Munca de acasă este mai plăcută că niciodată

Obiceiurile oamenilor s-au schimbat în ultima perioadă din cauza contextului în care întreagă lume se află, iar aceste schimbări au vizat și modul de lucru al acestora. Prin urmare, tot mai multe companii au ales varianta lucrului de acasă.

Dacă și tu te afli în această situație, dar totuși simți nevoia de a socializa și dea vedea și alte persoane când lucrezi, îți recomandăm un ansamblu rezidențial care pune la dispoziția locatarilor săi toate facilitățile de care au nevoie, inclusiv un community hub cu spațiu de co-working.

Community hub cu spațiu de co-working

Probabil numărul ansamblurilor rezidențiale – atât din București, cât și din țară – care oferă locatarilor toate serviciile de care au nevoie, în vecinătatea caselor, nu sunt foarte multe.

De aceea, dacă ești în căutarea unei case care să îți permită un acces facil la orice ai nevoie, de la spații comerciale și transport public sau privat până la terenuri de sport, piscină și chiar un spațiu de co-working, atunci te așteptăm să îți alegi locuința din varietatea de case noi în ansamblul rezidențial Liziera de Lac.

Un community hub reprezintă o locație publică în care se pot adună toți membrii unei comunități pentru a desfășura diferite activități. Astfel că, toți locatarii care au case în acest ansamblu rezidențial pot participa la aceste activități. În plus, noi am adăugat și un spațiu de co-working, care vine în ajutorul persoanelor care lucrează de acasă.

Deși are numeroase avantaje, muncă de acasă vine și cu câteva dezavantaje, precum socializarea și comunicarea directă și chiar o eficientă mai scăzută. De aceea, prin intermediul spațiului de co-working am venit în întâmpinarea acestor dificultăți, amenajând un spațiu unde poți lucra, chiar lângă casă ta, dar de la care te poți deconecta atunci când ai nevoie.

Case noi lângă spații de relaxare

Odată cu instalarea pandemiei, tendința oamenilor a fost de a-și schimbă casă, pentru a locui într-una mai spațioasă, care să poate răspunde tuturor nevoilor acestora, despre care au aflat cu adevărat în timpul carantinei, când toți oamenii au fost nevoiți să stea închiși în propriile case.

La Liziera de Lac există case de vânzare, ansamblul fiind situat lângă București, astfel încât și cei care lucrează de acasă, dar și cei care merg la birou, să își poată desfășura cât mai bine activitatea profesională.

În plus, acest ansamblu rezidențial cuprinde și cafenele, terenuri de sport, piscină, este amplasat lângă lac și are spațiu de promenadă. Astfel că, o casă care face parte din acest ansamblu va reprezenta o investiție foarte bună pentru familia ta și pentru viitor, fiind foarte ușor de accesat o multitudine de facilități: spațiile de relaxare, centrele comerciale din apropiere, grădiniță sau spațiul de co-working.

Achiziționarea unei astfel de case este cea mai bună decizie pentru întreagă familie: copiii vor avea acces la o grădiniță modernă, unde își pot consolida cunoștințele, iar timpul liber și-l pot petrece într-un mod foarte plăcut pentru ei, în cadrul spațiilor de joacă sigure de lângă casă.

Profită de oferta de vânzare a caselor din ansamblul Liziera de Lac și schimbă-ți locuința în acest an!

 

Casă de vânzare

Ce înseamnă casă la roșu?

Dacă ești în căutarea unei case noi, probabil că ai întâlnit deja expresia „casă la roșu”, prezentă în numeroase anunțuri de vânzare. Deși în primă instanță te-ai putea gândi că este vorba despre o casă din cărămidă, această denumire se referă la etapa de construcție în care se află casa și nu la materialul din care este făcută. Poate fi vorba despre cărămidă, dar la fel de bine anunțul poate face referire la o casă din beton sau chiar lemn.
Case de vânzare

Cât de mult înseamnă aerul curat pentru copilul tău?

Aerul poluat, efectul nociv al razelor UV, lipsa spațiilor verzi și a locurilor de joacă amenajate corespunzător, traficul aglomerat și riscul crescut de accidente, precum și teama generală de pericolele care pândesc la tot pasul dar și capcanele în care pot cădea copiii nesupravegheați – acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care, de cele mai multe ori, ca părinte, ai preferat să îți ții copilul în casă.