Liziera de Lac complexul rezidențial perfect pentru tinerii căsătoriți?

Acum că sunteți proaspăt căsătoriți, v-ați gândit că este momentul să vă luați o casă împreună. Dacă v-ați hotărât la o casă pe pământ, care să vă întrunească nevoia de intimitate, libertate și siguranță, atunci Liziera de Lac are soluția perfectă pentru voi. De asemenea, apropierea de pădure și de lac plusează considerabil în luarea unei decizii care să favorizeze mutarea în acest microunivers unic, cu facilități urbane avangardiste. La 15 minute distanță de București, nici nu vei simți nevoia să apelezi la serviciile oferite de oraș, întrucât pe majoritatea dintre acestea le vei găsi și aici, la Liziera de Lac. Echipa din spatele acestui proiect a încercat să țină cont de cele mai ardente dorințe și nevoi ale oamenilor care s-ar muta în afara orașului, tocmai pentru a nu simți acut nevoia de a reveni în oraș.

Iată cam care sunt câteva dintre principalele criterii care vă recomandă acest complex rezidențial ca loc ideal pentru noul "acasă".

Complex rezidențial cu grădiniță

Pe lângă faptul că vă veți bucura de o casă trainică (în care nu veți fi nevoiți să mai investiți pe parcurs pentru reparații, ci doar pentru întreținerea firească a acesteia), proiectată de profesioniști recunoscuți la nivel internațional, dar și construită cu materiale de cea mai bună calitate, viitoarea voastră locuință din Liziera de Lac răspunde atent și dedicat celor mai importante nevoi ale unei familii aflată la început de drum. Fiind dotată cu spații generoase pentru orice încăpere sau zonă de relaxare, cum ar fi livingul, diningul, terasa sau curtea, cuibul din Lizieră oferă fiecărui membru al familiei îndeajuns de mult loc pentru a răspunde creativității și libertății de a se bucura de acestea în stil propriu. Ca tineri căsătoriți și, în timp, viitori părinți, veți aprecia existența unei grădinițe ultramoderne în complex, centrate pe nevoile de explorare, socializare și învățare ale celor mici. Știm cu toții cât de important este un bun start în viață, precum și o integrare lină și armonioasă în colectivitate. Spațiile destinate unei game largi de activități menite să îi dezvolte, locurile de joacă în care cei mici se pot mișca în voie, bucătăria proprie, cabinetul medical și camerele speciale pentru somn sunt câteva din aspectele care fac din această grădiniță o facilitate demnă de apreciat, atunci când alegeți o casă într-un complex rezidențial. Fiind în imediata proximitate a acesteia, puteți sta liniștiți în ce privește siguranța copilului, dar și referitor la dorința lui de a veni zi de zi în acest loc, cu mult drag.

Complex rezidențial cu pază permanentă

Cu toții ne dorim să facem parte dintr-o comunitate în care se respectă legea și în care putem spune cu certitudine că ne aflăm în siguranță. Liziera de Lac este acel loc în care te simți protejat în permanență, mai ales datorită sistemelor de monitorizare video și agenților de pază care au grijă ca totul să fie în perfectă ordine și siguranță. Mai mult decât atât, Liziera de Lac este un complex închis cu acces controlat, deci niciun intrus sau necunoscut nu vă pătrunde nepoftit/ nelegitimat sau fără să își motiveze vizita. Într-o lume în care deseori ne simțim expuși sau fragili, acest complex rezidențial este dedicat creării de spații menite să pună preț pe intimitate, timp de calitate petrecut cu cei dragi și, mai presus de toate, libertatea de a fi în comuniune cu natura, aspect bifat de apropierea de lac și de pădure.

Complex rezidențial digitalizat

Casele din Liziera de Lac au fost construite după ultimele cercetări în domeniu și, bineînțeles ținând cont de rezultatele mai multor studii de piață, aplicate publicurilor țintă, tocmai pentru ca noilor rezidenți să li se respecte dorințele, așteptările și să li se găsească o bună replică pentru cele mai comune frici sau temeri legate de mutarea în afara capitalei. Tocmai de aceea, am construit case smart, ușor digitalizabile, sustenabile și care dovedesc grija față de natură prin: sisteme de colectare a apelor uzate, sisteme independente de irigații, sisteme care testează în permanență calitatea aerului, precum și sisteme care tratează apele potabile și uzate. Pe lângă aceste soluții și facilități de ultimă generație,  existența unui community hub multifuncțional este o surpriză foarte bine primită de noii riverani. Asta pentru că li se pun la dispoziție spații de co-working și întâlniri (de business sau informale),amenajate futurist, alături de spații care pot îndeplini multe alte necesități: restaurant, cafenea, restaurant, spații comerciale, farmacie cu servicii medicale de bază.

Veniți să pătrundeți într-o lume creată exact în funcție de visurile, nevoile și dorințele voastre! Ansamblul rezidențial Liziera de Lac este acel loc din care cu greu ați mai vrea să plecați, odată ce v-ați mutat aici! Așa că,dacă vă doriți o locuință pe care să o aveți pentru toată viața, atunci înacest complex vă veți vei găsi cuibul, fără doar și poate!

 

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică