Ansamblu rezidențial cu infrastructură pusă la punct

Una dintre principalele cerințe pe care le urmărește orice proprietar la viitoarea să casă este legată de infrastructură. Degeaba este o locuința atrăgătoare din toate punctele de vedere, dacă la prima ploaie străzile din localitate se inundă și devin mici mlaștini, iar la prima furtună rețeaua de curent electric pică.

Anul 2022 este anul în care oamenii au învățat să pună accentul pe case smart, din comunități bine puse la punct, în care infrastructură este un punct forțe, cu atât mai mult cu cât este vorba despre o așezare de lângă București.

La ansamblul rezidențial Liziera de Lac de lângă București îți sunt oferite toate condițiile pentru a trăi, în adevăratul sens al cuvântului: în mijlocul naturii, într-un confort desăvârșit și cu mare atenție la starea drumurilor și a infrastructurii electrice, care este cu atât mai importantă într-o lume evoluată și tehnologizată.

Ansamblu rezidențial cu infrastructură rutieră

Dacă vrei să faci o simplă vizită la acest ansamblu rezidențial, trebuie să știi că poți ajunge la el foarte ușor și poți pleca din el lejer către alte destinații, pentru că dispune de un drum de acces direct la autostrada A2.

Accesul este astfel unul facil de la și către București. Nu ai nevoie decât de 15 minute demers cu mașină pentru a ajunge la stația de metrou Anghel Saligny și la zona comercială Pallady. Dacă vei dori să ajungi din Liziera de Lac la Piață Unirii din București, vei face doar 35 de minute. Iar dacă nu ai momentan o mașină proprie, te poți deplasa în oraș cu unul dintre microbuzele puse la dispoziție de Liziera de Lac.

Un bun sistem de infrastructură rutieră înseamnă și parcări bine puse la punct, în care mașinile staționează în siguranță și fără să-i încurce pe locatari sau pe trecători. În Liziera de Lac beneficiezi și de parcări individuale, în care toți membrii familiei pot parcă în siguranță pe locurile aferente fiecărei case, dar și de parcări comune, unde pot staționa autoturismele vizitatorilor.

Ansamblu rezidențial cu infrastructură electrică

Aparatele electrocasnice, televizoarele, laptopurile și chiar și mașinile de nouă generație au nevoie de energie electrică pentru a putea funcționa. O infrastructură electrică bine organizată nu este un moft, ci este cu adevărat o necesitate în toate casele, pentru că de ea depinde confortul omului modern.

La Liziera de Lac, casele Smart Home dispun de o infrastructură electrică solidă, pentru a putea oferi toate facilitățile la care unii oameni nici nu îndrăznesc să viseze: control de la distanță al temperaturii, optimizând și intervalele în care casă să fie luminată sau încălzită, ceea ce înseamnă că nu se va consumă mai multă energie decât este necesar, iar facturile vor fi unele mai mici.

Printre echipamentele de ultima generație din casele smart ale ansamblului se numără: termostate inteligente, senzori de temperatura și umiditate, întrerupătoare inteligente, becuri inteligente, senzori de prezența, camere video de interior și de exterior, videointerfoane,  sisteme de securitate avansate, cu sirene și senzori de prezența, dar și senzori de detecție a inundațiilor, care se montează pe podelele din baie și bucătărie pentru a preveni riscul de a fi inundată locuința în cazul scurgerilor. O altă facilitate importantă oferită în acest complex sunt spațiile de încărcare pentru mașinile electrice.

În concluzie, un ansamblu rezidențial de lângă București, care ține pasul cu viitorul, trebuie să ofere toate condițiile pentru locatarii din casele sale, dar și pentru vizitatori, iar în acest scop infrastructură electrică și cea rutieră sunt elemente de baza.

 

 

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică