Case perfecte pentru iubitorii de animale

Sunt mulți iubitori de animale printre noi și atunci când avem printre membrii familiei un patruped ne gândim și la siguranța și confortul acestuia. Iar dacă patrupedul este un cățel extrem de activ, atunci plimbările lungi și alergatul prin curte sunt, cu siguranță, soluțiile ideale pentru a-și consuma energia.

Dar, cum facem astfel încât să putem lăsa animalul să se joace afară, fără grija de a-l supraveghea constant? Și mai ales, unde putem să facem împreună plimbări lungi seara?

Casa în care animalele se simt în siguranță

În complexul rezidențial Liziera de Lac, situat lângă București, membrii patrupezi ai familiei se vor simți ca acasă, la fel ca tine. Pentru că fiecare cuib are grădina proprie, animalul de companie se va putea răsfăța afară din casă oricând va simți nevoia.

În plus, pentru că traficul de autovehicule este redus, nu vei avea grija siguranței animalului, iar în cazul în care micuțul s-ar rătăci, fiecare zonă din cartier este monitorizată 24 / 24 printr-un sistem de monitorizare video, astfel încât să putem rezolva orice problemă.

De asemenea, nu va trebui să îți faci griji cu privire la îngrijirea acestuia, ansamblul va găzdui un petshop complet dotat cu produsele și serviciile de care micuțele necuvântătoare au nevoie pentru a rămâne sănătoase.

Iar în ceea ce privește interiorul locuinței, spațiile sunt optimizate și aerisite, neexistând riscul unor accidentări neprevăzute. De altfel, pentru că podeaua este din lemn și din materiale naturale, nu există riscul deteriorării covoarelor sau mochetelor, așa cum se întâmplă în multe dintre casele vechi.

Casa inteligentă pentru animalul tău de companie

Iar dacă vorbim despre tehnologii care pot simplifica deopotrivă viața ta și a animalul tău de acasă, ușile automate pot fi o soluție.  

Ușile inteligente pentru animale de companie permit acestora.să intre și să iasă din casă după bunul plac, fără a cauza infiltrarea unor oaspeți nepoftiți precum alte animale sau chiar alte persoane necunoscute.

Sistemul este etanș și impermeabil, cu o funcție de blocare automată. Astfel, doar animalul tău poate intra în siguranță în casă.

Există și alte tehnologii și dispozitive inteligente care îți asigură liniște sufletească atunci când animalul este singur acasă și îți dorești să îl știi în siguranță:

-       dispenserele cu dozaj automat pentru mâncare și apă, o grijă în minus pentru sănătatea animalului

-        sistemul video de monitorizare, poți vedea exact ce face patrupedul tău atunci când nu ești acasă, iar când rămâne singur peste noapte este cu atât mai mult un instrument extrem de util

-       termostatul inteligent și iluminatul inteligent care asigură un ambient optim animalelor acasă atunci când tu nu ești alături de el.

Liziera de Lac poate fi casa lângă București care iubește animalele de companie și le oferă toate condițiile pentru a crește și a se dezvolta sănătos, în mijlocul naturii, departe de tumultul orașului, dar având la câteva minute de mers pe jos toate facilitățile urbanului.

Pentru că toate cele 7 tipuri de cuiburi sunt smart homes, ai avantajul de a putea personaliza tehnologiile conform dorințelor și nevoilor tale și ale familiei tale. În plus, fiind un complex cu peste 50% spații verzi, ne place să spunem că vă primim în inima naturii, unde să vă puteți bucura de liniște, confort și plimbări lungi, relaxante.

 

 

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.
complex rezidential

Complex rezidențial cu stații proprii de tratare a apei

Un stil de viață sănătos se extinde în toate ariile de trai ale unei familii, fie că vorbim despre calitatea somnului, confortul casei, aerul de afară, sau calitatea apei din gospodărie. Atunci când căutăm o locuință nouă pentru noi și familia noastră, ne dorim ca investiția să fie una pe termen lung și să ne construim o mulțime de momente fericite alături de cei dragi.
complex rezidential case

Complexul rezidential Liziera de Lac - lac, pādure și câmpuri verzi

Pentru mulți locuitori din capitală, o escapadă în mijlocul naturii, în weekend, reprezintă o sursă de deconectare de la tumultul urban și reconectarea cu sinele.Dar dacă ai putea face asta în fiecare zi? Să-ți regăsești liniștea, după o zi încărcată la birou, în casa ta situată în mijlocul naturii, dar aproape de București.