Complex rezidențial cu spații verzi

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să trăiești într-un complex rezidențial în care natura se îmbină cu tehnologia, astfel încât să te poți bucura de cea mai bună experiență posibilă? Ei bine, în cadrul proiectului Liziera de Lac vei găsi răspunsul pe care îl cauți!

Fiind vorba de un ansamblu rezidențial care se află la doar 15 minute de București, te vei putea bucura de liniște, fără să fii nevoit să renunți complet la capitală. În schimb, te poți întoarce în oraș de fiecare dată când ai nevoie, fie pentru job, fie pentru diverse evenimente.

În același timp, beneficiezi de facilități care nu există în capitală, sau care există, dar potențialul lor nu este la fel de bine valorificat. Acest complex rezidențial îți oferă posibilitatea de a te bucura de flori adevărate pe timp de vară și dea împodobi un brad natural pe timp de iarnă!

Locuind într-un ansamblu rezidențial poți sprijini mediul înconjurător!

Natura ne ajută în mai multe moduri decât ne dăm seama. Spațiile verzi nu sunt doar plăcute din punct de vedere estetic, ci îmbunătățesc calitatea aerului și sprijină biodiversitatea. Chiar dacă și în București au fost create spații verzi, numărul lor este mult prea mic, comparativ cu cel al locuitorilor. Tocmai de aceea, ansamblul rezidențial Liziera de Lac vine cu o soluție!

Peste jumătate din suprafața ansamblului este alcătuită din zone verzi. Mai mult decât atât, există 12 hectare de panouri solare și 13 hectare de pădure transformate în parc natural. Calitatea aerului este testată în mod periodic, astfel încât locuitorii complexului rezidențial să beneficieze de condiții optime de confort și siguranță.

Calitatea aerului este garantată și de faptul că utilizarea pesticidelor este interzisă. Tinerii părinți pot fi siguri că cei mici se dezvoltă în cel mai sănătos mod posibil, tocmai datorită condițiilor create de Liziera de Lac!

Tot în scopul de a sprijini sustenabilitatea, ansamblul rezidențial dispune de un sistem independent de irigații și de un sistem dual de colectare a apelor uzate. Pe lângă acestea, în cadrul complexului există stații proprii de tratare a apei potabile și uzate.

Un ansamblu rezidențial sprijină un stil de viață sănătos

Mișcarea în aer liber este vitală, nu doar pentru sănătatea fizică, dar și pentru cea psihică.În gălăgia orașului, celor mai mulți dintre noi ne este greu să ne concentrăm pe ceea ce trebuie să facem și de aceea, fie ne ia mai mult timp să completăm un task, fie calitatea rezultatelor lasă de dorit.

O plimbare în aer liber îți poate oferi inspirația de care ai nevoie, iar Liziera de Lac face posibil acest lucru prin intermediul spațiilor verzi și a pistelor de bicicletă. În București, bicicliștii nu beneficiază de cele mai bune condiții pentru a se putea deplasa dintr-o zonă a orașului în alta și unii dintre ei chiar ajung să renunțe la hobby. Ansamblul își propune să schimbe acest lucru.

Prin urmare, viața într-un ansamblu rezidențial cu spații verzi poate îmbunătăți în mod considerabil starea de spirit a unei persoane. Efectele se văd imediat din modul în care locuitorii complexului interacționează unii cu alții.

Nu ezita să faci o schimbare în bine și alege viața într-un complex rezidențial!

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică