Prima casă vândută în premieră de Black Friday

V-am obișnuit cu premierele la Liziera de Lac așa că am mai adăugat una în palmares.

Am reușit imposibilul - am vândut prima casă din România de Black Friday. Viitorul membru al comunității Liziera de Lac a fost primul care a putut pune o casă...în coș, pentru că a plătit avansul direct cu cardul. Este vorba despre Cuibul 1 care s-a vândut la prețul de 69.999 euro (TVA inclus) în primele ore ale dimineții de la începutul campaniei.

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.
casa de vanzare langa Bucuresti

Cele mai apreciate facilități ale caselor din Liziera de Lac

Care este primul sentiment ce-ți trece prin minte atunci când te gândești la acasă? Acasă este mai mult decât un loc în care te retragi obosit, după o lungă zi de muncă, acasă este un stil de viață. Și cine nu își dorește un echilibru între confort și siguranță? Între natură și facilitățile urbanului?
ansambluri rezidentiale

Liziera de Lac vs alte ansambluri rezidențiale

Fie că este vorba despre prima casă pe care o achiziționezi că proprietar, fie că ai decis să te muți din casă de la oraș și să îți cumperi un cuib nou într-un ansamblu rezidențial din afară capitalei București, lăsând în urmă agitația urbană, atunci când investești într-o locuința nouă este extrem de important că această să acomodeze deopotrivă dorințele tale, cât și ale celorlalți membri ai familiei.