Casa din mijlocul naturii care te ajută să faci economii

Multor oameni le este dificil să strângă banii de care au nevoie pentru a cumpăra casa la care au visat dintotdeauna. Pe lângă problema legată de preț casă, trebuie să iei în calcul și cheltuielile pe care urmează să le faci, fie pentru a reabilita spațiul respectiv, fie pentru utilități. De aceea, există situații în care suma pe care trebuie să o plătești depășește bugetul pe care îl ai la dispoziție.

Dacă alegi o locuință din cadrul complexului rezidențial de case Liziera de Lac, nu trebuie să-ți faci problemele în acest sens, întrucât sustenabilitatea reprezintă o prioritate. Complexul are propriul sistem independent de irigații și sistem dual de colectare a apelor uzate. Facilitățile casei de aici, indiferent de dimensiunea ei, sunt numeroase.

Tot pentru a proteja calitatea apei pe care oamenii o consumă, în complex se pot găsi stații de tratare a apei potabile și uzate. Există reglementări care interzic utilizarea pesticidelor, iar calitatea aerului este testată în mod constant. Datorită distanței, poluarea din București nu ajunge aici, ceea ce înseamnă că vei putea respira din nou aer curat.

Cum te poate ajuta o casă în natură să te simți mai bine?

Fiind mai aproape de natură ca niciodată, te poți bucura de numeroase spații verzi, la care n-ai fi avut acces în București. Mai mult de jumătate din suprafața complexului este acoperită de aceste spații, așa că oamenii pot face oricând o plimbare cu bicicleta, pentru a se bucura de aer proaspăt și de un peisaj armonios, de poveste. Pasionații de sport pot oricând să iasă din case pentru a vizita terenul de baschet, sau pe cel de tenis.

Natura poate ajuta o persoană atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. În timp ce o plimbare prin pădure te ajută să te menții în formă, chiar dacă ai un loc de muncă sedentar, timpul petrecut departe de aglomerație îți oferă oportunitatea de a privi lucrurile dintr-o nouă perspectivă, la care nu te-ai mai gândit până acum.

O casă în mijlocul naturii îți oferă acces la astfel de plimbări de fiecare dată când ai nevoie de ele. Indiferent că ai avut o zi stresantă și ai nevoie de câteva momente pe care să le petreci cu tine însuți sau pur și simplu, vrei să te plimbi pentru a relaxa, Liziera de Lac este soluția ideală.

Ce alte facilități îți mai pot oferi aceste case?

Pe lângă accesul la natură pe care îl ai la orice oră din zi, Liziera de Lac îți pune la dispoziție și tehnologii moderne, precum aplicația custom creată special pentru locuitorii din complex. Această aplicație îți oferă posibilitatea să accesezi toate informațiile de care ai nevoie, în timp real, fără să fie nevoie să renunți la confortul casei.

Cei care vor să-și facă o idee în legătură cu aspectul casei din complex, au posibilitatea să o viziteze prin intermediul realității virtuale. În acest fel, le este ușor să-și imagineze cum își vor derula activitățile zilnice, într-o comunitate în care interacțiunea dintre vecini are un rol esențial în viața fiecărui locuitor. În doar câteva minute, utilizatorii pot obține toate informațiile de care au nevoie în ceea ce privește acest microunivers unic, la doar 15 minute de București!

O casă în mijlocul naturii poate face minuni, atât pentru fizicul unei persoane, cât și pentru psihicul ei. De aceea, dacă îți dorești să trăiești într-o comunitare de oameni în care protejarea mediului înconjurător și automat, a celor care trăiesc în el, reprezintă o prioritate, atunci la Liziera de Lac vei găsi ceea ce cauți.

Alege o casă în mijlocul naturii care-ți permite să faci economii în același timp!

 

 

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică