Complex rezidențial pentru cei dependenți de sport

Persoanele pasionate de sport cunosc importanța mișcării și a apropierii de natură pentru sănătate. Dacă și tu faci parte din grupul celor care aleargă des, practică tenisul, baschetul sau alte sporturi individuale sau de echipa și își doresc să aibă o viață cât mai activă, vei fi bucuros să afli detalii despre un loc magic, situat lângă București, unde activitatea fizică este încurajată, unde copiii se joacă în voie, în aer liber și unde adulții fac mișcare pe terenuri special amenajate, aproape de casă. Pentru a te convinge, îți propunem să faci cunoștință cu complexul Liziera de Lac, unde încă sunt disponibile locuințe de vânzare!

Complexul rezidențial se află la doar 15 minute de Capitală, pe malul lacului Tătaru, astfel că persoanele care locuiesc în aceste case beneficiază din plin de avantajele apropierii de oraș, dar și de aer curat și peisaje mirifice. O casă în acest ansamblu rezidențial nu este doar o simplă locuința, ci este un vis împlinit, atât pentru cupluri, cât și pentru vârstnici sau pentru familiile cu copii!

Ansamblu rezidențial cu teren de tenis

Și pentru că deja ți-am spus că în acest complex este încurajată activitatea fizică, îți oferim acum informații specifice: la Liziera de Lac ai terenuri de tenis moderne, unde poți practică în voie acest sport, alături de persoanele care împărtășesc aceeași pasiune.

La doar 5 minute de casă și într-o atmosfera relaxantă și liniștită, a juca tenis poate fi una dintre cele mai plăcute activități recreative, un mod de a te detașa de griji, de stresul de la birou și de gândurile care te apasă.  Tot ce trebuie să faci este să te echipezi, să-ți iei rachetă cu ține și să te bucuri de viață în acest ansamblu rezidențial de top!

Atât copiii, cât și adulții, pot profită de această facilitate, care le va aduce numeroase beneficii pentru sănătate: întărirea sistemului imunitar, pierderea în greutate și o condiție fizică de invidiat.

Complex rezidențial cu teren de baschet

Și locatarii care își doresc să practice baschetul au ocazia excelență de a se destinde împreună cu vecinii și prietenii din Liziera de Lac. Terenul de baschet este unul realizat la standarde ultramoderne și îi așteaptă pe toți locuitorii interesați de mișcare, voie bună și relaxare.

Așadar, cei care locuiesc în acest complex rezidențial nu au cumpărat doar o casă, ci au investit în prezentul, viitorul, în sănătatea și în bunăstarea  lor. Încă mai sunt case de vânzare în acest colț de răi, iar condițiile oferite sunt unele cu adevărat excelente:

·       facilități urbane avangardiste;

·       propria sursă de energie verde – prin cele 12 ha de panouri solare;

·       stații de încărcare pentru mașinile electrice;

·       piscină;

·       promenadă de-a lungul lacului;

·       pistă de biciclete;

·       community hub;

·       transport public și privat;

·       spații comerciale;

·       cafenea;

·       grădiniță;

·       farmacie și servicii medicale;

·       pază permanentă.

Față de celelalte ansambluri rezidențiale din România, în proiectul Liziera de Lac s-a pus accentul pe apropierea oamenilor de natură corelate cu avantajele unei locuințe moderne. Astfel că nu doar persoanele dependențe de sport vor aprecia o casă într-un astfel de complex, ci și restul oamenilor care vor găsi aici tot ceea ce au nevoie și ce-și doresc. 

 

 

 

 

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică