Câte ansambluri rezidențiale se pot lăuda cu 52% spațiu verde?

Locuința viitorului este cu siguranță cea care se află aproape de natură, dar care se bucură de inovațiile ce ușurează considerabil o viață modernă activă. Îți dorești o astfel de casă și ai vrea să poți îmbina aceste două necesități primordiale, dar nu credeai că le poți avea pe toate în același loc. Liziera de Lac este un proiect care și-a dorit să aducă în mijlocul ei o comunitate de oameni cu aceleași idealuri: respect și iubire față de natură, într-un mediu care prețuiește urbanul cel responsabil cu rezolvarea atâtor nevoi de baza în viața unui individ. Acest microunivers construit tocmai pentru a sărbători beatitudinea unui trai liniștit, relaxant și lipsit de griji este un vis împlinit pentru orice familie care își caută un cuib sustenabil, în centrul căruia se poate dezvolta armonios și conștient de sine.

Dacă ești în căutarea casei perfecte, noi te putem ajuta să descoperi nu doar această piesă, ci întreg puzzle-ul de care ai nevoie pentru a te simți complet. Credem cu tărie că locuința perfectă trebuie să facă parte dintr-un întreg mecanism în care toate piesele funcționează bine doar împreună. Iată de ce Liziera de Lac se diferențiază vizibil de alte ansambluri rezidențiale, prin intermediul celor 52% din suprafața ce iau forma unor spații verzi atent îngrijite, alături de multe alte facilități unice.

Ansamblu rezidențial unde se testează calitatea aerului

Pentru că ansamblul rezidențial este plasat în apropierea lacului Tătaru și a pădurii transformate în parc natural, ocrotirea și păstrarea acestor zone curate sunt deosebit de importante. Astfel, testarea calității aerului este o prioritate pentru ca zona să își păstreze potențialul de oază a naturii, acolo unde te poți bucura de aer curat, liniște și împrejurimi minunate, care traduc dragostea omului fata de mediul înconjurător. Mai mult decât atât, complexul urmează să se  autosusțină din punct de vedere energetic datorită celor 12 ha de panouri solare alocate întregului proiect, aflate în plin proces de construcție. Mai sunt și alte particularități care îi dovedesc atenția față de planetă, precum sistemul dual de colectare a apelor uzate, stațiile proprii de tratare a apei potabile și uzate, dar și sistemul independent de irigații. În plus, pentru protejarea sănătății noastre dar și a mediului, Liziera de Lac respectă niște reglementări clare care interzic utilizarea pesticidelor.

Ansamblu rezidențial cu multă verdeață lângă lac

Liziera de Lac este un mic paradis natural datorită împrejurimilor. Lacul oferă o priveliște minunată și pădurea îndeamnă la drumeții și la explorare în permanență. Promenada special concepută pentru cei care iubesc activitățile în aer liber este un bun prilej pentru a te întâlni cu prietenii, a te relaxa sau a inspira aer curat într-o priveliște de film. Verdeața ce înconjoară ansamblul rezidențial este vitală pentru un stil de viață sănătos, care îndeamnă la petrecerea timpului liber într-un mod cât mai plăcut. În sprijinul acesteia vin și alte facilități înconjurate de natură, piscina, terenurile sportive, community hub-ul cu spații comerciale și spații de co-working integrate, aspecte care dau contur unui mic orășel avangardist. Pe de altă parte, casele spațioase, cu terase și grădini proprii încurajează un stil de viață care respectă natura și care dau tonul creativității în materie de amenajare și design. Colțul tău privat în natură este ocazia minunată ce ți sedă pentru a-l pune în valoare așa cum îți dorești și a-l face să fie confortabil și primitor.

Dacă ești în căutarea unei case de vânzare în imediata vecinătate a Bucureștiului, dar care să te asigure că nu vei fi nevoit să apelezi prea des la facilitățile marelui oraș tocmai datorită celor pe care acesta le deține, atunci ansamblul Liziera de Lac este alegerea cea mai inspirată pe care o poți face!

Vino să vezi locul în care familia ta se poate dezvolta în plină conexiune cu natura și unde se poate bucura simultan de facilități urbane de top. Aici vei învăța să prețuiești natura și mediul în care trăiești, alături de o comunitate care împărtășește aceleași valori și principii cu tine. Liziera de Lac este tot ceea ce îți trebuie pentru ca sufletul și corpul tău să se se simtă părtași la o viață cu adevărat binecuvântată!

 

 

 

 

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică