Complexul rezidential Liziera de Lac - lac, pādure și câmpuri verzi

Pentru mulți locuitori din capitală, o escapadă în mijlocul naturii, în weekend, reprezintă o sursă de deconectare de la tumultul urban și reconectarea cu sinele.

Dar dacă ai putea face asta în fiecare zi? Să-ți regăsești liniștea, după o zi încărcată la birou, în casa ta situată în mijlocul naturii, dar aproape de București.

Chiar dacă pare un vis frumos, Liziera de Laca introdus în piață un concept nou de complex rezidențial de case, sustenabil și prietenos cu mediul înconjurător, situat la doar 15 minute de capitală, în mijlocul naturii.

O casă în mijlocul naturii, înconjurată de verdeață, cu promenadă în jurul lacului Tătaru, admirând fauna conservată natural și cu pădurea alături, este o realitate lângă București.

Din grijă pentru starea de bine pe termen lung a rezidenților, Liziera este mai mult decât un complex rezidențial, este un stil de viață care promovează beneficiile traiului în armonie cu natura.

Iar dacă vorbim despre respectul față de natură și viața în mijlocul ei, ți-ar plăcea să scazi costul facturilor la utilități? Practicile de construcție ecologică reduc în mod semnificativ dependența de sursele neregenerabile, care sunt scumpe și contribuie major la poluarea mediului.

Cu tehnici de construcție pentru a asigura utilizarea eficientă a apei și a energiei, este normal ca și costurile de funcționare ale caselor inteligente să fie reduse. Lumina naturală sporită în toată casa, încălzirea solară și iluminatul ecologic sunt doar câteva dintre opțiunile de economisire a banilor și de a conviețui în armonie cu natura.

În plus, casele inteligente sunt durabile. Aceasta înseamnă că veți cheltui mai puțini bani pentru întreținere în timp, datorită calității materialelor utilizate și a designului durabil în funcții.

Casele inteligente din Liziera de Lac și întreaga rețea existentă în cadrul complexului sunt făcute pentru a reduce considerabil amprenta asupra mediului. Deoarece sunt construite cu intenția de a reduce consumul de energie, casele inteligente reduc emisiile care au impact negativ asupra schimbărilor climatice.

Pe lângă reducerea substanțelor toxice, viața verde reduce literalmente stresul și îmbunătățește calitatea vieții. Accentul pe un design în armonie cu natura, costuri reduse și procese simplificate de care beneficiază întreaga comunitate, contribuie la fericirea pe termen lung.

De aceea, în complexul rezidențial Liziera de Lac am luat toate măsurile astfel încât să protejăm sănătatea mediului și a rezidenților și să le oferim acestora tot confortul vieții urbane, dar înconjurați de pădure, lac și câmpuri verzi. În plus, peste 50% din suprafața ansamblului este acoperită cu verdeață.  

Locuințe perfect integrate din mediul urban într-un mediu natural

Cele 7 categorii de case, sau cuiburi așa cum sunt alintate locuințele din ansamblul Liziera de Lac au un design interior organic plin de culori calde, materiale fine și spații deschise spre exterior care conectează viața domestică cu peisajul. În plus, fiecare casă are grădină proprie, iar tu poți alege cât de extinsă să fie și evident, inclusiv spațiul verde exterior al proprietății beneficiază de tehnologii inteligente care îți simplifică viața.

În plus, natura este prezentă în diferitele zone comune (loc de joacă pentru copii, piscină și sală de sport, piste pentru biciclete, stații de încărcare auto electrice),precum și în spațiile verzi care înconjoară fiecare proprietate, concepute ca spații de evadare și întâlniri de vecinătate care îmbunătățesc dinamica și conectivitatea comunității.

 

 

 

 

 

 

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică