Ce înseamnă un ansamblu rezidențial modern?

De multă vreme prospectezi piața imobiliară și îți dorești să faci cea mai bună alegere atunci când te orientezi către o casă într-un ansamblu rezidențial. Vrei să alegi inspirat și să te bucuri de un apartament care să-ți ofere niște facilități premium, demne de un complex rezidențial modern, în ton cu nevoile tale. Iată cam care ar fi condițiile pe care acesta trebuie să le întrunească pentru că tu să fii fericit.

Ansamblul rezidențial să ofere soluții inteligente

Pentru că vei mai avea nevoie să ajungi în oraș, îți este asigurat transportul public și privat, care te va duce rapid în capitală. Dacă ai propria mașină, vei beneficia de parcare privată, dar și de locuri de parcare destinate vizitatorilor.  Pe de altă parte, un ansamblu rezidențial modern trebuie să îți pună la dispoziție spații comerciale dotate cu tot ceea ce ai nevoie, ba chiar și un petshop, farmacii și un centru sanitar destinat îngrijirilor medicale generale și urgențelor. Prin urmare, facilitățile ansamblului rezidențial trebuie să-ți dea sentimentul că te afli într-o micro-comunitate, un mini orășel în care să te poți plimba într-un mediu natural ofertant, să poți face sport și mișcare pe terenurile sportive disponibile, și chiar să te relaxezi la piscină. Ba mai mult, poți lua masa la restaurantul dinincintă, poți să-ți inviți prietenii la cafenea și să lucrezi de aici oricând îți dorești asta. Un ansamblu rezidențial modern este unul care se pliază pe nevoile riveranilor, făcându-i să se simtă parte integrantă a comunității astfel create, oferindu-le soluții inteligente la problemele cu care se confruntau atunci când locuiau în oraș.

Ansamblul rezidențial să includă bucătării moderne

În Liziera de Lac, bucătăriile sunt amenajate cu mult bun gust, ținându-se cont de condițiile principale pe care trebuie să le îndeplinească un astfel de spațiu: să aibă dimensiuni generoase, să aibă ferestre mari și luminoase și finisaje ultramoderne. Mai mult decât atât, este important că aceasta să permită instalarea oricăror aparate electrocasnice care să sporească confortul în bucătărie: mașina de spălat vase, hota și altele. În același timp, zona de gătit va fi ușor camuflată și diferențiată de zona de dining, din principii de confort și estetică. În același timp, tot aparținând de spațiul destinat bucătăriei,  diningul este locul în care se adună cu mult drag prietenii și familia, pentru a-și împărtăși gândurile la finalul zilei. Pe de altă parte, tot din componența extinsă a unei bucătării face parte și terasa, către care diningul are ieșire: locul în care se poate servi masa sau se poate bea cafeaua în tihnă. O bucătărie modernă are toate aceste spații interconectate, pentru o viață mai ușoară și pentru activități gastronomice lipsite de griji.

Ansamblul rezidențial să ofere siguranță

În Liziera de Lac ți se va asigura paza permanentă, pentru că știm cât de ușurat te vei simți dacă îți asigurăm ție și familiei tale siguranța și protecția în interiorul complexului. Fiind un complex închis cu acces controlat, monitorizat video, vei fi ținut la distanță de pericolele de orice tip. Mai mult decât atât, vei avea propria ta curte, în care te vei bucura de intimitate și armonie. Știm cât de presant este să te simți dependent de București, și tocmai de aceea îți asigurăm toate cele necesare în interiorul complexului, mediul în care starea de bine, liniștea și pacea sunt constante.

Liziera de Lac este ansamblul rezidential în care orice bucureștean ar vrea să se mute, pentru că aici vor fi privilegiați de toate aspectele și micile bucurii firești care le lipseau cu desăvârșire în inima orașului. Vino să îți vezi viitoarea casă și să te convingi de vibe-ul prețios pe care îl transmite amplasamentul lângă pădure și lac.

 

 

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică