Top 3 motive pentru care tinerii aleg casa nouă în Liziera de Lac

Tinerii reprezintă grupul de vârstă cel mai atras de ideea casei lângă București și există mai multe explicații pentru acest fenomen. Mulți dintre ei își doresc să aibă acces facil la capitală, fără să se confrunte cu situațiile neplăcute prin care trec mulți dintre locuitorii săi. Alții sunt conștienți de influența negativă pe care oamenii o au asupra naturii și își doresc să schimbe acest lucru.

Indiferent de motivul care te-a determinat să consideri o casă în cadrul proiectului Liziera de Lac, facilitățile de aici te vor convinge să rămâi! Nimic nu se compară cu sentimentul pe care îl ai în momentul în care faci primul pas în noua ta locuință.

1.   Viitorii locuitori ai complexului pot alege case in funcție de nevoi și preferințe

În cadrul complexului rezidențial există mai multe tipuri de case, ceea ce înseamnă că tinerii au posibilitatea să aleagă între locuințe de diverse dimensiuni. Aceste case sunt noi și dispun de mai multe facilități, de la terasă, la locuri de parcare și o curte cu o suprafață generoasă. Casa cu două dormitoare, spre exemplu, este perfectă pentru o tânără familie.

Suprafața utilă a casei poate să fie de minim 82 mp, în cazul Cuibului 1 și al Cuibului 2C, sau de 134 mp, pentru Cuibul 5 tip Villa. Alte caracteristici ale casei care pot să difere sunt numărul de dormitoare și modul în care sunt distribuite camerele.

2.   Toate facilitățile necesare sunt aproape de case

Cei care aleg să locuiască în acest ansamblu rezidențial vor beneficia de case moderne, într-o atmosferă cu totul nouă. Mai mult decât atât, oamenii au acces la piscină, Community Hub, terenuri sportive și grădiniță. Dacă există ceva ce complexul nu poate să ofere, atunci orașul București se află la doar 15 minute distanță. Modalitățile de transport sunt și ele numeroase.

Fiind vorba de o casă inteligentă, tehnologia nu poate sa lipsească din viața locuitorilor.Printre beneficiile casei se numără controlul temperaturii prin intermediul termostatului inteligent. Frigul sau căldura în exces nu vor mai prezenta o problemă pentru aceste case noi, ale viitorului.

3.   Cu ajutorul acestor case tinerilor le este mai ușor să trăiască sănătos

Una din cele mai mari probleme din București este poluarea. Nici cele mai noi case din capitală nu pot remedia acest lucru, iar numărul spațiilor verzi este în continuare mult prea mic. Din această cauză, tinerii se orientează spre o locuință nouă, la o distanță mică de București, dar care pune accent pe ideea de sustenabilitate și pe protejarea mediului înconjurător.

În cele din urmă, există mai multe motive ce pot fi aduse în discuție pentru a explica de ce tinerii aleg să se îndepărteze de capitală. Cei mai mulți dintre ei își doresc o locuință sigură, confortabilă, în care să-și poată desfășura în voie activitățile, fără să-și facă griji de calitatea aerului. Complexul rezidențial Liziera de Lac poate să îndeplinească această dorință!

Numărul caselor este limitat, așa că alege-o pe cea care îți place chiar acum!

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică