Cu ce este diferit complexul rezidențial Liziera de Lac?

 Cu toții avem în minte o casă ideală, care să ne îndeplinească cât mai multe nevoi. Știm acea idee conform căreia către orice locuință ne-am îndrepta, există și avantaje și dezavantaje pe care trebuie să le luăm în calcul. Ei bine, noi dorim să înclinăm balanța către cât mai multe avantaje ale noii tale mutări, pentru a te bucura din plin de alegerea făcută. Complexul rezidențial Liziera de Lac urmărește să răspundă cât mai multor cerințe și fie un microunivers în care să te simți împlinit și fericit că ai ales să trăiești aici. Citește următoarele rânduri pentru a vedea cu ce ne diferențiem de celelalte ansambluri rezidențiale și ce te poate face să ne alegi fără să mai stai prea mult pe gânduri.

Complex rezidențial cu terenuri de sport și piscină

Dacă suntem persoane active și simțim nevoia să fim cât mai aproape denatură pentru mai multă mișcare, aer proaspăt și relaxare, probabil că vom avea nevoie de cadre care să ne ajute să ne consumăm energia și să ne menținem sănătatea. În acest sens, ar fi ideal ca locul în care ne mutam să ne ofere posibilitatea să facem sport și să ne destindem cât mai aproape de locuința noastră. Inițiatorii proiectului Liziera de Lac și-au dat seama cât de important este acest aspect pentru omul modern, și au plasat în interiorul complexului terenuri de baschet și tenis, precum și alte spații destinate activităților sportive. Mai mult decât atât, ai la dispoziție, în proximitatea locuinței tale, o piscină dotată cu tot ceea ce ai nevoie pentru o sesiune de înot relaxantă și o zonă cu șezlonguri, în cazul în care nu dorești decât să te bucuri de razele îmbietoare ale soarelui.

Complex rezidențial lac și promenadă

Ce poate fi mai frumos decât, după o zi lungă de muncă, o plimbare în care să simți că te destinzi și că îmbrățișezi tot ceea ce natura îți poate oferi? Aer curat, o priveliște de vis de pe marginea lacului și o promenadă cu aer boem, care să te îndemne la visare? Nimic nu se compară cu privilegiul de ale avea pe toate astea la doi pași de acasă. Liziera de Lac a fost creată tocmai pentru a-i face pe oameni să prețuiască natura care îi înconjoară, peste52% dintre spațiile acestui complex rezidențial fiind spații verzi, amenajate pentru ca riveranii să se bucure de o experiență unică de locuit în mijlocul naturii. Promenada Lizierei de Lac este un spațiu vast, atent gândit și amplasat în așa fel încât să te poți bucura de o sumedenie de activități recreative alături de cei dragi. Pe lângă acest traseu, ai și opțiunea de a te plimba și a te conecta cu tine însuți făcând un drum sigur și relaxant prin pădure, care este la fel de aproape de cuibul tău din Lizieră.

Complex rezidențial cu Community HUB si piste de biciclete

Cât de mult timp dedicai ieșirilor în aer liber înainte să ai în minte că Liziera de Lac îți poate fi casă și loc în care să crești armonios către cea mai bună versiune a ta? Înmulțește acest timp cu nenumărate ocazii de a-ți da un refresh, alături de o comunitate formată din oameni de calitate, care caută să se bucure de aceleași lucruri pe care și tu le apreciezi. Fie că vei vrea să îți pui corpul în mișcare la o plimbare cu bicicleta pe pistele special amenajate în acest sens în complex, fie că vei vrea să îți petreci timpul liber în tihnă, Liziera de Lac îți oferă multiple opțiuni de a o face. Community hub-ul din complex este o zona versatilă, ce se poate plia pe nevoile tale. Aici poți și să te întâlnești cu prietenii să puneți țara la cale, puteți bea o cafea sau puteți lua prânzul, dar aveți și cum să faceți cumpărături pentru ozi petrecută împreună. Pe de altă parte, community hub-ul din Liziera de Lac îți oferă și un loc pentru co-working, un spațiu la care vei vrea să apelezi atunci când îți dorești mai multă liniște și concentrare,  atunci când vrei să fii cât mai productiv.

După cum ai observat, aspectele prin care Liziera de Lac iese în evidență sunt ocaziile inedite cu ajutorul cărora spațiile prezente în acest complex sunt armonizate cu natura. În același timp, printr-o ancorare mai mult decât pertinentă, calculată și adaptată la realitatea cotidiană, acest complex reușește să răspundă unei game largi de cerințe ale omului modern. Acesta este locul în care ai vrut dintotdeauna să locuiești și abia acum ți s-a oferit acest prilej.

Programează o vizită în noul ansamblu rezidențial Liziera de Lac și îți promitem că nu vei regreta că ai făcut-o. Abia așteptăm să-ți fim alături în alegerea noului tău cuib, în mijlocul naturii!

 

 

 

 

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică