Ansamblul rezidential Liziera de lac beneficiaza de reglementari impotriva pesticidelor

Casă în mijlocul naturii, dar cu toate avantajele orașului. Poate altădată părea o cerință excentrică pe lista de dorințe a unor viitori proprietari de locuințe, însă acum, datorită tehnologiilor și a dezvoltărilor din domeniul imobiliar, bunăstarea oamenilor a devenit o prioritate și în acest sector. Așadar, mai multă natură, tehnologii pentru confort și o viață sustenabilă. Asta își doresc din ce în ce mai mult familiile care vor să trăiască un stil de viață în armonie cu natura, dar lafel de confortabil ca în oraș.  

Una dintre diferențele dintre complexul rezidențial Liziera de Lac și alt proiect rezidențial din piață este amplasarea acestuia binecuvântată de natură, la marginea pădurii și având la câteva minute distanță lacul Tătaru cu bioclimatul lui bine conservat. Așa cum poți vedea, nu foarte multe ansambluri rezidențiale beneficiază  de facilitățile de care dispun casele smart din ansamblul rezidențial Liziera de Lac.

Complex rezidențial inteligent

Cum ar fi să te muți cu familia într-o casă care știe dinainte lucrurile care îți plac? Când numim o casă „inteligentă”, sau conceptul de smart home, înseamnă că, prin tehnologii smart aplicate diferitelor device-uri din casă, poți automatiza numeroase procese și le poți acționa de la distanță printr-o aplicație instalată pe telefon.

O casă inteligentă folosește o rețea complexă de interconexiuni digitale pentru a coordona și a îndeplini sarcinile desemnate la momentul potrivit, de aceea, poate da impresia că „gândește de la sine”.Sarcinile menționate mai sus pot include aprinderea și stingerea becurilor, încuiatul ușii și al garajului, reglarea temperaturii personalizate în camere, pornirea aparatului de cafea dimineața, lansarea device-urilor de home entertainment etc. Tot ceea ce tu ai nevoie pentru un confort sporit și o viață fericită în interiorul casei tale.

Așadar, în ce mod îți îmbunătățește o casă inteligentă viața?În general, orice tip de tehnologie oferă trei beneficii principale: confort, eficiență și securitate. De exemplu, opțiunea de a reduce intensitatea luminilor prin intermediul aplicației se poate dovedi foarte confortabilă și eficientă în timpul serilor în care stai confortabil pe canapea, sau întins în pat și nu mai vrei să te deplasezi.

Termostatele care controlează temperatura în cameră te ajută, pe lângă confortul adus de către ambientul ideal, să economisești energie, în timp ce dispozitivele de alarmă, detectoarele de mișcare sau aparatura de supervizare video îți oferă un confort în ceea ce privește siguranța casei.

De asemenea, să poți scăpa de grija udatului grădinii printr-un sistem de irigații inteligent este cu adevărat reconfortant, mai ales dacă ești o persoană ocupată, dar îți dorești totuși, un gazon îngrijit.

O casă inteligentă poate fi gestionată din orice loc, ceea ce înseamnă că poți închide fereastra de la mansardă, poți stinge luminile din subsol sau deschide garajul fără să te deplasezi.

Complex rezidențial cu energie regenerabilă

Dacă iei în considerare faptul că aparatele și echipamentele de uz casnic reprezintă aproximativ o treime din consumul de energie – și, prin urmare, influențează costul lunar al facturilor la energie, dar contribuie șl la emisii de gaze cu efect de seră, argumentele pentru dotarea locuințelor cu energie regenerabilă sunt puternice.

De aceea, pe lângă tehnologiile smart din interiorul casei, Liziera de Lac dispune de un parc de panouri fotovoltaice de aproximativ 12 ha care deservește întregul ansamblu rezidențial, atât în spațiile comune, cât și la nivel de casă individuală.

Reglementări împotriva utilizării pesticidelor

Iar dacă vrei să știi cât de curat este aerul pe care îl respiri zi de zi în casa ta, la promenadă sau privind răsăritul de pe terasa casei tale, în cadrul complexului aerul va fi testat permanent, deja existând un proiect de interzicere a utilizării pesticidelor și reducerea traficului cu mașina prin amenajarea unor piste de biciclete care încurajează locuitorii să adopte un stil de viață sănătos și sustenabil, în armonie cu natura.

Cu toții știm că expunerea la pesticide poate duce la iritații ale ochilor, nasului și gâtului, favorizând, prin extinderea duratei, apariția unor afecțiuni mult mai complexe.

Pesticidele ne pot contamina alimentele, pot dăuna polenizatorilor și ne pot amenința ecosistemul. De aceea, prin reglementările adoptate ne dorim să protejăm sănătatea umană și habitatul natural din jurul complexului rezidențial Liziera de Lac.

 

 

 

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică