Proiectul imobiliar cu ieșire la autostrada A2

Ești în căutarea unui loc pe care să îl numești acasă? Ai dori să locuiești într-un cadru natural, dar totodată aproape de locurile de interes din București? Capitala nu este cunoscută ca fiind cel mai verde oraș din țară, dimpotrivă. Însă, vei fi plăcut surprins să afli că există zone rezidențiale care le oferă locatarilor un avantaj important atunci când vine vorba despre o casă: echilibrul dintre viața în oraș și comuniunea cu natura.

Așadar, bine ai venit la Liziera de Lac – un complex de case noi lângă București, amplasat lângă Lacul Tătaru, cu ieșire direct ăla autostrada A2! Complexul a fost realizat având în vedere trei priorități importante: dezvoltarea sustenabilă, facilitățile de ordin practic oferite celor care locuiesc într-o casă lângă lac, dar și posibilitatea de a le oferi oamenilor un loc în care să își poată urma pasiunile sau, de ce nu, să descopere unele noi.

Ți-am stârnit curiozitatea? Află mai multe detalii despre proiectul nostru de case, din rândurile care urmează!

Proiect imobiliar – dezvoltare sustenabilă

Definiția sustenabilității spune că acest concept se referă la caracteristica unei activități de a putea fi desfășurată pe o perioadă lungă de timp, utilizare și dezvoltare a resurselor naturale, fără a conduce la epuizarea acestora sau la degradarea mediului înconjurător. Pornind de la această idee, îți vom explica de ce Liziera de Lac face parte din categoria proiectelor rezidențiale sustenabile.

Proiectul rezidențial de lângă București a fost gândit de dezvoltatori care pun mediul înconjurător și natura pe primul loc. Complexul este o investiție în dezvoltare sustenabilă, iar toate facilitățile disponibile celor care aleg o casă în Liziera de Lac au fost concepute în așa fel încât să fie prietenoase cu mediul.

O parte importantă din acest proiect o constituie amenajarea spațiilor verzi, care au fost, de fapt, o prioritate în dezvoltarea complexului. Facilitățile urbane avangardiste au fost integrate într-un mod extrem de armonios în apropiere de pădure și lac, iar complexul beneficiază și de locuri de promenadă. În plus, fiecare casă este prevăzută cu spații verzi.

Proiect imobiliar ce îmbină facilitățile cu pasiunile

Mai mult decât un simplu proiect rezidențial, complexul Liziera de Lac este o oază de relaxare adaptată nevoilor de locuire ale omului modern. Pentru un trai lipsit de griji și un plus de confort, oamenii au nevoie de facilități moderne, însă, în egală măsură, au nevoie și de un loc în care să își încarce bateriile.

De ce este acest complex rezidențial de case un loc care bifează aceste cerințe? Punctual, Liziera de Lac este unul dintre ansamblurile rezidențiale de lângă București care oferă cele mai multe facilități locatarilor săi. Este vorba despre avantaje practice, dar și despre facilități care țin de relaxarea și siguranța celor care aleg acest complex: acces la transport public și privat, spații comerciale, un community hub, grădiniță, farmacii și zone dedicate serviciilor medicale, parcări individuale și comune, stații pentru încărcarea mașinilor electrice, piscină, terenuri de sport, loc de promenadă și pază permanentă.

Casă de vânzare

Ce înseamnă casă la roșu?

Dacă ești în căutarea unei case noi, probabil că ai întâlnit deja expresia „casă la roșu”, prezentă în numeroase anunțuri de vânzare. Deși în primă instanță te-ai putea gândi că este vorba despre o casă din cărămidă, această denumire se referă la etapa de construcție în care se află casa și nu la materialul din care este făcută. Poate fi vorba despre cărămidă, dar la fel de bine anunțul poate face referire la o casă din beton sau chiar lemn.
Case de vânzare

Cât de mult înseamnă aerul curat pentru copilul tău?

Aerul poluat, efectul nociv al razelor UV, lipsa spațiilor verzi și a locurilor de joacă amenajate corespunzător, traficul aglomerat și riscul crescut de accidente, precum și teama generală de pericolele care pândesc la tot pasul dar și capcanele în care pot cădea copiii nesupravegheați – acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care, de cele mai multe ori, ca părinte, ai preferat să îți ții copilul în casă.