Stil de viață liniștit în case la 15 minute de oraș

 Orașul smart, la 15 minute de București, își propune să reorganizeze spațiul urban în jurul serviciului, al comunității și al facilităților urbane, dar departe de forfota și aglomerația capitalei.Principiul de bază este acela de a trăi în armonie cu natura și ca totul să fie în proximitatea casei. Astfel, poți adopta un stil de viață sustenabil, non-poluant și poți economisi timp deoarece tot ce ai nevoie este la câteva minute în plimbare, pe jos sau cu bicicleta.  

Casa ta în orașul de 15 minute

Una dintre cele mai mari idei urbane care a apărut în urma pandemiei este ideea orașului de 15 minute, sau a cartierului de15 minute. Dezvoltat de un francez, orașul de 15 minute se referă la un loc în care toate nevoile vieții de zi cu zi – magazine, grădinițe, hub-uri deco-working, parcuri și natură, restaurante, terenuri de sport sunt situate la o scurtă plimbare de 15 minute pe jos, cu bicicleta sau cu trotineta.

Mergând în această direcție, complexul rezidențial Liziera de Lac pune la dispoziția locatarilor toate facilitățile vieții din București, plus tehnologii smart în fiecare cuib, astfel încât să sporească gradul de confort al celor care deja au achiziționat o casă în complex, dar și pentru a încuraja relocarea oamenilor care își doresc să evadeze din aglomerația orașului și să se bucure de liniște, natură și aer curat, la doar 15 minute de capitală. Pentru că, da, se poate.

Casa legată de București printr-un drum rapid

Complexul rezidențial Liziera de Lac este legat de autostrada A2 prin nodul rutier de la Cernica și beneficiază de un drum expres prin care faci doar 15 minute până la prima stație de metrou, Anghel Saligny, sau până în zona Pallady și 45 de minute până în centrul orașului. De asemenea, dacă nu mergi în oraș cu mașina ta, în complex există stații de autobuz care preiau rezidenții și îi ajută să ajungă la linii de legătură către orice zonă din București.

Iar atunci când spunem liniște, ne referim la natură, la lipsa zgomotelor mașinilor din trafic, la forfota și aglomerația umană, fără vecini gălăgioși etc. Singurele zgomote pe care le poți auzi, ar putea fi ciripitul păsărelelor și vântul șuierând printre copacii de la marginea pădurii.

Liziera de Lac le oferă locuitorilor smarthomes, săli de fitness, bazin de înot, supermarket, terenuri de sport, parcuri, lac și viață bună, totul la îndemână.

În plus, cele 7 tipuri de case din Lizieră, sau cuiburi, așa cum le-am denumit pentru că promovăm un stil de viață în armonie cu natura, sunt înconjurate de verdeață, dezvoltatorii proiectului adoptând o politică Green prin care 52% din spațiul pe care este amplasat complexul Liziera de Lac este ocupat cu spațiu verde.

Complexul este conectat la rețeaua de gaze și electricitate proprii, deservire energetică realizată și prin cele 12 ha de panouri solare, și dispune de o rețea proprie de irigații, precum și de o rețea de canalizare cu un sistem dual de colectare a apelor uzate, rețea ce este conectată la o stație de epurare de ultimă generație.

Căci, nu-i așa, cu acces facil la lucrurile esențiale și beneficiind de cele mai bune servicii, ne putem păstra călătoriile pentru ocaziile în care timpul cu cei dragi ne aduce doar relaxare și experiențe memorabile.

Așadar, casele inteligente din complexul rezidențial Liziera de Lac sunt pregătite de vânzare, oferind viitorilor locatari tot confortul și liniștea de care au nevoie, la doar 15  minute de București. Noi credem cu tărie că punând la dispoziția locatarilor noștri toate aceste facilități, vom aduce în viața acestora mai multă libertate, creativitate și bunăstare.        

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică