Cele mai apreciate facilități ale caselor din Liziera de Lac

Care este primul sentiment ce-ți trece prin minte atunci când te gândești la acasă? Acasă este mai mult decât un loc în care te retragi obosit, după o lungă zi de muncă, acasă este un stil de viață. Și cine nu își dorește un echilibru între confort și siguranță? Între natură și facilitățile urbanului?

Atunci când vine vorba despre casă ta, comoditatea și economia de timp și energie reprezintă top criterii de baza în alegerea unei locuințe. De aceea, un smart home poate fi o soluție la toate cele de mai sus. Aceste case inteligente oferă proprietarilor acces de la distanță la tehnologiile din interiorul casei, inclusiv la sistemele de încălzire și răcire, sisteme de monitorizare video, încuietori și ușa garaj, lumini, sisteme de irigație a grădinii, muzică și alte dispozitive electronice și electrice din casă.

Casă cu temperatura ideală mereu

De câte ori nu ți s-a întâmplat să ajungi acasă într-o zi friguroasă și să rămâi îmbrăcat până când casă se încălzește? Sau să fie prea cald, în verile toride în care tânjeai după puțină răcoare? De câte ori nu ai așteptat că să îți fie bine în casă, gândindu-te că ar fi super că în viitor să existe o tehnologie care face așteptarea și disconfortul să dispară. Viitorul este aici, alegând un smart home cu sisteme inteligente de reglare a termostatului de la distanță și nu numai.

Așadar, în cazul în care proprietarii de case inteligente sunt în vacanță, pot folosi funcțiile de vizualizare la distanță ale aplicației smart home-ului pentru a verifică locuința, pentru a se asigura că ușile și ferestrele sunt încuiate, că ambientul este optim la întoarcerea din concediu etc.  Astfel, de la distanță, proprietarul absent poate controla termostatul, astfel încât casă să aibă o temperatura confortabilă la întoarcere.

Sau, dacă în casă locuiești cu persoane mai friguroase sau mai puțin friguroase, să poți pre-seta pentru fiecare camera ambientul ideal, astfel încât toată lumea să resimtă confortul de acasă.

În plus, prin utilizare zilnică, sistemul învață și înregistrează preferințele tale și va putea să previzioneze ce dorințe ai la următoarea comandă legată de temperatura din casă.

Un sistem inteligent de termoficare permite programarea sistemului de încălzire astfel încât temperatura să se mențină scăzută atunci când casă este nelocuită și să se încălzească atunci când se apropie ora la care tu și ceilalți membri ai familiei va întoarceți acasă.

De asemenea, termostatul inteligent te ajută să fii mai responsabil cu mediul înconjurător și să ai o atitudine mai sustenabilă prin raționalizarea consumului de energie și a cheltuielilor.

Casă fără griji

Dedică timpul tău acasă relaxării și familiei. Casă inteligență din complexul Liziera de Lac îți oferă luxul confortului și al timpului de calitate. Uită de treburile casnice care îți consumau energia și, uneori, răbdarea, și lasă grijile casei pe mâna tehnologiei.

Într-o casă inteligență poți urmări, fără efort, din confortul canapelei, cum încăperile sunt aspirate, când aerul condiționat pornește singur pentru că atmosfera din camera s-a schimbat, când luminile se sting automat în funcție de momentul zilei sau aparatul de cafea pornește înainte să te trezești pentru că tu să ai cafea proaspătă în fiecare dimineață.

Ba chiar mai mult, o casă inteligență merită și o grădina smart, cu gazon ce este udat automat prin sisteme de irigație inteligente, astfel încât să rămână verde și curat, iar tu să rămâi fără bătăi de cap.

Iar dacă acum pleci de acasă cu multe griji, recapitulând în gând dacă ai încuiat ușa, dacă ai scos fierul de călcat din priză sua ai stins televizorul, având un smart home grijile dispar că prin minune pentru că totul are o rezolvare…. de la distanță.

Dacă ideea de a deveni proprietarul unui smart home ți se pare mai mult decât atrăgătoare, la Liziera de Lac găsești casă de vânzare lângă București cu toate facilitățile tehnologiei și ale orașului disponibile imediat, situată într-o oază verde și răcoroasă, departe de agitația capitalei. Alege un stil de viață sănătos, confortabil și în armonie cu natură cu unul dintre cuiburile noastre inteligente cu grădina proprie.

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică