Îți poți permite o casă într-un ansamblu rezidențial verde?

Probabil ai visat de nenumărate ori la casă perfectă. Fiecare detaliu este deja conturat în mintea ta, iar interiorul casei și locul în care este amplasată reflectă stilul pe care îl preferi în cel mai fidel mod. Chiar dacă știi deja cum vrei să arate casă visurilor și care este sentimentul pe care ți l-ar oferi, îți rămân, totuși, câteva întrebări în minte. Ce soluții ai la îndemână pentru a  transformă visul în realitate? Îți poți permite o astfel de casă? Care este bugetul pe care ar trebui să îl aloci achiziționării unei astfel de case pusă în vânzare? Ar fi mai bine să alegi o casă într-un complex? Ce facilități îți oferă un ansamblu rezidențial verde?

Pentru a veni în ajutorul celor care își doresc locuința perfectă, într-un ansamblu rezidențial verde, care oferă toate facilitățile, am pus laolaltă câteva informații esențiale, pe care toți cei care sunt în căutarea casei de vis ar trebui să le cunoască.

Ce oferă o casă într-un ansamblu rezidențial verde?

O casă într-un ansamblu rezidențial verde de lângă București oferă, pe lângă alte facilități, ceva după care toată lumea tânjește: posibilitatea de a evada departe de zgomotul, agitația și poluarea din capitală. Poate fi ales un complex care oferă acest privilegiu, dar se află, în același timp, suficient de aproape de oraș, pentru că locuitorii să poată ajunge într-un timp scurt la serviciu sau în alte puncte de interes. Astfel, locuitorii unui complex verde se pot bucură de facilitățile ansamblului rezidențial, București fiind la o distanță de doar 15 minute.

Se poate spune că, de fapt, cei care se gândesc să achiziționeze o astfel de casă nu plătesc doar pentru o simplă locuința, ci pentru un stil de viață privilegiat și pentru liniștea de care au nevoie. Aer curat, oază de relaxare, o curte, zona de promenadă în apropierea unui lac, piste pentru biciclete, zone pentru activități sportive, piscină, locuri de joacă pentru copii și siguranță constanța a întregii familii – toate acestea înseamnă un stil de viață ideal, pe care nu se poate pune un preț, dar care este la dispoziția celor care aleg o casă de vânzare într-unul dintre acele ansambluri care oferă astfel de condiții.

Chiar dacă vorbim despre un ansamblu verde, acest lucru nu înseamnă că vor lipsi cu desăvârșire facilitățile moderne, dimpotrivă. Grădiniță, parcări individuale și comune, infrastructură modernă, stații de încărcare electrice pentru mașini, microbuze care asigura transportul locuitorilor în oraș, cafenele, restaurante, spații comerciale, servicii medicale, farmacii și chiar un community hub – un astfel de complex este locul în care nevoile moderne și cele de baza ale oamenilor se îmbină în cel mai armonios mod posibil.

Cât costă o casă de vânzare într-un astfel de ansamblu rezidențial?

Cei care doresc să își achiziționeze un cuib modern amplasat într-un cadru natural de vis au la dispoziție mai multe variante de case de vânzare din care pot alege. Având în vedere varietatea de opțiuni disponibile, se poate spune că, indiferent dacă este vorba despre un cuplu aflat la început de drum sau o familie care dorește să își schimbe locuința, o casă de vânzare într-un astfel de complex este accesibilă în ambele cazuri.

Ținând cont că există numeroase opțiuni flexibile de finanțare, casă visurilor într-un complex verde modern poate deveni realitate. De exemplu, o casă la cheie, cu suprafață construită de 107 mp, într-unul dintre cele mai apreciate ansambluri de lângă București, prevăzută și cu o curte de aproape 90 mp, este scoasă la vânzare  cu 106400 de euro, la care se adaugă TVA. Prețurile cresc direct proporțional cu suprafață locuințe își a curții, însă există case de vânzare pentru toate bugetele.

Merită să investești într-o casă dintr-un complex rezidențial?

Investiția într-o locuința dintr-un ansamblu rezidențial este justificată pe deplin pentru cei care sunt în căutare de calitate și de facilități de care nu ar avea parte într-un alt loc. În plus, nimeni nu visează la o casă prost construită, iar cele din anumite ansambluri rezidențiale sunt proiectate și construite cu respectarea unor standarde de calitate foarte înalte. Așadar, dacă nu îți dorești să faci compromisuri în privința unui proiect atât de important cum este casă în care, cel mai probabil, îți vei petrece tot restul vieții, vei fi dispus să investești mai mult de la început, pentru bunăstarea familiei tale.

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.
casa de vanzare langa Bucuresti

Cele mai apreciate facilități ale caselor din Liziera de Lac

Care este primul sentiment ce-ți trece prin minte atunci când te gândești la acasă? Acasă este mai mult decât un loc în care te retragi obosit, după o lungă zi de muncă, acasă este un stil de viață. Și cine nu își dorește un echilibru între confort și siguranță? Între natură și facilitățile urbanului?
ansambluri rezidentiale

Liziera de Lac vs alte ansambluri rezidențiale

Fie că este vorba despre prima casă pe care o achiziționezi că proprietar, fie că ai decis să te muți din casă de la oraș și să îți cumperi un cuib nou într-un ansamblu rezidențial din afară capitalei București, lăsând în urmă agitația urbană, atunci când investești într-o locuința nouă este extrem de important că această să acomodeze deopotrivă dorințele tale, cât și ale celorlalți membri ai familiei.