Prima casă vândută în premieră de Black Friday

V-am obișnuit cu premierele la Liziera de Lac așa că am mai adăugat una în palmares.

Am reușit imposibilul - am vândut prima casă din România de Black Friday. Viitorul membru al comunității Liziera de Lac a fost primul care a putut pune o casă...în coș, pentru că a plătit avansul direct cu cardul. Este vorba despre Cuibul 1 care s-a vândut la prețul de 69.999 euro (TVA inclus) în primele ore ale dimineții de la începutul campaniei.

Casă de vânzare

Ce înseamnă casă la roșu?

Dacă ești în căutarea unei case noi, probabil că ai întâlnit deja expresia „casă la roșu”, prezentă în numeroase anunțuri de vânzare. Deși în primă instanță te-ai putea gândi că este vorba despre o casă din cărămidă, această denumire se referă la etapa de construcție în care se află casa și nu la materialul din care este făcută. Poate fi vorba despre cărămidă, dar la fel de bine anunțul poate face referire la o casă din beton sau chiar lemn.
Case de vânzare

Cât de mult înseamnă aerul curat pentru copilul tău?

Aerul poluat, efectul nociv al razelor UV, lipsa spațiilor verzi și a locurilor de joacă amenajate corespunzător, traficul aglomerat și riscul crescut de accidente, precum și teama generală de pericolele care pândesc la tot pasul dar și capcanele în care pot cădea copiii nesupravegheați – acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care, de cele mai multe ori, ca părinte, ai preferat să îți ții copilul în casă.