Complex rezidențial de case smart

Bine ai venit în viitor, în Liziera de Lac – un ansamblu rezidențial cu case smart, ideale pentru cei care pun preț pe confort la superlativ și avantaje practice! În acest articol de blog îți vom dezvălui toate avantajele pe care ți le poate aduce o casă smart din complexul nostru rezidențial, raportându-le la sistemele inteligente cu care sunt dotate locuințele din Lizieră.

Creșterea numărului de case inteligente este un fenomen care abia a început să se dezvolte. În România, puține complexuri rezidențiale oferă această opțiune. Dar pe măsură ce progresele tehnologice în domeniul inteligenței artificiale și al Internet of Things (IoT) continuă să se dezvolte și să se îmbunătățească, nevoile noastre legate de casa în care locuim vor deveni cu siguranță și mai complexe. În Liziera de Lac, complexul nostru din inima naturii, am anticipat aceste nevoi. De asemenea, Liziera este unul dintre puținele ansambluri rezidențiale în care elementele naturale se îmbină cu tehnologia în mod armonios.

Ansamblu rezidențial cu case inteligente

Casele inteligente din complexul nostru îmbunătățesc considerabil stilul de viață al omului modern. Tehnologia pentru case inteligente implică dispozitive și accesorii plasate în toată casa, în puncte cheie, care comunică cu un hub central. De exemplu, poți seta termostatul din aplicația mobilă, pentru a controla temperatura din casă.

Liziera de Lac este unul dintre cele mai tehnologizate complexuri rezidențiale în care poți avea o locuință. Complexul nostru este proiectat astfel încât tu să uiți de griji, în timp ce sistemele inteligente fac treaba în locul tău. În altă ordine de idei, gata cu dubiile legate de fierul de călcat lăsat în priză atunci când pleci de acasă și cu drumurile înapoi acasă pentru a verifica dacă ai încuiat sau nu ușa.

În complexul rezidențial Liziera de Lac ai control total asupra temperaturii și luminii din casă, asupra accesului în locuința ta și asupra securității. Totodată, sistemul smart detectează pericolul de inundații și incendii. Și prizele sunt inteligente, iar grădinăritul nu a fost niciodată mai ușor, datorită pachetului nostru smart pentru grădină. Totul într-un sistem integrat, pe care îl poți accesa de pe telefonul mobil. Este o soluție smart completă, pe care nu o oferă multe ansambluri rezidențiale.

Ansamblu rezidențial smart –Avantaje

Nu ești sigur dacă să investești sau nu într-o casă smart aflată într-un ansamblu rezidențial? Iată câteva argumente pro ale acestui tip de automatizare a locuinței, care este din ce în ce mai popular.

Există multe beneficii în a avea o casă inteligentă în complexul nostru, iar câteva dintre ele sunt confortul, siguranța sporită și eficiența energetică.

Într-o casă tradițională, trebuie să programezi și să controlezi manual termostatul și toate celelalte dispozitive. Acest lucru poate consuma mult timp și poate fi incomod. O casă inteligentă automatizează multe dintre aceste sarcini, făcându-ți viața mai ușoară.

De asemenea, sistemele pe care ți le punem la dispoziție pot contribui la îmbunătățirea siguranței casei tale și a celor dragi, prin trimiterea de notificări sau alerte cu privire la potențialele pericole.

Casele noastre inteligente oferă posibilitatea aprinderii luminilor în funcție de setări. Astfel, tu ai mai mult control asupra locuinței și asupra modului în care consumi energia electrică.

Dacă vrei să profiți la maximum ceea ce îți poate oferi o casă, atunci ar trebui să iei în considerare investiția într-o casă inteligentă din Lizieră. Deși investiția inițială pentru o casă la cheie dotată cu sistem smart poate fi mai mare decât într-o casă tradițională, economiile pe termen lung ca urmare a utilizării eficiente a energiei vor merita. În plus, siguranța ta și a familiei tale sunt de neprețuit!

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică