Criterii importante la cumpărarea unei case noi

Pasul important pe care îl presupune achiziționarea unei case noi trebuie să fie guvernat de mai multe puncte de vedere de care trebuie să ținem cont cu atenție și înțelepciune. Cu atât mai mult cu cât alegem o casă într-un complex rezidențial, de administrarea și întreținerea căreia trebuie să ne ocupăm personal, spre deosebire de un apartament dintr-un bloc de apartamente. Este important să documentam toți pașii pe care trebuie să îi facem atunci când facem această investiție pentru a avea șansa ca în final să facem cea mai bună alegere.

Calitatea construcției

Este esențial să efectuezi verificarea casei pe care intenționezi să o cumperi, să afli care sunt materialele de construcție folosite și finisajele realizate, pentru a-ți face o idee despre rezistența imobilului în timp. Știm cu toții că structura casei este cea care asigură durabilitatea și siguranța unui cămin; în funcție de rezistența structurii seva stabili și rezistență la cutremure sau alte fenomene naturale extreme. În ansamblul Liziera de Lac am construit case deosebit de solide, care să răspundă celor mai exigențe așteptări. Folosind numai materiale și finisaje premium deosebit de calitative, am creat locuințe spațioase, ultra-moderne și confortabile.

Pe de altă parte, o construcție calitativă utilizează tehnologii de ultimă generație, valoarea crescându-i în timp datorită trăiniciei pe care o dovedește. Pentru a te convinge de aceste aspecte, poți cere detaliile acestea direct de la constructor și astfel te vei asigura că materialele folosite au calitatea pe care acesta o descrie. Un dezvoltator de încredere, profesionist și serios, îți va expune fără probleme sau ocolișuri toate informațiile care te interesează referitoare la construcția noii tale case. Echipa noastră care a proiectat și a construit proiectul Liziera de Lac este formată din experți cu multe proiecte imobiliare de renume, deosebit de apreciate și finalizate cu succes.

Compartimentare

Felul în care este compartimentată o casă decide de multe ori dacă vom face sau nu achiziția acesteia. Probabil că va conta foarte mult pentru tine ca aceasta să beneficieze de spații generoase, împărțite corespunzător în imobil, așa încât să confere intimitate anumitor încăperi, lejeritate și libertate de mișcare altora. De exemplu, este important ca locuința să fie decomandată. Livingul este centrul casei, locul în care se strâng membrii familie pentru a se bucura de un timp de calitate împreună. Din acest motiv, amplasarea bucătăriei, a diningului, dar și a băii este bine să fie realizată în jurul acestei zone, pentru un plus de confort și armonie în cursul natural al activităților desfășurate acasă. De asemenea, dormitoarele membrilor familiei trebuie să fie separate într-un mod optim pentru a se bucura de liniște și intimitate și, de ce nu, de o baie proprie pentru un confort sporit. Terasa joacă și ea un rol important, fiind locul în care familia se relaxează în aer liber și către care se poate ajunge cu ușurință din zonele pe care aceasta le folosește în comun.

Vecini și spațiu verde

Ideea de start a proiectului Liziera de Lac a fost crearea unei comunități de valoare, care să prețuiască natura și soluțiile sustenabile de protejare a mediului și ale resurselor acestuia. În plus, credem că acest microunivers unic, menit să aducă la un loc toate avantajele marelui oraș într-un stil avangardist și foarte ușor de iubit va aduce laolaltă oameni care doresc un mod de viață sănătos și axat pe bucuriile firești ale acestuia. Curțile anexate fiecărui cuib din Liziera de Lac sunt o bună ocazie de a experimenta  micro-gradinăritul, activitățile artistice și sportive în aer liber precum și orice altceva este pe placul riveranilor. Acestea sunt estetic și modern delimitate, prin garduri vii sau grădini verticale pentru ca spațiul rezultat să fie cosy, intim și primitor. Cu peste 52% spații verzi în întreg complexul rezidențial, comunitatea noastră este deosebit de atentă cu mediul, întrucât infrastructura energetică funcționează pe baza a 12ha de panouri solare, având și un sistem propriu de colectare a apelor uzate și de tratare a acestora. Pe lângă acestea, se depun eforturi constante pentru menținerea calității aerului, dar și pentru păstrarea în bună stare a celor 13ha de pădure transformate în parc natural.

Acces facil

Un alt factor decisiv de care vei vrea să ții cont este timpul pe care îl vei petrece între Liziera de Lac și București. Pentru accesul rapid și ușor către marele oraș, drumul special construit în acest sens te ajută să ajungi în 15 minute la stația de metrou Anghel Saligny și în 35 de minute în zona centrală Piața Unirii. Ești destul de aproape și de centre comerciale importante, dar și de instituții de învățământ și de alte puncte de interes relevante pentru tine. Vei putea beneficia și de transport cu microbuzele Liziera de Lac, în cazul în care nu vei vrea să folosești mașina personală pentru a ajunge în capitală.

În cazul în care Liziera de Lac este ceea ce îți dorești, te așteptăm cu mai multe variante ale caselor de vânzare care sa fie pe gustul tău. Te asigurăm ca timpul petrecut aici te va încărca de pozitivitate și de gânduri bune, așa cum orice casă ar trebui să o facă, întotdeauna.

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică