Case ideale pentru familiile cu copii mici

Pe măsură ce familia noastră se mărește, casa ideală de altădată devine, de cele mai multe ori, neîncăpătoare pentru familia extinsă. Cu atât mai mult cu cât apar și copiii. Iar dacă vorbim despre cel puțin 2 copii mici, atunci avem nevoie nu doar de un spațiu optimizat și sigur, cu spații mari pentru a depozita jucăriile și alte accesorii, dar și un spațiu exterior generos, poate cu o grădină în care micuții să își consume energia în fiecare zi și toate facilitățile în imediata apropiere, pentru confortul părinților și al copiilor.

Un alt lucru important îl reprezintă și ambientul înconjurător, iar de cele mai multe ori, ca părinți ne dorim ca micuții noștri să respire un aer cât mai curat și nepoluant, și să se poată juca în siguranță sau să se plimbe cu bicicleta, fără teama unui trafic intens de mașini.

Apartament în București sau casă în afara orașului?

Așa că, atunci când apartamentul de la bloc devine neîncăpător, începe căutarea unei locuințe mai confortabile și mai practice, iar, de cele mai multe ori, alegerea unei case în afara capitalei București pare a fi soluția preferată de părinți.

În plus, alegând un ansamblu rezidențial, aceștia sunt atenți să existe grădiniță și loc de joacă, parcuri, locuri de promenadă, farmacii, dar și spații precum piscine și zone de agrement, la îndemână.

Ce face o casă un loc perfect pentru familie? Felul în care locuința se poate adapta stilului de viață al proprietarilor și poate schimba dinamica familiei în bine, sunt factori importanți de luat în considerare.

De asemenea, atunci când alegi o casă în afara orașului, este important să te asiguri că ai toate facilitățile urbanului la îndemână și că te poți deplasa rapid la serviciu, dacă îți desfășori activitatea de la un birou din București.

Care sunt criteriile pentru a alege o casă de familie?

Să te muți într-o casă nouă cu copii mici este o provocare în sine. De aceea, ai nevoie de ceva timp pentru a-ți pregăti strategia de căutare și criteriile de alegere a casei noi.

Printre acestea, din experiența clienților noștri, putem menționa:

Bugetul - dacă știi că dispui de o anumită sumă de bani, vei tinde să rămâi cu investiția în marja acestei sume. Însă, pe măsură ce vei viziona mai multe case și vei aplica și filtre de confort precum tehnologie inteligentă, camere spațioase, proximitatea față de oraș, spații de joacă și educaționale etc. vei observa că, treptat,

bugetul tău final se va mula pentru satisfacerea nevoilor întregii familii. De asemenea, nu uita să iei în considerare și cât va costa întreținerea lunară a locuinței după achiziționarea acesteia.

Alegerea zonei - acesta este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante aspecte și este crucial să ne gândim la nevoile și prioritățile tuturor, atât acum, cât și în viitor.

Legăturile de transport către locul de muncă, către oraș sau centrul orașului și către autostrăzile din apropiere sunt, de asemenea, un aspect important de luat în considerare.

Pentru familiile cu copii parcurile și spațiile de joacă la îndemână reprezintă un alt criteriu vital, de asemenea și disponibilitatea dea duce copiii la școli și grădinițe în proximitate, ce facilități le oferă acestea copiilor etc.

În sfârșit, există o mulțime de cluburi și activități pentru copii? Cât de aproape este cel mai apropiat club de wellness și fitness? Există un centru comercial sau restaurante în zonă care să condimenteze puțin viața socială after work?

Dimensiunea casei și versatilitatea ei - atunci când începi căutările ar trebui să ai conturat bine în minte câte camere, câte băi, dacă vrei grădină, dacă vreo o bucătărie mare în casă, sau preferi o casă cu bucătărie de vară sau cu piscină etc.

Spațiile de depozitare - casa pe care o vei alege ar putea avea deja suficient spațiu pentru a găzdui toate bunurile actuale, dar pe măsură ce copiii cresc tot atât de des crește și cantitatea de lucruri pe care trebuie să le depozitezi. Deci, atunci când vizionezi case nu uita să vezi și dacă ar fi spațiu pentru noi rafturi și dulapuri în dormitoare și hol.

Când ai o familie, pur și simplu vrei ce este mai bun pentru copiii tăi. În plus, atunci când ai copii, îți vei dori, de asemenea, să ai mult mai mult spațiu liber care să aerisească ambientul din casă. La Liziera de Lac casele sunt sub formă de cuiburi în 7 dimensiuni, direct în mijlocul naturii, fiecare cu grădină proprie.Locuințele sunt de tip smart home și sunt gândite astfel încât să îți ofere tot confortul de care ai nevoie în gospodărie, dar și să te ajute să salvezi energie și să trăiești în armonie și echilibru cu natura.

 

 

 

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică