Controlul temperaturii și al umidității din noua ta casă

Cea mai mare grijă a fiecărei familii este să aibă costurile optimizate, mai ales atunci când vine vorba despre întreținerea unei case. Totodată, însă, cu aceeași grijă trebuie să se asigure că toți membrii locuinței se bucură de un confort sporit, în fiecare camera. Pentru o casă mică, devine mai ușor să gestionezi toate aspectele legate de utilități, energie și alte resurse. Provocarea este atunci când ai o casă mai mare, cu mai multe camere, care trebuie să asigure un trăi optim familiei, în special în zilele geroase.

Ai posibilitatea de a scăpa de aceste griji dacă investești pe termen lung într-o casă smart. Față de o casă tradițională, avantajele se simt atât la nivelul locuinței, cât și al confortului persoanelor care locuiesc aici. Primul lucru pe care-l vei observă va fi puterea de control absolut al umidității și temperaturii, doi factori principali pentru sănătatea ta și a familiei tale.

Casă veche 

Schimbarea bruscă a anotimpului și vremea rece vin cu modificări și în atmosfera din casă, nu doar pentru cea de afară. Trebuie asigurată căldură optimă, mai ales pentru cei din casă care sunt mai friguroși de fel. Iar când pleci de acasă, vei mai întâmpină o problema. Pentru că nu vrei să lași căldură pornită atunci când nu e nimeni în casă, vei avea probleme cu indicele de umiditate, care nu va fi cel potrivit, cu siguranță. Din cauza pereților reci, va apărea igrasia, care nu doar că influențează calitatea aerului pe care îl respiri, dar va trebuie să investești periodic în degresarea zonelor afectate și în zugrăvirea pereților. 

Așadar, este necesar că nivelul de umiditate și temperatura să fie în conformitate cu nevoile fiecărei persoane, iar de unul singur nu poți să fii atent la preferințele tuturor. Însă, cu o investiție corectă în casele inteligente, te poți simți sigur și lipsit de prea multe griji atunci când vine vorba despre temperatura și umiditate în locuința ta.Dacă îți dorești să îți achiziționezi o casă nouă sau vrei să îți reinventezi locuința actuală, cel mai bine este să mergi pe varianta unei case SMART. Este o investiție sigură și durabilă care vine cu beneficii atât pentru gestionarea timpului și a cheltuielilor lunare, dar și pentru sănătatea ta. 

Casă nouă

Casă Smart nu te pune în situația de a face compromisuri.Așa că, dacă ești în căutare de o casă lângă București, Liziera de Lac se poate transforma în locuința visurilor familiei tale. În prima faza, pentru că îți va oferi o casă într-un loc departe de agitația orașului, dar cu toate facilitățile tehnologice de care ai nevoie pentru o viață relaxantă și fără griji. Apoi, vei avea parte de un confort optim pentru ține și pentru familia ta prin tehnologiile smart care îți ușurează viață zi de zi. Iar acasă devine oază ta de relaxare. 

Atunci când vorbim despre casele SMART, controlul temperaturii stă chiar în mâinile tale, chiar și când nu ești acasă. Astfel, ai puterea de a regla temperatura în fiecare camera conform dorințelor membrilor din familia ta, totul printr-o aplicație mobilă. Poți optimiza intervalele de încălzire în casă, pentru cei mai friguroși un ambient cu o temperatura mai ridicată, iar în camerele unde nu va stă nimeni poți opri căldură de tot.Astfel, te vei bucură și de un indice de umiditate adecvat, adică un aer respirat corect și care nu îți va afecta sănătatea în mod negativ.

Un termostat inteligent, pe care îl găsești în casele

SMART, atinge temperatura optimă atunci când ești acasă, dar, în special, când ești departe de casă. Practic, devine unul dintre cele mai importante accesorii din casă ta, alături de senzorul de umiditate. Cu cel din urmă, ai puterea de verifică umiditatea în fiecare colț din casă ta.

Așadar, confortul și controlul stau în mâinele tale în locuințele SMART. Casele SMART din Liziera de Lac sunt casele viitorului, așa că investiția va fi una lungă durata ce îți va aduce numai satisfacții. În plus, contribui la economisirea de energie, apă și alte resurse, protejând, astfel, și mediul înconjurător. 

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică