Ce își doresc tinerii de la un ansamblu rezidențial?

Majoritatea tinerilor din ziua de azi, după ce se realizează profesional și își trăiesc zbuciumul studenției, își întemeiază o relație de lungă durată sau chiar o familie, nu mai simt nevoia să trăiască în mijlocul junglei urbane, simțind nevoia de ceva mai multă siguranță, liniște și libertate. De asemenea, un plus de spațiu suplimentar, care să nu îi îngrădească sau să le limiteze creativitatea și sentimentul de intimitate sunt de luat în calcul în luarea unei astfel de decizii. Cu atât mai mult cu cât, în perioada pandemiei, tot mai mulți tineri activi și-au dat seama că le lipsește un spațiu în care să se relaxeze, în aer liber, din confortul propriei locuințe, un loc în care să se refugieze, dar să nu se simtă închiși ca într-o cutie, precum între pereții unui apartament de la bloc. În cele ce urmează, am strâns informații concludente în ce privește aspectele pe care tinerii le au în vedere atunci când caută o locuință într-un ansamblu rezidențial.

Ansamblul rezidențial să ofere siguranță

Știm cât de important este pentru oameni să se simtă în siguranță într-un cartier sau complex rezidențial, așa că în Liziera de Lac vei beneficia de un sistem de pază performant, asigurat în permanență. Tocmai de aceea, nu îți va fi teamă de niciun fel de pericole, fiind ferit, alături de familie, de eventuale incidente neplăcute. Un alt aspect relevant, care îți va întări sentimentul de siguranță este apartenența la o comunitate de calitate. Dacă vei vrea să păstrezi vie legătura cu viața ta socială, și să te integrezi în această comunitate, la Liziera de Lac vei putea să-ți petreci timpul în modalități cât mai diverse. Acest microunivers creat pentru confortul și protecția ta, îți vă satisface o gamă largă de dorințe, fiind replica unui cartier dotat cu tot ce ai nevoie și chiar mai mult de atât. Liziera de Lac îți pune la dispoziție piscină cu loc amenajat pentru șezlonguri, terenuri de tenis și de baschet, promenada încântătoare, precum și un community hub cu cafenea, restaurant și spațiu de lucru. Toate acestea revitalizează și cheamă comunitatea laolaltă, determinând-o să se bucure de o viață care răspunde celor mai mari nevoi ale acesteia.

Ansamblul rezidențial să fie dotat cu facilități pentru copii

Tinerii care își vor alege o casă în afara Bucureștiului într-un ansamblu rezidențial vor fi foarte atenți dacă acest mediu le asigură accesul facil la puncte de unde să-și procure cele necesare. Liziera de Lac deține spații comerciale, farmacie, cabinet medical dedicat serviciilor medicale de bază și urgențelor, cât și transport public asigurat de microbuze pentru un acces rapid către oraș. Dintre aceștia, cei care și-au întemeiat de curând o familie, vor aprecia toate acestea, dar și spațiile de joacă și grădinița futuristă, centrate pe nevoile copilului, special gândite pentru a-i dezvolta independența și personalitatea înfloritoare. Pe de altă parte, Liziera de La ceste amplasată în apropierea unor școli și licee foarte bune, la care se ajunge fără a traversa vreun segment urban aglomerat. Celelalte spații din complexul rezidențial destinate relaxării (terenurile de sport, promenada, piscina), cât și pădurea și lacul din apropiere, vor fi de asemenea puncte forte în alegerea unei locuințe în acest mediu propice unei dezvoltări armonioase pentru cei mici.

Ansamblul rezidențial să ofere grădină

Un alt motiv pentru care tinerii optează hotărâți pentru o casă într-un ansamblu rezidențial este cel legat de spațiu. Spațiile extinse asigurate de o astfel de locuință sunt mult mai ofertante: mai multe destinate depozitării, încăperi mai aerisite, în care mobilierul și lucrurile nu sunt așezate într-un mod sufocant, înghesuite, terasa pentru relaxare și contemplare, curtea pentru activități de socializare cu prietenii într-un mediu sigur și familiar, loc de parcare personal. Toate acestea plusează în luarea unei decizii în favoarea unei locuințe la curte și aduc multe beneficii pe termen lung în ce privește organizarea și sentimentul de apartenență la spațiul personalizat după bunul plac. O locuință în Liziera de Lac îți oferă oportunitatea de a te bucura de asemenea suprafețe, gândite pentru confortul și starea ta de bine.

Aerul curat, liniștea și splendoarea naturii te vor fermeca și nu vei regreta nicio clipă faptul că ai lăsat în urmă aglomerația și agitația urbană. Vino și convinge-te de toate aceste lucruri și fă din locuința ta din acest ansamblu rezidențial, Liziera de Lac, colțul tău de rai, în care nu-ți lipsește nimic pentru a fi fericit și împlinit!

 

 

 

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică