Strictul necesar când te muți în casă nouă

Câte speranțe și câte emoții sunt în mintea și sufletul unui om care se mută într-o casă nouă! Își face planuri, își face bagaje și este dornic să înceapă o nouă viață, sub acoperișul unei case așa cum a visat.

Pentru ca totul să decurgă potrivit așteptărilor atunci când te muți, trebuie însă să fii bine organizat și să știi ce anume păstrezi din vechea locuință. Dacă te muți ntr-un cartier rezidențial nou de lângă București, în care casele sunt complet mobilate și utilate, cel mai probabil nu vei avea nevoie decât de lucrurile de care ești deosebit de legat sufletește. Însă dacă te muți într-o locuință veche, va trebui să te înarmezi cu multă răbdare și chiar cu un buget consistent pentru renovări.

Casă veche

O casă veche este asemeni unei mașini vechi: te poate „lăsa la greu” când ți-e lumea mai dragă. Din cauza uzurii ce apare în timp, casele vechi se deteriorează mai ușor. Se defectează mai rapid instalațiile de alimentare cu apă sau electrice, apar găuri în acoperiș, se instalează mucegaiul, iar mirosul este, după cum se știe, unul specific.

Dacă te muți într-o casă veche, trebuie așadar să ai un buget pregătit pentru cheltuieli de întreținere. În plus, dacă ești o persoană care își dorește să profite de noile tehnologii și să se simtă mai confortabil în locuința sa, va trebui, cel mai probabil, să faci din propriul buzunar toate aceste investiții.

Casă nouă

Nu mai este nevoie să se sublinieze importanța unei case noi în 2022, cu atât mai mult dacă  aceasta este situată aproape de București, într-un complex rezidențial modern, ce dispune de o infrastructură de nouă generație, cum este ansamblul Liziera de Lac.

Ce este foarte important în acest caz este tocmai siguranța că ești proprietarul unei case moderne, care are incluse toate facilitățile și utilitățile de care ai nevoie, pentru a trăi confortabil și liniștit. Așadar, adio griji în privința strictului necesar!

Nu mai trebuie să-ți faci planuri și să economisești pentru reparații, renovări, pentru consolidare, anvelopare și alte proiecte costisitoare ce sunt necesare într-o casă veche. Te poți concentra pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine: traiul relaxat alături de familie, bucurându-vă împreună de confortul pe care îl meritați pe deplin.

O casă lângă București, dintr-un complex modern îmbină armonios farmecul neasemuit al peisajelor naturale – lac, pădure, flori, verdeață – cu o infrastructură bine pusă la punct și cu facilități precum: pază permanentă, transport public și privat, community hub, spații comerciale, cafenele, grădinițe, servicii medicale, parcări individuale și comune, terenuri sportive, piscină sau spații de încărcare auto, condiții atât de necesare tuturor oamenilor din ziua de astăzi.

Dacă ai un job în București, o locuință lângă oraș este tot ce ai nevoie, pentru că vei fi conectat la toate oportunitățile capitalei, dar, în același timp, te vei bucura de relaxarea completă pe care o oferă casele dintr-un complex în care agitația orașului nu are ce căuta.

Alege ce e mai bun pentru tine și familia ta și îndreaptă-ți atenția către casele noi din preajma Bucureștiului! Vei vedea cum întreaga ta viață se va schimba în bine, cât ai spune „fericire”!

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică