Cât de mult înseamnă aerul curat pentru copilul tău?

Aerul poluat, efectul nociv al razelor UV, lipsa spațiilor verzi și a locurilor de joacă amenajate corespunzător, traficul aglomerat și riscul crescut de accidente, precum și teama generală de pericolele care pândesc la tot pasul dar și capcanele în care pot cădea copiii nesupravegheați – acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care, de cele mai multe ori, ca părinte, ai preferat să îți ții copilul în casă. Din păcate, lipsa aerului curat și stilul de viață sedentar îți afectează copilul atât din punct de vedere emoțional, cât și al sănătății fizice. Prin intermediul acestui articol ne propunem să tragem un semnal de alarmă din acest punct de vedere și să îți oferim o soluție de care poate beneficia întreaga familie.

Comparativ cu experiența pe care ai avut-o tu în copilărie, atunci când multe dintre motivele menționate erau inexistente, imaginea copilului tău stând pe canapea ore în șir cu tableta înmână este una destul de tristă. Din păcate, normalitatea zilelor noastre poate fi descrisă perfect de o astfel de imagine. Însă corpul uman nu este făcut să funcționeze corespunzător în aceste condiții. Pentru o stare de sănătate bună –mentală și fizică – avem nevoie de aer curat. Iar copiii, în mod special, au nevoie să petreacă un timp cât mai îndelungat la aer curat, departe de poluarea caracteristică orașelor – București fiind unul dintre cele mai poluate – pentru a se dezvolta armonios.

Case în aer curat de pădure

Nivelul de poluare din București atinge cote alarmante, iar situația nu pare să se îmbunătățească. Acesta nu este un mediu sănătos pentru nimeni, cu atât mai mult pentru copii. Totuși, nu îți poți permite să te muți într-o casă foarte departe de București, pentru ca depinzi de oraș din considerente sociale sau care țin de job. Dar dacă ai afla că alternativa, o casă înconjurată de verdeață și aer curat, se află la doar 15minute distanță de București? Este vorba despre complexul de case Liziera de Lac – un proiect unic, în a cărui dezvoltare a primat conexiunea cu natura.

Probabil te întrebi cum reușim să menținem un aer curat, fiind în același timp aproape de București. Meritul nu este în totalitate al nostru, fiind în mare parte datorat celor 13 ha de pădure și lacului care înconjoară complexul de case. Acest microunivers natural acționează ca o barieră și totodată ca un sistem de filtrare, iar rezidenții ansamblului – familii cu copii de toate vârstele – se bucură de un aer curat, fără poluare.

Respectăm natura și îi suntem recunoscători pentru beneficiile pe care ni le oferă. De aceea, am luat toate măsurile pentru a proteja cadrul natural în care este amplasat complexul de case Liziera de Lac. Vom transforma cele 13 ha de pădure în parc natural și, în plus, s-a optat pentru 52% spații verzi în cadrul ansamblului, iar utilizarea pesticidelor este strict interzisă. Pentru realizarea acestui ansamblu de case unic în România am ales să lucrăm cu cei mai buni proiectanți, care ne împărtășesc valorile și viziunea, reușind să creăm împreună un spațiu în care natura coexistă cu facilitățile urbane moderne. Soluțiile sustenabile implementate în cadrul complexului sunt stațiile proprii de tratare a apei, sistemul independent de irigații și de colectare a apei, dar și testarea permanentă a calității aerului. Așadar, poți avea certitudinea că tu și copilul tău veți locui într-o oază de aer curat, departe de poluare.

Grădiniță între case

În cadrul complexului de case Liziera de Lac nu au fost neglijate nici aspectele practice. Nu va fi necesar să supui copilul stresului cauzat de naveta zilnică până în București pentru a îl duce la grădiniță. În plus, o astfel de abordare ar anula din beneficiile aduse de traiul în mijlocul naturii, copilul fiind expus în continuare la poluare, în trafic și în București.

Grădinița de lângă viitoarea ta casă din Liziera de Lac este doar una dintre facilitățile pe care ți le punem la dispoziție și a constituit o prioritate încă din prima fază a dezvoltării proiectului nostru. Este locul în care copilul tău va putea interacționa în siguranță cu ceilalți micuți din comunitate, un spațiu în care copiii sunt încurajați să aibă activități în exterior, la aer curat. Spațiile interioare ale grădiniței sunt prevăzute cu tot ceea ce este necesar pentru confortul copilului: bucătărie, loc de luat masa și cameră pentru dormit. Iar pentru liniștea ta, am dotat grădinița cu un cabinet medical propriu.

Știm că îți dorești să îi oferi copilului tău un stil de viață sănătos, iar noi susținem întru totul un astfel de demers. Consultă oferta noastră de case de vânzare amplasate într-un microunivers natural, înconjurate de lac și pădure transformată în parc natural, într-un complex rezidențial care se diferențiază de altele din București și împrejurimi printr-un detaliu extrem de important: are o suprafața formată din 52% spații verzi. Liziera de Lac poate fi oaza din natură în care copilul tău se va bucura zilnic de aer curat, în siguranță deplină și departe de poluare!

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică