Complex rezidențial cu stații proprii de tratare a apei

Un stil de viață sănătos se extinde în toate ariile de trai ale unei familii, fie că vorbim despre calitatea somnului, confortul casei, aerul de afară, sau calitatea apei din gospodărie.

Atunci când căutăm o locuință nouă pentru noi și familia noastră, ne dorim ca investiția să fie una pe termen lung și să ne construim o mulțime de momente fericite alături de cei dragi.

De aceea, complexul rezidențial Liziera de Lac este mai mult decât un nou cartier de case la marginea Bucureștiului, este un promotor al vieții în armonie cu natura, departe de oraș, dar beneficiind de toate facilitățile acestuia protejând sănătatea mediului și a oamenilor.

Un ansamblu rezidențial smart în armonie cu natura

La doar 15 minute de centura capitalei, pe drumul spre mare și stare de bine, se găsește o oază de natură la marginea pădurii și a lacului natural Tătaru, unde sunt adăpostite zeci de specii de păsări, reptile și alte viețuitoare care se simt acasă. Aici, am construit cu responsabilitate ansamblul rezidențial Liziera de Lac, un oraș inteligent, cu smart homes și soluții energetice sustenabile.

Situat într-un peisaj unic între lac și pădure, acest complex rezidențial încurajează un stil de viață sănătos, în armonie cu natura.Datorită obiectivelor de dezvoltare sustenabile,  52% din suprafața Lizierei este acoperită cu zone verzi, fiecare casă, dintre cele 7 tipuri disponibile,  dispune de o grădină proprie de diferite dimensiuni. Mai mult, casele sunt delimitate între ele de spații verzi, iar 12 ha de panouri solare vor deservi energetic interesele rezidenților.

Așadar, imaginează-ți cum se poate schimba viața familiei tale, trăind în mijlocul naturii, dar în confortul tehnologiei. Fiecare smarthome din complexul rezidențial Liziera de Lac prezintă numeroase sisteme inteligente prin care viața de zi cu zi a membrilor familiilor este îmbunătățită și simplificată.

Tehnologiile smart precum termostatele inteligente, luminile smart, sau prizele inteligente pot oferi pe lângă un confort superior și posibilitatea de a economisi energie, contribuind deopotrivă la conservarea planetei, dar și la minimizarea cheltuielilor lunare cu întreținerea.

Pentru că Liziera este construită și dezvoltată ca o comunitate ce în decurs de 10 ani va găzdui peste 13.000 de locuitori în case inteligente, este important ca evoluția acestui proiect să fie una sustenabilă și să protejeze ambientul natural existent.

Ansamblu rezidențial cu stație proprie de tratare a apei

Pentru apa potabilă, în Liziera de Lac există o stație independentă care furnizează apă doar în cadrul complexului rezidențial.

Viitorul orășel smart dispune de un sistem independent de irigații, un sistem dual de colectare a apelor uzate și stații proprii de tratare a apei, astfel încât se asigură o componentă importantă a calității vieții.

Stațiile de tratare a apei au rolul de a elimina agenții contaminanți care fac apa să nu fie potabilă, adică evaluează și purifică apa pentru a deveni calitativă și potabilă. Pentru a atinge indicii ridicați de calitate și a asigura apa potabilă este necesar ca bacteriile din apa brută să fie distruse, gustul să fie îmbunătățit, sedimentele să fie eliminate etc. Așa încât, pentru a atinge calitatea corespunzătoare și constantă a apei, este nevoie ca aceasta să treacă prin mai multe etape de tratare, în funcție de parametri sursei de apă și metoda de tratare care să nu fie introduse în circuit alte elemente nocive în locul celor deja eliminate.

Este un întreg proces pe care stațiile de tratare a apei din Lizieră îl realizează corect și neîntrerupt pentru a asigura condiții optime de trai rezidenților.

De asemenea, ansamblul dispune de rețea de canalizare cu sistem dual de colectare a apelor uzate, rețea ce este conectată la stația de epurare a apelor.

Dacă îți dorești să locuiești împreună cu familia într-un spațiu care armonizează urbanul cu natura, aruncă o privire la smart homes din Liziera de Lac.

 

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică