Proiect rezidențial perfect pentru familii tinere

Atunci când vorbim despre o familie tânără, avem în minte fie un cuplu proaspăt căsătorit, fie o familie cu unul sau doi copii. În orice caz, la început de drum în a-și crea viața frumoasă pe care și-o doresc. Și, în același timp, probabil le surâde ideea dea achiziționa o casă.

Investiția într-o casă nouă, îndeosebi în prima locuință a familiei, este una care implică multă analiză, multe idei, la fel de multe discuții și dorințe de a corespunde conceptului de dream house, de casa ideală pentru familie.

Casa familiei este acel loc în care te încarci cu energie pentru o nouă zi și locul în care te întorci pentru a te odihni și a te regăsi. Este locul în care îți creezi amintiri de familie, în care se petrec nu doar evenimente mari, ci și întâmplările pe care le păstrezi în inimă toată viața. Este locul în care vrei să te simți confortabil și să ai toate lucrurile la îndemână.

Liziera de Lac, un ansamblu rezidențial inteligent

Modul în care este proiectată casa ta poate avea un impact radical asupra felului în care te simți în ea. De aceea, casele din Liziera de Lac sunt gândite astfel încât să îți ușureze viața și să te răsfețe. Este un proiect rezidențial avangardist, gândit pentru viitor.

Toate locuințele din acest complex rezidențial sunt dotate cu tehnologii inteligente, de la termostate, la sisteme de monitorizare cu senzori, până la irigație smart, care îți ia grija de a uda gazonul, sau uși care se încuie automat, astfel încât să nu te mai preocupi pentru siguranța familiei.  

În plus, ansamblul este deservit energetic de un parc de panouri solare, mizând pe sustenabilitate și protejarea mediului înconjurător.

Casele din Liziera sunt construite într-un complex rezidențial aflat în mijlocul naturii, care dispune din belșug de lumină naturală. Iar cercetările arată că sănătatea și bunăstarea noastră se îmbunătățesc dacă ne expunem la lumină naturală în mod regulat.

Ansamblu rezidențial ideal pentru familiile tinere

Familiile tinere sunt extrem de active și au nevoie de toate facilitățile în același loc, fie că este vorba despre școli sau grădinițe, cât și despre locuri de joacă, terenuri de sport pentru relaxare în familie sau acces la spații naturale în proximitate, în care să petreacă timp de calitate alături de copii.

Iar dacă adăugăm la acestea și dorința de siguranță, familiile tinere caută o comunitate modernă, sigură și cu toate comoditățile orașului la doi pași distanță. Comunitățile oferă un ambient propice pentru a satisface nevoile părinților tineri și, de aceea, din ce în ce mai mulți dintre aceștia aleg o casă într-un complex rezidențial cu potențial de siguranță și de apartenență la o comunitate echilibrată, centrată pe nevoile rezidenților.

Planificarea atentă a căilor de trafic din Lizieră, care asigură spații verzi ample și zone publice bine iluminate, conectate prin căi pietonale, le permite copiilor să se plimbe în siguranță în cartier, iar părinților să nu piardă timp mult în trafic sau mergând până la zonele de activitate pentru familie.

În Liziera de Lac, spațiile de joacă și de agrement oferă cele mai înalte standarde de siguranță, atât pentru echipamentele de joacă, cât și pentru infrastructura din jur, astfel că cei mici se pot juca în deplină siguranță, consumându-și energia în mod constructiv și respirând un aer curat.

Securitatea este un aspect cheie căruia i-am acordat toată atenția, fiecare stradă din Liziera de Lac fiind supravegheată prin camere video inteligente, asigurându-ne astfel că toate lucrurile sunt așa cum trebuie.

De asemenea, ca urmare a pandemiei, mulți părinți tineri au rămas să lucreze acasă sau în regim hibrid.Ca să le venim în ajutor, am creat un spațiu creativ de co-working, care să-i ajute să iasă din rutină, dar totodată să le permită să fie aproape de casă.

Micuții de vârstă preșcolară vor putea fi aduși de părinți la grădinița din Lizieră, locul în care vor descoperi lucruri noi și fascinante și se vor putea dezvolta armonios sub atenta supraveghere a cadrelor didactice dedicate.

Dacă și tu îți dorești o oază de liniște și siguranță pentru familia ta, te așteptăm într-o vizită exploratorie în complexul rezidențial Liziera de Lac de lângă București, ca să vezi cuiburile disponibile și să ne spui cum îți imaginezi viața ta în mijlocul naturii, dar beneficiind de toate facilitățile orașului!

 

 

 

 

 

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.
temperatura dormitor

Câte grade e bine să fie în dormitor?

renovare casa

Cât costă să renovezi o casă veche?