Casele din Liziera de Lac – atractive și eficiente

Dacă în ultima perioada ai luat în calcul achiziționarea unei case în apropiere de București, în detrimentul oricărei alte opțiuni, poate fi un semn că acesta este tipul de locuința perfect pentru ține. Vestea bună este că ai de unde să alegi casă perfectă pentru ține, având în vedere că lângă București există opțiuni demne de luat în considerare, precum ansamblul rezidențial Liziera de Lac.

Liziera de Lac este un ansamblu rezidențial ultramodern, amplasat într-un microunivers natural, la doar 15 minute distanță de București. Casele din Liziera de Lac sunt înconjurate de o pădure transformată în parc natural, aflându-se în imediată apropiere a Lacului Tătaru. În dezvoltarea acestui complex rezidențial modern, îmbinarea facilităților urbane cu avantajele aduse de traiul în natură a reprezentat o prioritate. Astăzi, locuitorii ansamblului Liziera de Lac se bucură de un stil de viață sănătos, care contribuie la relaxare și la reducerea stresului zilnic.

Case atractive

În Liziera de Lac poți găsi mai multe tipuri de case, extrem de atractive din toate punctele de vedere.

Pentru a construi casele din Liziera de Lac au fost utilizate materiale de cea mai bună calitate și echipe de profesioniști cu experiență. Astfel, casele din acest complex rezidențial sunt durabile, rezistente, cu finisaje fără cusur, gata să își deschidă ușile pentru noii proprietari, care nu vor mai fi nevoiți să investească suplimentar pentru reparații, retușuri sau consolidări.

Casele din Liziera de Lac sunt atractive și din punct de vedere al prețurilor, luând în considerare faptul că în dezvoltarea ansamblului rezidențial de lângă București nu au fost făcute compromisuri în privința calității.

Avantajele pe care le oferă achiziționarea unei case în Liziera de Lac sunt demne de menționat. Dintre acestea, putem aminti curțile interioare generoase pe care le au casele, locurile de parcare cu care sunt prevăzute locuințele, precum și spațiile comune care dispun de numeroase facilități: terenuri sportive, piscine, Community Hub, grădiniță, spații comerciale, promenadă pe marginea lacului sau locurile de joacă pentru copii.

Case eficiente

A locui într-un ansamblu rezidențial precum Liziera de Lac înseamnă dezvoltare sustenabilă. Pe de o parte, îți vei petrece timpul înconjurat de natură și ai acces la facilități prietenoase cu mediul, iar pe de cealaltă parte, Liziera de Lac este amplasat în apropiere de oraș, acolo unde îți desfășori activitățile zilnice legate de job.

Totodată, toate casele din Liziera de Lac sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic, datorită materialelor de calitate superioară utilizate pentru sistemele de izolații, geamuri și ferestre, care au fost montate ținându-se cont de cele mai mici detalii.

Eficientă și grijă față de mediu pot fi observate inclusiv în spațiile comune, care sunt prevăzute cu stații de încărcare pentru mașinile electrice. Protejarea mediului este o prioritate pentru dezvoltatorii ansamblului, care pun la dispoziție case într-un mediu sustenabil, oferind, în acest sens, facilități precum 12 ha de panouri solare pentru ansamblul rezidențial, piste pentru biciclete, 13 ha de pădure transformate în parc natural, sistem dual de colectare a apelor uzate, stații proprii de tratare a apei, testarea calității aerului și multe altele.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care casele din Liziera de Lac pot fi considerate atractive și eficiente. Ansamblul nostru de case reprezintă un pas spre evoluție în ceea ce privește nivelul de trăi al oamenilor. Cei care investesc într-o casă în Liziera de Lac contribuie la construirea unui viitor mai bun atât pentru familia lor, cât și pentru celelalte persoane. De aceea, o casă de vânzare în București, într-un ansamblu verde cu acces la toate facilitățile de care are nevoie omul modern ar trebui să reprezinte o prioritate pentru toți cei care sunt în căutarea unei locuințe noi.

 

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică