Liziera de Lac vs alte ansambluri rezidențiale

Fie că este vorba despre prima casă pe care o achiziționezi că proprietar, fie că ai decis să te muți din casă de la oraș și să îți cumperi un cuib nou într-un ansamblu rezidențial din afară capitalei București, lăsând în urmă agitația urbană, atunci când investești într-o locuința nouă este extrem de important că această să acomodeze deopotrivă dorințele tale, cât și ale celorlalți membri ai familiei.

De aceea, de multe ori, procesul de achiziție durează mai mult, pentru că oferta de la ansambluri rezidențiale este variată, iar tu, că viitor proprietar, trebuie să te asiguri că primești ceea ce îți dorești pentru o viață liniștită și confortabilă pentru o perioada lungă de timp.

Noi spunem că la Liziera de Lac găsești mai mult decât o casă într-un ansamblu rezidențial, găseșțt acasă în mijlocul naturii, cu tot confortul și facilitățile pe care ți le oferă și viață în capitală. Totul în armonie cu mediul înconjurător și cu o atitudine responsabilă față de natură și de resursele pe care această ni le oferă.

Liziera de Lac - un ansamblu rezidențial smart și sustenabil

Ce-ai zice dacă ai ajunge acasă după o zi istovitoare de muncă și ai găsi ambientul ideal, fără a fi nevoit să aștepți să se încălzească sau se se răcorească o camera? Sau poate ai vrea să nu te mai ridici din pat pentru că ai lăsat lumina aprinsă, ci să poți, dintr-o mișcare să îi reglezi intensitatea după placul tău? Sau să te trezești în aromă îmbietoare a cafelei, fără că tu să nu faci absolut nimic?

Cu siguranță, sunt și alte activități casnice pe care ți-ai dori să le automatizezi pentru confortul tău. Iar asta înseamnă să locuiești într-o casă inteligență dintr-un ansamblu rezidențial smart. În plus, înveți ce înseamnă cu adevărat să fii în armonie cu mediul înconjurător și să faci economii inteligente la energia consumată.

Iar când spunem că totul este smart la Liziera de Lac, ne referim la faptul că toate dispozitivele și sistemele pe care le utilizăm în interiorul cuiburilor destinate rezidenților, sunt aplicate și în spațiile de uz comun sau în zonele de promenadă, dar și pentru pază permanentă a complexului, prin sisteme smart de monitorizare video.

De asemenea, prin parcul de panouri solare, stațiile de tratare a apei potabile și uzate, sistemele de testare permanentă a calității aerului, stațiile de încărcare a mașinilor electrice și reglementările adoptate pentru interzicerea utilizării pesticidelor în arealul ansamblului rezidențial, Liziera de Lac este mai mult decât un complex de case de la marginea Bucureștiului, este locul în care îți dorești să trăiești având stilul de viață sănătos și sustenabil pe care ți-l dorești….în mijlocul naturii, pentru că ai pădure, lac și 52% din suprafața complexului reprezintă spațiile verzi. 

Ansamblu rezidențial cu toate facilitățile la câțiva pași distanță

Crezi că dacă părăsești orașul, odată cu acest demers dispar și facilitățile pe care urbanul ți le oferă? Stai fără griji, Liziera de Lac este mai mult decât un ansamblu rezidențial, este un oraș inteligent în miniatură, dar care îți oferă acces, la câțiva pași distanță, tot ce ai nevoie.

Așadar, rezidenții complexului beneficiază de un centrul comercial, sala de fitness și piscină, grădiniță, community hub, pet-shop, terenuri de baschet și tenis, promenadă și piste de biciclete, transport public și privat către stația de metroul Anghel Saligny, un drum rapid de 15 minute până la metrou și de multă natură, cu spații special amenajate pentru promenadă pe jos sau cu bicicletă.

De asemenea, pentru un confort sporit și facilitarea interacțiunii în comunitate, locuitorii din Liziera de Lac vor avea la dispoziție o aplicație personalizată care îi va ajută să rămână conectați permanent la vibe-ul comunității.

Fie că este vorba despre posibilitatea de a rezerva terenuri de sport, de a putea oferi acces vizitatorilor în complex, sau de a vedea orarul transportului în comun în timp real, totul este integrat într-un singur loc și poate fi accesat direct de pe smartphone-ul personal.

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică