Cât de importantă este siguranța casei tale?

Confortul este un aspect definitoriu atunci când alegi casă în care vei locui pe termen lung, dar la fel de important este să te simți în siguranță acasă, chiar și atunci când ești plecat.

Într-un smart home deții mereu controlul asupra a tot ce se întâmplă în căminul tău. Sistemele inteligente de supraveghere și monitorizare instalate pot fi ușor configurate și manevrate de pe telefon chiar și de la distanță.

Dispozitivele instalate pentru a asigura siguranța casei, conectate în mod inteligent, detectează amenințările înainte ca acestea să devină pericole. Acestea înregistrează formarea fumului și scurgerile de apă, detectează persoanele străine care se află pe suprafața proprietății și te asigura că toți membrii familiei se pot deplasa în casă fără griji. Astfel, ai întotdeauna controlul asupra a ceea ce se întâmplă în interiorul și în exteriorul casei tale.

Tehnologia modernă a făcut mai ușor ca niciodată configurarea unui smart home în care să poți controla de la distanță încuietorile ușilor, luminile, termostatele, ușile garajului și porțile proprietății, mașinile de tuns iarbă și chiar sistemul de irigație pentru grădină dintr-o aplicație instalată facil pe smartphone. Că atare, a devenit simplu, și relativ accesibil, să îți monitorizezi casă aproape de oriunde, fără a fi nevoie de prezența ta fizică la locație. Sistemele inteligente de securitate sunt extrem de personalizabile și foarte ușor de setat de către proprietarul casei.

Casă monitorizată de la distanță

În funcție de nevoile tale și ale familiei, poți utiliza un sistem de supraveghere pe care îl monitorizezi singur pe smartphone, care, odată detectat pericolul, te va anunță și poate fi setat să alerteze și pompierii sau departamentele de poliție locale atunci când se declanșează alarmele.

Cele mai bune sisteme de securitate inteligente pentru casă funcționează fără probleme prin conexiune la o rețea Wi-Fi, pot funcționa cu comenzi vocale și permit control extins de la distanță de pe telefon. Astfel, chiar și atunci când ești departe de casă poți primi alerte de securitate, poți accesa imagini captate sau redate de camera video, poți bloca sau debloca ușile de acces, poți regla luminile și ambientul din casă.

De asemenea, ești alertat imediat în cazul în care a fost declanșată o alarmă de fum sau un alt senzor de mediu.

De altfel, cele mai bune sisteme de securitate inteligente pentru casă îți permit să controlezi și dispozitivele„non securitate”. De exemplu, toate dispozitivele inteligente din casă pot fi conectate la prize inteligente, care îți permit să controlezi de la distanță orice aparat electrocasnic sau electronic. Astfel, poți opri energia din prize, asigurând reducerea consumului de energie inutilă și mai ales poți preveni declanșarea unui scurtcircuit, spre exemplu.

În plus, dacă ai programat acasă o cină cu familia extinsă, dar tu ești în întârziere, iar rudele punctuale te așteaptă la ușa, cu ajutorul unui interfon inteligent vei putea deschide ușa persoanelor de încredere și acestea te pot aștepta în confortul casei.

Casă ta este spațiul tău de siguranță maximă, așa că și în timpul absenței tale ai preferă să știi că intimitatea ta nu este încălcată. Senzorul de mișcare integrat cu sistemul de supraveghere are un ochi asupra proprietății zi și noapte. Când detectează mișcare, veți primi o notificare cu o înregistrare video, astfel încât vei putea vedea dacă există vreun motiv de îngrijorare.

În cazul formării periculoase de fum sau scurgerii de apă, casă ta inteligență reacționează imediat și te protejează de alte daune. Cu o alarmă sonoră și vizibilă, precum și o notificare push pe smartphone, casă ta inteligență te informează imediat, astfel încât să poți reacționa în timp util.

De asemenea, prin intermediul tehnologiei disponibile se inițiază automat măsuri de siguranță și chiar măsuri de evacuare.

De toate aceste beneficii ale unui smart home te bucuri mai ales atunci când pleci perioade mai lungi în vacanță și nu vrei să ai griji sau stresul că nu știi ce se întâmplă acasă. Astfel, te poți bucura liniștit de familie și de zile însorite, în timp ce casă ta rămâne în siguranță, sub vigilența sistemelor video sau a senzorilor de mișcare smart care monitorizează locuința în lipsa ta.

Casă inteligentă pentru familia ta

Smart home-ul tău este oază de liniște și confort a familiei. De aceea, dispozitivele inteligente instalate îți preiau multe dintre responsabilități, iar tu te poți concentra asupra celor dragi. De exemplu, poți crea ambientul perfect în dormitorul matrimonial, sau în camerele copiilor, setând de la distanță, direct din aplicația de pe telefon, temperatura ideală și cantitatea de lumina din fiecare camera, în funcție de dorințele și nevoile fiecărui membru.

Ba mai mult, senzorii de mișcare montați la interior activează iluminarea nocturnă atunci când detectează prezența unei persoane în întuneric. Acest lucru oferă un sentiment de siguranță pentru că se evită împiedicarea sau lovirea, mai ales atunci când copiii, spre exemplu, se mută dintr-o camera în cealaltă sau merg spre baie.

De asemenea, părinții își pot monitoriza copiii chiar și atunci când sunt plecați la serviciu, chiar dacă aceștia sunt mai mari sau sunt supravegheați de cineva. Casă inteligență îți oferă un sentiment reconfortant atunci când știi că micuțul tău este în siguranță și poți avea acces la el chiar dacă ești departe de casă. 

Casă inteligență te poate ajută și atunci când vine momentul mult așteptat al vacanței. Poți stă la plajă și în același timp monitoriza ce se întâmplă în locuința ta iar în funcție de raportul meteo din zona în care locuiești, poți porni sau opri căldură din locuința, sau poți controla, în funcție de cantitatea de precipitații, programul de pornire și de oprire a sprinkerelor și a sistemul de irigație pentru grădina ta. 

A te simți bine este doar o chestiune de setare inteligentă  potrivită  iar confortul intuitiv îl poți obține cu ușurință, utilizând un sistem smart home. Lângă București, înconjurat de câmpuri verzi, pădure și lacul Tătaru se găsesc case noi de vânzare, în complexul rezidențial smart Liziera de Lac. Dacă ai banca și afacerea în buzunar, poți avea și casă visurilor tale. Fă-ne o vizită și găsește-ți cuibul potrivit la Liziera.

                                               

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.
complex rezidential

Complex rezidențial cu stații proprii de tratare a apei

Un stil de viață sănătos se extinde în toate ariile de trai ale unei familii, fie că vorbim despre calitatea somnului, confortul casei, aerul de afară, sau calitatea apei din gospodărie. Atunci când căutăm o locuință nouă pentru noi și familia noastră, ne dorim ca investiția să fie una pe termen lung și să ne construim o mulțime de momente fericite alături de cei dragi.
complex rezidential case

Complexul rezidential Liziera de Lac - lac, pādure și câmpuri verzi

Pentru mulți locuitori din capitală, o escapadă în mijlocul naturii, în weekend, reprezintă o sursă de deconectare de la tumultul urban și reconectarea cu sinele.Dar dacă ai putea face asta în fiecare zi? Să-ți regăsești liniștea, după o zi încărcată la birou, în casa ta situată în mijlocul naturii, dar aproape de București.