Sfaturi pentru căutarea unei case lângă București

Cumpărarea unei case lângă București este întotdeauna o decizie importantă pe care o luăm având în vedere mai multe aspecte. Poate că în ultimul timp ai simțit nevoia să înlocuiești traiul aglomerat și înghesuit de la oraș cu liniștea și confortul pe care ți le dau o casă în afară orașului. Mai mult decât atât, îți dorești să ai mai multă intimitate, mai mult spațiu pentru relaxare și apropierea denatură binefăcătoare, de care să te bucuri și pe care să o observi mai în detaliu. În orice caz, avantajele unei case amplasate într-un astfel de loc depășesc de multe ori orice posibil dezavantaj. Am pregătit pentru ține câteva sfaturi de care să ții cont atunci când cauți o casă în afară Bucureștiului tocmai pentru a minimiza pe cât posibil aceste potențiale minusuri.

1.Gândește-te la drumurile pe care vei fi nevoit să le faci pentru necesitățile pe care ți le asigură orașul. Este bine să știi la ce să te aștepți dacă vei vrea să te muți în afara orașului. Cu toate acestea, dacă nu vei fi nevoit să te deplasezi la serviciu în fiecare zi și dacă poți lucra de acasă, atunci o casă în Liziera de Lac ți s-ar potrivi. Acest complex nu numai că îți oferă toate facilitățile de care beneficiezi și în oraș, dar faptul că este aproape de lac și de pădure plusează mult în alegerea pe care o vei face. O distanță de aproximativ 30 de minute este optimă pentru a ajunge din complex până în centrul capitalei.

2.Dispunerea locuințelor în cadrul complexului să fie făcută într-o manieră aerisită. Este important să cunoști de dinainte felul în care sunt dispuse casele în interiorul ansamblului rezidențial către care te-ai îndreptat. De exemplu, sigur ți-ai dori să te bucuri de intimitate și să ai o curte spațioasă, care să nu comunice cu cea a vecinului. De asemenea, ar trebui ca locuințele să nu fie prea apropiate una de altă și nici drumul de acces prea îngust, așa încât umbră acestora să nu cadă pe casa ta și să te lipsească de lumina plăcută a soarelui.

3.Ține cont de apropierea față de instituțiile de învățământ sau față de un spital în caz de urgență. În ce privește aceste aspecte, nu trebuie să îți faci griji. În Liziera de Lac, copilul tău va avea acces la o grădiniță modernă, cu spații generoase de joacă și învățare, care să-i asigure un bun start în viață. Mai apoi, durează în jur de 15 minute să ajungi la de cele mai apropiate licee și școli din zona, deci nu vei petrece prea mult timp de la casă ta până la școala copilului.

4.Viața culturală este diferită într-un smart city. Dacă ești o persoană activă, căreia îi plac micile plăceri oferite de viață tumultoasă a orașului (ieșirile la teatru, cinema, cluburi de noapte etc.) probabil că îți va lipsi accesul rapid către acestea. Dar în Liziera de Lac te vei putea bucură de o promenadă minunată, de lacul din apropiere, de pădure și de microuniversul creat în scopul creșterii unei comunități pline de viață: piscină, terenuri sportive, un community hub dotat cu restaurant și cafenea și multe altele, de care nu te-ai fi putut bucură în vecinătatea unui apartament la bloc. Nu le-ai fi putut avea pe toate într-un loc.

5.Alege-ți o locuință care să îți asigure spații personale cât mai generoase. Casele din Liziera de Lac dispun de locuri de parcare individuale, dar și de parcări comune destinate vizitatorilor. De asemenea, curtea și terasa aferente casei alese sunt spațioase, gândite cu scopul de a te bucura de cât mai multă intimitate și deschidere către propria creativitate și libertate. Ești liber să îți amenajezi curtea cum vrei, să grădinărești, să pictezi, că citești, să faci tot ce îți aduce liniște și satisfacție.

6.Fii sigur că locuința pe care o vei alege face parte dintr-un ansamblu sustenabil, prietenos cu mediul și care să te facă să apreciezi din plin natura. În Liziera de Lac, aerul curat, apropierea de pădure și de lac, și procentul de52% de zone verzi în interiorul ansamblului rezidențial îți vor oferi o un trai mai sănătos, mai liniștit și mai fericit în inima naturii. În plus, vei simți atenția și grija față de mediu manifestate atât prin sistemele inteligente de colectare a apei pluviale, prin spațiile destinate încărcării electrice a autovehiculelor și prin multe altele menite să pună accent pe importanța unui trai responsabil față de natură, dar și o cât mai bună ancorare în realitatea în care ne găsim.

Vino să-ți alegi un cuib din complexul de case București Liziera de Lac și lasă-te inspirat de o viață mai sănătoasă și de un loc în care vei putea deveni cea mai bună versiune a ta!

 

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică