Microuniversul unic - casa cu lac, pădure si facilități urbane

Te-ai săturat de ritmul alert din capitală și vrei să locuiești într-un complex rezidențial de case în care să te poți bucura în același timp de natură și tehnologie? Ei bine, Liziera de Lac combină cele două elemente pentru a-ți oferi o experiență cu adevărat unică! Cu 13 hectare de pădure transformate în parc natural, nu vei simți deloc lipsa spațiilor verzi din București.

În plus, nu există un singur tip casă de vânzare, pe care oamenii trebuie să-l aleagă, ci este vorba de o gamă variată de locuințe, fiecare cu propriul său set de beneficii. Primul exemplu de locuință este Cuib 1, cu o suprafață utilă de 82 mp și 3 camere. Există și locuințe mai mari, precum casa tip Cuib 5, care are o suprafață de 134 mp și  4 camere.

În ziua de astăzi, oamenii sunt mai preocupați ca oricând de protejarea mediului înconjurător și implicit, de conceptul de sustenabilitate. De aceea, o mare parte din banii proiectului sunt investiți în dezvoltarea sustenabilă, cu soluții și facilități prietenoase cu mediul. Complexul rezidențial de case iese în evidență prin faptul că mai mult de 52% din suprafața sa este acoperită de spații verzi. Dacă alegi una din casele vândute de Liziera de Lac, vei fi mereu aproape de natură!  

Liziera de Lac îți pune la dispoziție case smart, de viitor!

Chiar dacă mulți oameni se simt ușor copleșiți de viteza de evoluție a tehnologiei, scopul ei principal este acela de a-i sprijini în completarea activităților de zi cu zi. Noi am înțeles acest lucru și de aceea facem tot posibilul să oferim spre vânzare case inteligente, cu diverse facilități. Orice casă vine cu acces la o aplicație custom, al cărei scop este de a-i ajuta pe utilizatori să realizeze tot felul de acțiuni în timp util, fără să se deplaseze din locul în care se află la momentul respectiv.

Una din acțiunile pe care o persoană le poate face prin intermediul aplicației de pe telefon este închirierea terenurilor de sport. În acest fel, cei care s-au săturat să stea în casele lor, au posibilitatea să se bucure de un meci de tenis sau de baschet, alături de prieteni. Liziera de Lac pune accent și pe viața profesională a locuitorilor săi, așa că există și spații deco-working.

O situație în care se regăsesc mulți locuitori din București, dar care nu reprezintă o problemă aici, este încărcarea mașinilor electrice. În complexul Liziera de Lac, în cadrul parcării comune sunt amplasate și stații de încărcare pentru mașini electrice, astfel încât locuitorii să nu-și facă griji că vor trebui să ajungă la un punct din capitală pentru a-și încărca mașina.

Câte case există în Liziera de Lac?

Scopul proiectului Liziera de Lac este de a începe de la 94 de case, iar pe măsură ce acestea sunt vândute de-a lungul a 10 ani, să ajungă la o comunitate de 13.000 de oameni. Proiectul începe prin crearea unei comunități în care fiecare membru își cunoaște vecinii, ceea ce duce la un nivel ridicat de siguranță. În scopul de a-i liniști pe cei care nu sunt siguri dacă ar trebui să cumpere casele date spre vânzare, complexul are pază permanentă, cu sistem de monitorizare video.

În final, cei mai mulți oameni aleg casele vândute de Liziera de Lac pentru modalitatea în care tehnologia se îmbină cu natura. Multe din facilitățile din București se pot regăsi în acest complex rezidențial, la distanță de agitația orașului, în care oamenii conviețuiesc împreună și se ajută reciproc de fiecare dată când au nevoie.

Numărul caselor este unul limitat, așa că dacă vrei să trăiești într-o comunitate de vis, nu ezita!

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică