazul în care prietenii tăi blănoși te vor însoți în noul cămin.

Este vorba, așadar, de un ansamblu rezidențial în care totul este la doar 5 minute distanță, iar timpul liber pe care nu l-ai fi avut în orașul supraaglomerat îl poți petrece alături de cei dragi.
Ce îți oferă viitoarea ta comunitate?
Așa cum aminteam mai sus, Liziera de Lac este un ansamblu rezidențial de case care, deși este situat într-un superb decor natural, dispune de facilități urbane avangardiste, fiind dotat cu toată infrastructura necesară pentru o viață frumoasă și liniștită. Ce ne deosebește de restul ansamblurilor rezidențiale de pe piață? Dă scroll și convinge-te că locul tău e în noua ta casă din Liziera de Lac!

Amplasare privilegiată

Liziera de Lac este un ansamblu rezidențial situat la 15 minute de București, pe marginea lacului Tătarul. Din noua ta casă vei putea ajunge la stația de metrou Anghel Saligny în doar 15 minute, iar la Piața Unirii în 35 de minute. Sună bine să poți respira aer curat și în același timp să fii aproape de oraș, nu-i așa? Vorbim, așadar, despre un micro-univers înconjurat de natură (pădure, lac, câmpuri verzi) care este conectat la oraș și la un stil de viață foarte modern.

Spații verzi și piste de biciclete

Aerul curat, lipsa poluării și a zgomotului fac din acest ansamblu rezidențial o adevărată oază de relaxare. Vei avea o curte în care vara tu și familia ta vă veți bucura de flori și în care iarna veți putea împodobi un brad adevărat. De asemenea, ansamblul rezidențial are piste pentru biciclete și o zonă de promenadă amenajată în jurul lacului, pentru ca tu să poți face mișcare în aer liber și să ai un stil de viață cât mai sănătos.Să poți să locuiești la 15 minute de București, în aer curat și în vecinătatea unui lac superb este, de departe, cea mai inspirată investiție pe care o poți face în bunăstarea familiei tale.

Parcări individuale și comune

Problema locului de parcare va deveni doar o amintire vagă în acest ansamblu rezidențial case. Toți membrii familiei au loc să parcheze confortabil și în siguranță pe locurile de parcare ale fiecărei case din ansamblul rezidențial. Și pentru că ne-am gândit și la confortul prietenilor care te vor vizita, am creat și spații comune de parcare. În plus, dacă ești deținătorul unei mașini electrice, noi te susținem: am amplasat stații de încărcare auto electrice în diverse puncte din complex, pentru ca tu să poți alimenta autoturismul oricând ai nevoie.Iar pentru cei care nu dispun de un automobil personal asigurăm transportul în oraș cu microbuzele Liziera de Lac.

Grădiniță la 5 minute distanță

Cum ar fi să nu mai petreci ore întregi în trafic pentru a-i duce pe cei mici la grădiniță? Acest ansamblu rezidențial situat la 15 minute de București are răspunsul și pentru acest inconvenient: aici totul e la doar 5 minute distanță, inclusiv grădinița. Grădinița a fost una dintre primele facilități pe care le-am avut în vedere când am proiectat acest ansamblu rezidențial situat la 15 minute de București și am gândit acest spațiu ca pe un loc în care copilul tău să își poată exprima curiozitatea, creativitatea și în care să se poată împrieteni cu ceilalți copii din comunitate.

Community HUB cu spațiu de co-working și întâlniri, cafenea, restaurant, spații comerciale, petshop și farmacie cu servicii medicale de bază

Pentru că știm că munca remote este o realitate care nu va dispărea nici în anii care vin, în acest ansamblu rezidențial de case am construit și un community hub cu spațiu de co-working și întâlniri. Când am conceput acest spațiu ne-am dorit să îți oferim un loc în care să fii productiv, să îți poți petrece timpul liber și în care să te poți conecta la viața comunității Liziera de Lac. Tot în community hub găsești și o cafenea, un restaurant, spații comerciale, precum și o farmacie cu servcii medicale de bază.

Piscină, terenuri de baschet și tenis, plus zone pentru activități sportive

Liziera de Lac este un ansamblu rezidențial în care vei găsi și o multitudine de alternative de petrecere a timpului liber și tot atâtea oportunități de a face mișcare. Îți punem la dispoziție o piscină, terenuri de baschet și tenis, precum și zone pentru activități sportive care să îi ajute pe toți membrii familiei tale să aibă un stil de viață cât mai activ și sănătos.

Infrastructură rutieră foarte bine pusă la punct

Când am construit acest ansamblu rezidențial case am vrut să avem și o infrastructură foarte bine pusă la punct, astfel că am investit în construirea unui drum principal de acces care iese în autostrada A2. În plus, Liziera de Lac are, de asemenea, o infrastructură electrică și de gaze la fel de performantă precum cea din București.

