Ești pasionat de ciclism? Un motiv în plus pentru o casă nouă în Liziera de Lac

Tot mai mulți oameni se îndreaptă către un trai mai liniștit și mai relaxant, departe de aglomerația orașelor și de poluarea fonică și atmosferică din mijlocul acestora. Este și firesc, ne simțim în elementul nostru atunci când ne aflăm în natură, de parcă am fi într-o conexiune directă cu aceasta. Simțim și respirăm în ritmul ei, așa încât doar astfel parcă ne simțim compleți. Liziera de Lac este un proiect rezidențial menit să vină în întâmpinarea celor care simt că numai în natură se pot regăsi și că numai așa pot să îmbine stilul de viață modern cu bucuriile incomensurabile ale naturii.

Casă nouă cu pistă de ciclism în vecinătate

Pe lângă faptul că ansamblul rezidențial este amplasat în apropierea lacului Tătarului, dar și în imediata vecinătate a pădurii, complexul se bucură de o promenadă amenajată deosebit, perfectă pentru plimbări lungi și relaxante, pentru întâlniri cu prietenii și pentru exersarea hobby-urilor și a pasiunilor cu care îți place să te delectezi. Aceasta are o priveliște nemaipomenită, fiind iluminată într-un mod romantic, care te încurajează să petreci cât mai mult timp liber aici, în nopțile lungi de vară și nu numai. Deși te poți bucura de toate aceste beneficii ale spațiilor verzi înconjurătoare, casa ta cu curte și cu terasa din cadrul ansamblului îți va răspunde la nevoia de intimitate și de retragere în spațiul personal, chiar dacă relația ta cu comunitatea va fi una specială, întrucât oamenii care se mută aici au atât de multe valori în comun.

Dacă ești un împătimit al drumețiilor în natură, dar și al mișcării în aer liber, atunci pistele de bicicletă special concepute pentru încurajarea unui stil de viață sănătos, vor fi o bună ocazie să simți mai bine aerul curat în plămâni, pedalând cu bucurie. Ciclismul încurajează folosirea mai rară a mașinii, punând preț pe transportul sustenabil și cu respect față de natură. Mai mult decât atât, în Liziera de Lac se monitorizează periodic calitatea aerului, au fost proiectate sisteme de colectare a apelor uzate, sisteme proprii de irigații și sisteme de tratare a apei potabile și a celor uzate. Prin urmare, în Liziera de Lac se încearcă un trai în deplină comuniune cu natura, într-un permanent efort de a o prețui și de a o proteja.

Casă nouă lângă terenuri de sport

Liziera de Lac încurajează și antrenamentele sportive și perfecționarea în acest sens, motiv pentru care am gândit terenuri de baschet și de tenis, dar și spații special concepute pentru desfășurarea liberă a activităților sportive. Pe lângă acestea, există și o piscină care încurajează înotul, un sport atât de sănătos pentru trup și pentru minte, dar și relaxarea pe marginea ei, pe șezlong, în zilele călduroase de vară.

Practic, Liziera de Lac este un loc care întreține sănătatea în toate formele ei. Sănătatea trupească, pe care o putem obține făcând zilnic mișcare și bucurându-ne de toate felurile în care natura ni se dezvăluie. În plus, și sănătatea minții și cea emoțională sunt hrănite prin intermediul Community Hub-ului multifuncțional, dotat cu spații de co-working, restaurant, cafenea și alte spații comerciale. În caz de nevoie, vei avea aproape și farmacii și punct sanitar pentru urgențe și tratamente medicale generale.

Cel mai frumos sentiment pe care îl ai atunci când achiziționezi o casă nouă este acela de a ști că ai ales inspirat un loc care îți aduce laolaltă o mulțime de avantaje și de beneficii. Cât de împlinitor este sentimentul că ai aproape de casă tot ceai putea avea nevoie, într-un cadru natural cu peste 50% spații verzi, cu un design avangardist, ultramodern, dar care a fost proiectat cu scopul de a nu interfera prea mult cu natura și ciclurile ei firești de evoluție.

Vino să vezi casele de vânzare din Liziera de Lac și alege-ți cuibul în care vor crește copiii tăi, încare le vei da aripi către o lume mai bună și în care, în deplină armonie, vei simți că trăiești mai curat și mai conștient față de tine însuți, față de cei dragi și față de natură. Casa noua din Liziera de Lac către care te vei îndreptă va fi punctul tău de plecare către o altă dimensiune a vieții, atât din punct de vedere fizic, cât și spiritual. Programează o vizionare și lasă-te surprins de felul în care dorințele tale s-au materializat, fără să ne fi vorbit, prin intermediul complexului Liziera de Lac!

 

 

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.
casa de vanzare langa Bucuresti

Cele mai apreciate facilități ale caselor din Liziera de Lac

Care este primul sentiment ce-ți trece prin minte atunci când te gândești la acasă? Acasă este mai mult decât un loc în care te retragi obosit, după o lungă zi de muncă, acasă este un stil de viață. Și cine nu își dorește un echilibru între confort și siguranță? Între natură și facilitățile urbanului?
ansambluri rezidentiale

Liziera de Lac vs alte ansambluri rezidențiale

Fie că este vorba despre prima casă pe care o achiziționezi că proprietar, fie că ai decis să te muți din casă de la oraș și să îți cumperi un cuib nou într-un ansamblu rezidențial din afară capitalei București, lăsând în urmă agitația urbană, atunci când investești într-o locuința nouă este extrem de important că această să acomodeze deopotrivă dorințele tale, cât și ale celorlalți membri ai familiei.