Fă-ți casa inteligentă

O casă smart e o casă în care uiți de griji.

Sună ideal, iar noi, la Liziera de Lac, am găsit formula perfectă prin care tehnologia te poate ajuta să te bucuri de contort.

Fie că vorbim de consum scăzut, de siguranța sporită sau de control de oriunde, soluțiile Liziera de Lac Smart Home sunt aici pentru a transforma casa ta într-o oază de relaxare, pentru că ai totul integrat, la un click distanță.

Păseste în universul smart alături de noi.

Solicită o ofertă completă

Beneficii

În viață apar nenumărate situații neprevăzute, dar tehnologia ne ajută să le prevenim, una cate una. De câte ori nu ai plecat de acasă și te-ai întrebat dacă ai lăsat ușa deschisă, fierul de călcat în priză sau apa curgând? Acum, cu ajutorul soluțiilor Liziera de Lac Smart Home ai o soluție pentru fiecare problemă.

Cu toții ne dorim să ne știm cuibul în siguranță, în permanență, dar mai ales vrem să știm că cei pe care îi iubim cu tot confortul să se bucure de ceea ce contează cu adevărat.

De aceea, soluțiile noastre sunt gândite să iți ofere acces, control și posibilitatea de a configura casa exact așa cum îții că le-ar plăcea tuturor celor din familia ta.

Controlul Temperaturii

Știm cat de important e s le oferi celor pe care îi iubești tot confortul, dar când vezi că facturile cresc de la lună la lună, e nevoie să poți optimiza și costurile.

Datorită soluției Liziera de Lac Smart Home, nu mai trebuie să faci compromisuri.
Poți optimiza intervalele în care casa ta să fie încălzită.

Poți definii diferite zone de temperatură și pentru cei friguroși și pentru cei călduroși, astfel încât să fie toată lumea din casă mulțumită, ceea ce stim, nu este o misiune ușoară niciodată.

Conținut

Termostat Inteligent
Senzor Temperatură/Umiditate
Emițător IR+RF
Termostat Centrală

De la 250 € + T.V.A.

Solicită o ofertă completă

Control Lumini

Cum ar fi să poți să îl ajuți pe cel mic să nu îi mai fie niciodată frică de întuneric? Acum cu soluția Smart Home Liziera de Lac e foarte simplu. Când ajunge seara de la joacă sau de la școală, toate luminile pot fi aprinse să îl întâmpine.

Poți să sincronizezi luminile cu ritmul familiei tale. Seara luminile se pot diminua pentru a-i pregăti pe cei mici de somn.

Și nu în ultimul rând, poți să uiți de grija de a stinge luminile după năzdrăvanii mici, pentru că ai senzori automați de stingere a luminii, ceea cete ajută să reduce consumul electric.

Conținut

Senzor de prezență
Întrerupător inteligent
Becuri inteligente

De la 250 € + T.V.A.

Solicită o ofertă completă

Control Access

De câte ori nu a trebuit să te întorci acasă pentru că era absolut necesar să descui pentru instalator, doamna care te ajută la curățenie, electrician?

Acum nu mai e necesar. Trebuie doar să ai aplicația Smart Home Liziera de Lac și pachetul de control al accesului instalat.

E mai ușor să controlezi siguranța casei pentru că nu mai trebuie să faci duplicate de chei de care riști să uiți, pentru că descuiatul ușii este la un click distanță.

Conținut

Cameră video interior
Cameră video exterior
Video interfon

De la 200 € + T.V.A.

Solicită o ofertă completă

Control Securitate

Să îi știi pe cei dragi în siguranță e cel mai important lucru. De aceea, am creat pachetul dedicat Smart Home Liziera de Lac.

Știi în orice moment ce vizitatori ai, pentru că ai camera de la sonerie integrată în aplicație.

Poți să descui ușa chiar dacă nu ești acasă și poți să primești colete, sau musafiri cu care nu ai reușit să te sincronizezi.

Și în cazul în care ai nevoie de asistență, poți apela direct din consola smart a casei numerele de urgență, astfel încât să îi știi pe cei dragi în siguranță, indiferent de situațiile neprevăzute

Conținut

Alarmă
Senzor de prezență
Emițător IR+RF
Senzor uși/ferestre

De la 300 € + T.V.A.

Solicită o ofertă completă

Prevenția Inundațiilor

De câte ori nu i-ai surprins pe cei mici jucându-se în cadă, cu apapornită? Ultimul lucru pe care ți-l dorești atunci când te muți în casă nouăeste să te apuci din nou de renovări din cauza unei inundații.

Dar acum poți să uiți de griji. Senzorii speciali din pachetele Smart HomeLiziera de Lac detectează pericolul de inundație.

Poți sta relaxat pentru că vanele de apă pot fi oprite din aplicație, iartu nu mai trebuie să te întrerupi din programul zilei tale pentru astfel demici întâmplări care altădată  îți dădeauprogramul peste cap.

Conținut

Senzorde detecție inundații
Robot valvă

De la 150 € + T.V.A.

Solicită o ofertă completă

Prevenția Incendiilor

Sunt inamici invizibili care ne pot amenința – unul dintre ei fiindmonoxidul de carbon.

Știm cât de periculos poate fi, de aceea îți punem la dispoziție senzorispeciali de detecție, integrați în aplicație. Senzorii de fum te ajută să-ți știi cuibul în siguranță în permanență.

Mai mult, opțional, poți monta un tablou electric inteligent care odată cesesizează că senzorii de fum au pornit, decuplează casa de la alimentarea cuelectricitate.

Sunt soluții necesare pentru a face față tuturor provocărilor.

Conținut

Senzorfum + alarmă
Robot valvă

De la 147 € + T.V.A.

Solicită o ofertă completă

Prize
Inteligente

Nu e nevoie să investești averi în electrocasnice smart, dar poți să faci omișcare cu adevărat inteligentă și să achiziționezi pachetul de prize smart.

Le poți sincroniza în aplicație și poți să transformi orice dispozitivîntr-unul smart.

Astfel, poți să sincronizezi televizorul cu luminile sau televizorul cualarma de dimineață, ca să te trezești cu muzica sau știrile preferate de laprima oră, iar posibilitățile sunt nelimitate.

Conținut

Prize inteligente
Prize inteligente aplicate

De la 40 € + T.V.A.

Solicită o ofertă completă

Grădina Inteligentă

Să te apuci de grădinărit nu e treabă ușoară niciodată. Dar avem un ajutor pentru mica ta aventură de horticultor amator. Avem pachetul smart pentru grădină.

Poți să te bucuri de senzorii inteligenți care vor automatiza aspersoarele– astfel, dacă a plouat, poți să fii sigur că nu vei irosi apa.

În acest mod, ești prietenos și cu bugetul familiei și cu mediul și tebucuri de grădina ta, cu eforturi minime.

Conținut

Prize inteligente de exterior
Sistem de irigare automat
Senzor de umiditate a solului

De la 188 € + T.V.A.

Solicită o ofertă completă

Solicită o ofertă completă Smart Home

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.