Pază permanentă

Un ansamblu rezidențial case gândit inteligent are întotdeauna și un sistem performant de pază permanentă, iar Liziera de Lac nu face excepție. Complexul este atent monitorizat, astfel încât tu și familia ta să nu aveți niciodată grija siguranței căminului vostru.

Toate facilitățile pot fi administrate printr-o aplicație digitală tip smart home

Liziera de Lac este un ansamblu rezidențial care va găzdui o comunitate digitalizată, orientată către tehnologie, așa că toate facilitățile sunt disponibile chiar din prima fază a proiectului și pot fi administrate printr-o aplicație digitală tip smart home. Așa cum aminteam undeva anterior, vorbim de un ansamblu rezidențial situat la 15 minute de București în care natura este conectată la un stil de viață modern, din care nu lipsesc facilitățile urbane avangardiste. Așadar, nu vei locui într-un simplu ansamblu rezidențial, ci într-un sanctuar conectat offline, dar în același timp perfect adaptat cerințelor viitorului. O comunitate axată pe dezvoltare sustenabilă Trebuie să îți mai spunem și că, spre deosebire de alte proiecte imobiliare, Liziera de Lac este un ansamblu rezidențial de case sustenabil. De altfel, sustenabilitatea a fost un principiu pe care am mizat încă de la început. În cifre, dezvoltarea sustenabilă arată astfel:


·     12 ha panouri solare pentru întregul proiect;
·     13 ha de pădure transformate în parc natural;
·     lucrări de amenajare și conservare a lacului Tătaru;
·     52% din suprafața proiectului sunt zone verzi;
·     sistem independent de irigații;
·     sistem dual de colectare a apelor uzate;
·     stații proprii de tratare a apei potabile și uzate;
·     reglementări care interzic utilizarea pesticidelor;
·     testarea permanentă a calității aerului.

În faza 1 a proiectului vom avea gata 94 de case cu suprafețe cuprinse între 82 mp și 134 mp, cu prețuri începând de la 106.400 EUR + TVA. Ne dorim ca în final să avem o comunitate de aproximativ 13.000 locuitori, așa că vor mai urma încă 4.400 de case până la finalul proiectului. În concluzie, Liziera de Lac nu este doar un ansamblu rezidențial de case în care să vii să te odihnești după job și doar atât. Este un ansamblu rezidențial prietenos și vibrant, care va deveni cuib pentru peste 4.500 de familii tinere, care își doresc un viitor diferit pentru copiii lor – un viitor în care natura le oferă ocazia să se dezvolte armonios și oportunitatea unui stil de viață cât mai sănătos, departe de poluarea, zgomotul și aglomerația urbană.Hai să ne cunoști și să vezi cum arată viitoarea ta locuință!

După o zi lungă și obositoare la job, nimic nu este mai plăcut decât să te retragi în liniștea căminului tău și să te relaxezi. Dacă ai decis că 2021 va fi anul în care vrei să te muți cu familia într-o locuință nouă, Liziera de Lac te așteaptă cu un complex de case de vânzare lângă București care îmbină viața în mijlocul naturii cu facilități urbane avangardiste.Avantajele achiziționării unei case lângă București sunt multiple, începând cu poziționarea excelentă, zona liniștită și lipsită de poluarea și aglomerația specifice orașului și încheind cu posibilitatea de a-i putea oferi familiei tale o viață sănătoasă și armonioasă, cât mai aproape de natură. În Liziera de Lac vei găsi mai mult decât niște simple case noi lângă București. Fiecare dintre aceste case de vânzare se poate transforma într-un cămin care îți va oferi posibilitatea să te bucuri de aer curat, de natură și de o comunitate de oameni cu un stil de viață foarte asemănător cu al familiei tale.Alternativa achiziționării unui apartament sau a unei case în București a devenit din ce în ce mai nepopulară în contextul regândirii priorităților care a avut loc în perioada pandemiei și tocmai de aceea am creat Liziera de Lac – pentru a veni în întâmpinarea celor care își doresc un stil de viață diferit de cel pe care îl oferă un oraș poluat, zgomotos și supraaglomerat.De altfel, trendul este vizibil și pe site-urile de vânzări case București: locuitorii apartamentelor bucureștene par să fi decis că a venit vremea să facă o schimbare majoră și să se retragă în locuințe din zone cu aer curat și spații verzi cât mai generoase.Noi credem că a venit timpul să nu mai stai pe gânduri și să faci același lucru și tu. Hai să ne cunoaștem și să-ți prezentăm viitoarea ta locuință din Liziera de Lac!