Scapă de grija parcării și a spațiilor înghesuite într-un ansamblu rezidențial înconjurat de natură

Una dintre cele mai importante nevoi pe care le avem înnăscute în adâncul ființei noastre și care ne bucură sufletul într-un mod aproape inexplicabil, este aceea de a fi în comuniune cu natura. Deseori suntem copleșiți de factori ce țin de ancorarea în realitatea contemporană (o slujbă stabilă, asigurarea strictului necesar și multe alte provocări de depășit și drumuri imprevizibile pe care trebuie să le facem zi de zi), care ne fac să uităm de ceea ce este important pentru sufletul nostru și de lucrurile pe carele prețuim cu adevărat.

Bineînțeles că niciunuia dintre noi nu îi place neapărat să locuiască în spații mici, înghesuite și la comun cu alții, așa cum sunt locuințele de la bloc. Mai mult decât atât, poluarea fonică, a aerului și aglomerația excesivă din oraș, ne fac să ne îndreptăm cu pași repezi către o casă de vânzare cât mai retrasă și aerisită, cu spații generoase, care să fie încadrată într-un mediu natural cât mai ofertant.

Liziera de Lac îți oferă posibilitatea de a alege un cuib pentru familia ta în mijlocul naturii, într-un complex rezidențial în care peste 52% din componența sa este acoperită de spații verzi. Casele din acest ansamblu sunt compartimentate eficient, într-o manieră ce ține cont de eventualele nevoi ale fiecărui membru al familiei, acestea fiind dotate cu curți spațioase și cu multe alte facilități despre care vom vorbi pe larg în cele ce urmează.

Ansamblul Liziera de Lac oferă parcări individuale și comune

Câți dintre noi nu s-au enervat de atâtea ori încercând să găsească un loc de parcare în oraș la întoarcerea de la serviciu sau pur și simplu pentru o oprire inevitabilă, în cazul în care eram nevoiți să rezolvăm niște lucruri importante? De multe ori, am primit, poate, amendă pentru că am parcat neregulamentar, neavând efectiv unde să lăsăm mașina pentru a câștiga timp în acest sens. Problema locurilor de parcare este una cunoscută și în ziua de azi, mulți dintre cei care vor să achiziționeze o locuință, au în vedere ca aceasta să fie dotată cu loc de parcare personal. Există statistici care dovedesc faptul că oamenii din București pierd foarte mult timp în trafic, încercând să găsească un loc de parcare - timp de altfel prețios, pe care ar putea să îl petreacă cu cei dragi sau făcând ceva care le place. În Liziera de Lac, toate casele de vânzare au locuri de parcare private, pentru toți membrii familiei, așa că nu îți vei mai face griji în privința acestui aspect. Ba mai mult, ne-am gândit și la confortul celor care te vor vizita și am creat o  parcare comună, destinată vizitatorilor.

Ansamblul Liziera de Lac propune aer curat și liniște

Amplasamentul în apropierea lacului și a pădurii fac din Liziera de Lac un adevărat colț de rai. Pe lângă libertatea pe care o ai pentru a face trasee după bunul plac, în Lizieră ai numeroase facilități de care te poți bucura în voie, în comuniune cu natura:

- o promenadă dotată cu priveliști minunate, pentru plimbări relaxante, activități în aer liber sau întâlniri cu prietenii; astfel, poți să-ți dezvolți hobby-urile și pasiunile, doza de creativitate și de imaginație fiindu-ți hrănită de liniștea și armonia resimțite în natură;

- o curte spațioasă pe care o poți amenaja cum dorești și în care poți experimenta microgardeningul; cu nenumărate posibilități de utilizare, o curte proprie este o adevărată binecuvântare, scoțând la iveală pasiuni și îndeletniciri pe care probabil nu credeai că le poți avea;

- terenuri de baschet și de tenis și alte spații dedicate activităților sportive, de care te poți bucura respirând un aer curat: menține-ți sănătatea fizică și mintală făcând sport într-un mediu în care calitatea aerului este în permanență testată;

- piscina din cadrul complexului este locul în care să te relaxezi ore în șir la soare si să înoți  în voie, fiind situată la doar 5 minute distanță de casa ta.

Vino în Liziera de Lac să te convingi că acest ansamblu lângă București este tot ceea ce ai visat și mult mai mult de-atât: acest microunivers urban avangardist cu case de vânzare îți va răspunde la nevoia ta de liniște și de conectare cu natura.

 

 

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică