Case noi cu mult spațiu verde și piste de biciclete

Visul oricărei familii este o casă cu grădină, înconjurată de verdeață, departe de agitația orașului, dar în același timp dotată cu toate utilitățile și aproape de toate facilitățile pe care mediul urban le oferă locuitorilor săi. În ansamblul rezidențial Liziera de lac visurile pot deveni realitate. Într-o zonă înconjurată de 13 ha de pădure, lac și câmpie, casele cochete și infrastructura aferentă oferă case cu cele mai moderne condiții de locuit, într-un mic paradis verde. Te poți bucura deopotrivă de natura din vecinătate a cartierului tău, dar și de spațiul amenajat după bunul plac în propria grădină.

Casă cu grădina

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să îți amenajezi propria grădină? O casă lângă București cu o curte cu suprafață între 86 și 189 mp oferă multiple posibilități. Fie că alegi să îți creezi un colțișor verde în care să îți bei cafeaua dimineața și să te relaxezi privind cerul nopții într-un șezlong confortabil, spațiul pus la dispoziție în jurul casei îți oferă zilnic porția de aer curat, de conexiune cu natura, dar și de intimidate sub cerul liber. Întreținerea gazonului, plantarea și udarea florilor pot fi activități deosebit de plăcute și relaxante pentru o persoană cu un job solicitant. În plus, de fiecare dată când ieși din interiorul locuinței, vei avea în fața ochilor nu numai casele vecinilor, ci și spațiul viu al grădinii.

Pentru o familie cu unul sau mai mulți copii, existența unei grădini este extrem de benefică pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă a acestora. Grădina poate deveni un spațiu educativ pentru micii exploratori, în care să observe amănunte legate de ciclul de viață al plantelor, de succesiunea anotimpurilor, precum și despre micile vietăți care o populează de obicei.

Casă cu piste de biciclete

Casele situate departe de agitația orașului, într-o zonă verde și nepoluată, dotate cu facilități de conservare a resurselor naturale ale mediului înconjurător sunt opțiunea ideală pentru familiile tinere, care pun preț pe un stil de viață sănătos. În cadrul acestuia, porția zilnică de mișcare este esențială.

Pentru a te bucura de armonia și ordinea unui cartier bine structurat, ansamblul rezidențial Liziera de Lac are piste pentru biciclete și o zonă de promenadă amenajată în jurul lacului, astfel încât nu va trebui să îți faci griji în privința traficului sau în privința siguranței copiilor. Există spații pentru automobile, pentru biciclete și pentru pietoni bine delimitate. Să locuiești în mijlocul naturii și să te bucuri facilitățile unor parcuri din București este într-adevăr o investiție deosebit de inspirată în bunăstarea familiei tale. De pe bicicletă poți admira priveliștea liniștitoare a lacului, ascultând muzica preferată, fără grija mașinilor care te claxonează în trafic și fără temerea că poți lovi pe cineva care se plimbă.

O locuință în mijlocul naturii, cu grădină și toate beneficiile confortului ,într-un cartier liniștit, cu infrastructură bine pusă la punct, zonă de promenadă și piste de biciclete, aproape de București, este cea mai bună investiție pe care o poți face în sănătatea și siguranța familiei tale. Vei realiza că tot confortul și beneficiile orașului nu trebuie să vină la pachet cu agitația, zgomotul și poluarea urbană.

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică