Casa ta are acces ușor la autostrada A2

Dacă ești pregătit să aduci ceva nou în viața ta, atunci a venit momentul să iei în considerare vânzarea casei în care locuiești în oraș și relocarea într-o zonă verde, dar totodată aproape de facilitățile urbane.

Ți-ai dorit mereu să locuiești într-o zonă de case, înconjurată de spații verzi, dar care să-ți permită să ajungi acolo unde ai nevoie în timp util? Cu Liziera de Lac, pădurile și facilitățile urbane sunt la distanță de doar 15 minute de București.

Transportul public include și stații de metrou precum stația Anghel Saligny, Nicolae Teclu, 1 Decembrie 1918, Nicolae Grigorescu și stația de STB Autobaza Titan. În plus, ai in apropiere mai multe benzinării și service-uri auto.

Doar pentru că alegi să trăiești la distanță de gălăgia din oraș, nu înseamnă că trebuie să renunți la activitățile pe care îți place să le faci.Faptul că locuiești în una din casele din cadrul Liziera de Lac îți oferă, pe de-o parte, confortul pe care îl meriți și pe de altă parte, acces la un număr impresionant de facilități de care să te poți bucura.

Cum se poate ajunge de la case la stația de metrou?

În scopul de a facilita transportul celor care își doresc să ajungă des in inima orașului București, microbuzele Liziera de Lac îi pot duce la stația de metrou Anghel Saligny. Cu toate acestea, complexul rezidențial le oferă locuitorilor săi atâtea beneficii, încât nu o să fie nevoie să-și părăsească prea des casa. Un astfel de proiect este deosebit de benefic în cazul familiilor tinere, întrucât au la dispoziție o grădiniță care le oferă celor mici suficient spațiu de joacă.

Tehnologia face parte din viața locuitorilor de aici, iar acest lucru se vede din dotările casei: aplicația smart îți permite să parcurgi universul Liziera de Lac cu un singur click. Spre exemplu, dacă ai nevoie de programul microbuzelor, pentru a vedea când poți ajunge cel mai devreme în București, ai posibilitatea să-l accesezi oricând dorești, în timp real, din confortul casei tale!

În plus, aplicația se află într-o continuă dezvoltare, așa că pe măsură ce oamenii aleg să se mute în casa lor de vis din Liziera de Lac, noi funcții vor fi adăugate pe parcurs. Tocmai de aceea, mulți dintre ei nici nu vor simți lipsa casei în care au locuit înainte.

Aceste case te ajută să te bucuri de natură!

Bineînțeles, nu toți oamenii care aleg să locuiască într-un complex rezidențial de case sunt pasionați de șofat. Unii dintre ei preferă mersul pe bicicletă, iar Liziera de Lac le pune la dispoziție mai multe piste concepute special pentru ei. Dacă te numeri printre oamenii care apreciază ciclismul, atunci poți ieși la o plimbare cu bicicleta de fiecare dată când simți nevoia, fără a-ți face griji de trafic sau de alte obstacole de care se lovesc cei ce locuiesc în oraș.

Plimbarea cu bicicleta de-a lungul lacului este relaxantă și te ajută să te deconectezi de la stresul cotidian. O astfel de activitate nu este benefică doar din punct de vedere psihic, ci și fizic, întrucât te ajută să atingi doza minimă de mișcare pe trebuie să o faci în fiecare zi. În loc să faci o plimbare cu mașina, în care faci doar câteva mișcări repetitive, te poți duce să explorezi peisajele pe care Liziera de Lac ți le pune la dispoziție!

În cele din urmă, casele din complexul rezidențial Liziera de Lac îți oferă o gama variată de facilități, dintre care una din cele mai importante este accesul facil la transport public și privat. Dacă nu ești gata să renunți la București, nu trebuie să o faci și te poți bucura în continuare de beneficiile pe care ți le aduce orașul, locuind în același timp într-un spațiu liniștit.

Casa visurilor tare, care își oferă confort și acces la toate facilitățile de care ai nevoie, poate fi a ta, așa că nu mai sta pe gânduri și alege Liziera de Lac!

 

 

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică