Complex rezidențial cu facilități urbane avangardiste

Tu știi cum arată viitorul? Fără îndoială nu poți răspunde cu exactitate la această întrebare, dar dacă ar fi să ne imaginăm, probabil nu ar lipsi tehnologia și toate facilitățile pe care le aduce vieții de zi cu zi.

De asemenea, ne gândim la sustenabilitate și responsabilitatea față de mediul înconjurător.Dispozitivele inteligente pentru casă oferă numeroase beneficii proprietarilor de case responsabili față de mediu și față de propria sănătate. Prin faptul că se poate regla automat temperatura și pot fi controlate luminile din casă, se reduce consumul de energie, și ca atare un smart home poate contribui la reducerea amprentei de carbon.

De altfel, prin datele colectate în aplicația digitală despre comportamentul de consum al membrilor casei, un smart home îți poate semnala zonele în care poți reduce consumul și poți economisi energie.

Viața într-un complex rezidențial inteligent

Societatea de astăzi se bazează pe tehnologie în foarte multe arii, așadar este aproape imposibil să evităm utilizarea inovațiilor tehnologice, atunci când acestea sunt concepute pentru a ne ușura și a ne facilita viața. Adaptarea la acest mod de viață centrat pe tehnologie poate părea, uneori, încă o provocare, însă atunci când vine vorba despre confortul unei vieți liniștite zi de zi în casata, totul devine mai simplu de imaginat, înțeles și adoptat.

De la dispozitive inteligente de încălzire a camerelor, la sisteme de irigații inteligente care știu când să ude grădina și ce cantitate de apă să utilizeze, există o ofertă aparent nesfârșită de tehnologie de asistență pe piața smart homes.

Dispozitivele inteligente de acasă devin din ce în ce mai populare și este ușor de înțeles dece. Ele oferă un nivel de confort și flexibilitate pe care dispozitivele tradiționale de acasă, pur și simplu, nu le pot egala. Având în vedere că majoritatea dispozitivelor inteligente pot fi controlate simplu și de la distanță prin intermediul unei aplicații instalate pe smartphone, ai puterea dea controla tot ceea ce se întâmplă în casă fără griji și la îndemână.

De exemplu, poți folosi smartphone-ul pentru a controla termostatele inteligente montate în camere, sistemele video de monitorizare etc., asigurându-te că ești mereu în control asupra casei tale.

De asemenea, poți utiliza dispozitivele inteligente pentru a automatiza sarcini precum aprinderea luminilor sau încuierea ușilor, programarea cafetierei dimineața,  astfel încât să nu mai pierzi timpul făcându-le singur. Iar dacă ai un stil de viață încărcat, poți chiar să folosești “asistenții inteligenți” de acasă pentru a-ți oferi liniștea de care ai nevoie atunci când ești la serviciu, sau în vacanță și nu simți că ai, teoretic, control asupra casei. Pe scurt, dispozitivele inteligente de acasă oferă un nivel de confort care este pur și simplu de neegalat.

Iar ansamblul rezidențial Liziera de Lac oferă rezidenților o viață simplă, în confortul casei, departe de tumultul capitalei București și în mijlocul naturii.

Liziera de lac, un complex rezidențial avangardist

Într-un ansamblu rezidențial smart, nu doar casele sunt inteligente, ci și celelalte beneficii pe care complexul le oferă. În Lizieră ne dorim crearea și dezvoltarea unui stil de viață nou, avangardist, în proximitatea unui oraș tradițional, aglomerat și agitat. Ne străduim să fim în prima linie verde a vieții în afara orașului și să oferim soluții moderne și adaptate unui stil de viață în armonie cu natura. Pentru a crea un ecosistem bazat pe sănătate, sustenabilitate și confort pentru toată lumea.

Pentru a face acest lucru, am construit un complex rezidențial smart în mijlocul naturii, la doar 15 minute distanță de București, care oferă rezidenților toate facilitățile orașului, dar departe de poluare și agitație. Pe lângă magazine unde îți poți face cumpărăturile zilnice, grădiniță și loc de joacă, există și terenuri de sport, piscină, piste de biciclete și stații de încărcare a mașinilor electrice, dar și un centru de co-working pentru oamenii care pot lucra remote, dar își doresc să nu facă asta de acasă. Toate acestea îmbină într-un singur loc întreaga viață a mini orașului și progresează odată cu acesta.

Te invităm în vizită la complexul rezidențial  Liziera de Lac să vezi cum te-ai simți într-o casă care îți asigură confortul unei vieți relaxante zi de zi în mijlocul naturii.

 

 

 

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică