Control acces de la distanță al casei

Tot mai multe case din București și din împrejurimi tind să fie echipate cu tehnologie modernă pentru a ușura viață celor care locuiesc în ele.Iar dacă vorbim despre smart home, atunci tehnologia și dotările sunt de ultima generație și vizează echilibrul tău în tot ceea ce înseamnă confort, siguranță, economie. Pentru a realiza asta, din ce în ce mai multe case inteligente au incluse dispozitive smart care includ:

  • Telecomanda de acționare a     ușii garajului de la distanță - Cu ajutorul acesteia, poți deschide și închide ușa garajului. De asemenea, telecomanda poate fi virtuală, integrată că și aplicație în telefonul smart al proprietarului. 
  • Luminile inteligente - Îți permit să controlezi luminile din toată casă aprinzându-le și stingându-le de fiecare dată când cineva întră sau iese din încăpere, sau chiar să le     stingi de la distanță dacă nu ești acasă și ti-ai dat seama că ai lăsat luminile aprinse. Aceste lumini inteligente au capacitatea de a diminua sau intensifica lumina pe care o generează, reducând astfel și consumul energetic. 
  • Încuietorile inteligente au  avantajul că nu mai folosesc chei și pot fi închise sau deschise de la distanță prin intermediul telefonului mobil. Astfel încât, nu va trebui să     îți mai faci griji că ai lăsat ușa de la intrare deschisă. 
  • Termostatele inteligente –  aceste dispozitive ajută proprietarul să își mențină gradul de confort dorit în casă și, în același timp,  să raționalizeze cu înțelepciune     consumul de energie din fiecare camera a casei sale. Controlul energetic  poate fi setat cu ușurință prin configurarea de programe sau alerte  inteligente direct pe telefonul mobil. 
  • Prizele inteligente –  dispozitive conectate la energie ce oferă confortul de a controla aparatele de la distanță și de a evita risipă energetică, chiar și atunci când ai electrocasnice sau electronice în priză. 
  • Sisteme de monitorizare și  securitate prin camere video și senzori de mișcare care detectează dacă în perimetrul locuinței există persoane necunoscute care forțează intrarea în casă.
  • Sisteme de control audio și video -  pentru zona de relaxare și entertainment din casă

Casă cu cameră video

În prezent, nu este neobișnuit să vezi camere video situate în fiecare colț al unei case. Fiind unul dintre cele mai ușor de instalat dispozitive și unul dintre cele mai rentabile sisteme de securitate, sistemul de monitorizare prin camera video este folosit de aproape toate companiile și proprietățile private pentru protecția locuinței, iar în zilele noastre acestea devin tot mai complexe și mai intuitive. În plus, pot fi montați și senzori de mișcare în casă și în afară casei, care pot activă și ei, la rândul lor, o camera video ce va începe să înregistreze imagini din secundă primei mișcări percepute. 

Un sistem de supraveghere video poate crește în mod simțitor securitatea din casa ta și îți poate proteja familia, iar mai jos expunem și câteva motive pentru care instalarea unui sistem video de securitate este un lucru important pentru imobilul în care locuiești pentru că:

Descurajează infracționalitatea

O camera video de monitorizare poate acționa că un factor de descurajare uriaș pentru infractori, mai ales când vine vorba de atacuri pre-planificate. Această înseamnă că hoții sunt mult mai puțin probabil să îți atace casă, ajutându-te să îți păstrezi atât bunurile în siguranță, cât și să menții starea de confort și siguranță a familiei.

 Îți permite să monitorizezi perimetrul întregii suprafețe a proprietății

Sistemul video de monitorizare poate fi instalat în diferite puncte moarte din jurul casei tale, unghiuri pe care nu le poți vedea de la ferestre, astfel încât, dacă auzi un zgomot exterior neobișnuit sau pur și simplu îți dorești un plus de liniște sufletească, să ai posibilitatea dea  verifică perimetrul proprietății fără a fi nevoit să părăsești locuința.

 Poate ajută la identificarea infractorilor

Camera video nu este doar un sistem de monitorizare și prevenție, ci poate ajută și la aducerea infractorilor în față justiției. Dacă ar există situația în care proprietatea ta a fost jefuită sau urmă a fi atacată de infractori, deteriorată sau vandalizată sau dacă un alt eveniment infracționala avut loc în apropierea camerelor video montate casei tale, atunci filmările acestora ar putea fi înmânate poliției pentru a ajută la găsirea și identificarea vinovaților, ajutând, astfel, la menținerea străzilor mai sigure pentru toată lumea

Ușor de întreținut

Un alt avantaj extraordinar al camerelor video de monitorizare, față de multe alte măsuri de securitate, este acela că aceste sisteme nu necesită aproape nicio întreținere. Odată instalate, te poți baza pe ele pentru a proteja și monitoriza casă și familia pentru anii următori. Singurul lucru de care au nevoie, periodic, este pur și simplu curățarea ocazională și verificarea acestora de către o echipa de profesioniști.

Casă cu video interfon

Un smart home poate fi echipat, de multe ori, cu sisteme moderne de monitorizare video la  intrarea în casă. De asemenea, în casele mari se pot folosi sisteme cu interfon pentru fiecare camera, pentru a facilita comunicarea între membrii familiei, fără că aceștia să fie nevoiți să țipe prin casă. 

Dacă îți dorești să minimizezi efracțiile sau să știi mereu dinainte cine sună la ușa, se poate integra, la intrarea în casă, o modalitate ușoară de a vedea și de a vorbi cu vizitatorii care accesează ușa din față a casei tale. Soneriile video IP wireless sunt soluția pe care o poți implementa într-o locuința de tip smart home.  

Acest tip de sonerie video îți permite să utilizezi atât smartphone-ul sau tabletă pentru a vedea sau a vorbi cu vizitatorii atât în momentul în care ești în casă, dar și atunci când ești departe de această.Majoritatea sistemelor dispun de o cameră HD reglabilă cu câmp vizual de 160°,tehnologie LED de vedere pe timp de noapte, tehnologie de deblocare de la distanță și un slot pentru card MicroSD pentru a putea înregistra videoclipuri și instantanee. 

Toate aceste sisteme extrem de durabile sunt rezistente la vandalism și la intemperii și, în plus, au un design frumos și vin în diferite culori pentru a se potrivi și a îmbunătăți aspectul ușii frontale a casei.

 

 

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.
complex rezidential

Complex rezidențial cu spații verzi

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să trăiești într-un complex rezidențial în care natura se îmbină cu tehnologia, astfel încât să te poți bucura de cea mai bună experiență posibilă? Ei bine, în cadrul proiectului Liziera de Lac vei găsi răspunsul pe care îl cauți!
casa Bucuresti

Unde să te muți la casă lângă București în 2023?

Vrei să te muți la casă, dar în același timp să nu fii prea departe de București? Acest lucru este posibil dacă alegi să locuiești într-un complex rezidențial aflat în apropiere de capitală, așa cum este Liziera de Lac