Complexul rezidențial pentru toate vârstele

Multe familii iau la un moment dat decizia de a se muta, din diferite considerente. Fie membrii familiei au nevoie de mai mult spațiu și mai multă intimitate, fie aceștia vor să facă o schimbare majoră în viața lor. Indiferent de motivul pentru care aleg să se mute, cele mai multe persoane prioritizează varianta de a se muta la casă.

Atunci când vine vorba de alegerea unei case în detrimentul unui apartament în în inima orașului, probabil te gândești că vei fi nevoit să renunți la unele facilități. Copiii vor fi departe de grădiniță, tu vei fi departe de spațiile comerciale și serviciu, iar seniorii nu vor avea acces rapid la servicii medicale în caz de urgențe. Adevărul este că există o soluție care bifează toate aceste cerințe. Este vorba despre un complex de case moderne, situat chiar la 15minute de București.

Liziera de Lac, complex rezidențial aflat pe malul lacului Tătaru, a fost conceput astfel încât persoanele de orice vârstă să se bucure de un spațiu intim, înconjurat denatură, fără a fi departe de facilitățile la care ar fi avut acces în oraș, precum grădiniță, piscină, spații comerciale, terenuri sportive, parcări individuale și comune.

Complex rezidențial pentru tineri

Liziera de Lac este un complex modern, ce poate fi asemănat cu un orășel de case noi, construite într-un cadru natural în care verdeața copacilor domină. Aflat în apropiere de București, acest complex este ideal pentru tinerii care vor să stea la casă, dar să nu fie prea departe de locul de muncă sau de alte facilități urbane.

Pe lângă casa nouă, tinerii se vor putea bucura în același complex rezidențial de piscină – unde se vor putea relaxa în timpul liber, de community hub – unde pot să lucreze în tihnă, dar și de terenuri sportive, la doar câteva minute depărtare de propria casă.

Complex rezidențial pentru seniori

Complexul de case Liziera de Lac are la bază ideea de a oferi confort și facilități multiple persoanelor de orice vârstă. Aceste case sunt construite într-un cadru natural prielnic pentru relaxare, odihnă și pentru deconectare de la agitația urbană, ceea ce caută cele mai multe persoane la un moment dat în viață.

Aici, seniorii se pot bucura de aer curat și de plimbări pe malul lacului, benefice atât pentru sănătatea fizică, cât și pentru bunăstarea spirituală. La doar câteva minute de casă, bunicii tăi vor avea acces la servicii medicale și farmacie, cât și la spații comerciale de unde își pot face cumpărăturile de zi cu zi, inclusiv pentru animalele de companie.

Dacă ești în căutarea unui complex de locuințe care se adresează persoanelor de orice vârstă, ia în considerare achiziționarea unei case aflate în apropiere de București, mai ales dacă nu vrei să te îndepărtezi prea mult de capitală. Poți ajunge în oraș foarte rapid - fie cu mijloacele de transport din cadrul complexului, fie cu mașina personală – pentru a-ți desfășura activitățile zilnice și pentru a nu fi departe de locul de muncă, universitate și alte locuri în care îți petreci timpul.

Casă de vânzare

Ce înseamnă casă la roșu?

Dacă ești în căutarea unei case noi, probabil că ai întâlnit deja expresia „casă la roșu”, prezentă în numeroase anunțuri de vânzare. Deși în primă instanță te-ai putea gândi că este vorba despre o casă din cărămidă, această denumire se referă la etapa de construcție în care se află casa și nu la materialul din care este făcută. Poate fi vorba despre cărămidă, dar la fel de bine anunțul poate face referire la o casă din beton sau chiar lemn.
Case de vânzare

Cât de mult înseamnă aerul curat pentru copilul tău?

Aerul poluat, efectul nociv al razelor UV, lipsa spațiilor verzi și a locurilor de joacă amenajate corespunzător, traficul aglomerat și riscul crescut de accidente, precum și teama generală de pericolele care pândesc la tot pasul dar și capcanele în care pot cădea copiii nesupravegheați – acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care, de cele mai multe ori, ca părinte, ai preferat să îți ții copilul în casă.