Case noi 2021 – ce facilități sunt la mare căutare

Și în acest an sunt la mare căutare case aflate în apropierea capitalei București. Motivul? Tot mai multe persoane vor să evadeze din tumultul urban și să trăiască într-un loc favorabil meditației, relaxării și armoniei, dar să nu se îndepărteze prea mult de locul în care își desfășoară activitățile de zi cu zi.

Soluția o reprezintă alegerea unei case într-un complex rezidențial situat pe malul lacului, unde te poți bucura de cele mai căutate facilități, mai precis terenuri sportive, parcare individuală și piscină. Complexul Liziera de Lac este locul în care tu și familia ta veți fi la doar câteva minute de locurile voastre preferate.  

Casă înconjurată de verdeață

Probabil te-ai gândit cel puțin o dată cum ar fi să locuiești la o casă înconjurată de verdeață, în inima naturii. Dacă nu vrei să fii departe de București, dar să fii aproape de natură, alege o casă în complexul Liziera de Lac. Situat pe malul lacului Tătaru, în acest complex de case o să te poți bucura în orice moment de priveliști relaxante și plimbări de-a lungul lacului.

Vei fi înconjurat de verdeață, de aer curat și la doar câțiva pași de propria casă poți să ajungi la supermarket, la farmacie sau pe terenul de sport. Plimbările nocturne pe malul lacului te vor ajuta să te relaxezi după orele de muncă și să petreci timp de calitate cu prietenii sau familia.

Casă într-un Community hub

În momentul achiziționării unei case noi, majoritatea persoanelor se orientează după facilități care să le ușureze viața și să le sporească confortul. Liziera de Lac îți pune la dispoziție un spațiu în care poți să participi activ la viața comunității, să petreci timp liber sau să lucrezi. Este vorba de Community hub, locul în care te poți relaxa la cafenea ori la restaurant sau locul în care poți să lucrezi și să fii productiv. Community hub-ul este una dintre facilitățile favorite ale tinerilor, mai ales în contextul în care preferă să lucreze de acasă și să aibă la dispoziție și un spațiu de socializare.  

Un complex de case care întrunește cele mai căutate facilități poate fi varianta cea mai inspirată pentru tine în cazul în care vrei să te muți și nu știi ce să alegi din mulțimea de complexe rezidențiale din București și din restul țării. Alege locul în care poți fi aproape de natură, dar și locul în care te poți bucura de activitățile și hobby-urile tale preferate, precum sportul, ieșirile la piscină și serile pe malul lacului.

Liziera de Lac este mai mult decât un complex rezidențial, este locul în care îți poți găsi liniștea și unde poți fi aproape o mulțime de facilități la care nu trebuie să renunți atunci când alegi să locuiești la casă. În plus, oaltă facilitate modernă de care poți să profiți în cadrul acestui complex este stația de încărcare pentru mașinile electrice, acest tip de mașini fiind din ce în ce mai căutate.  

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică