Case la cheie pentru perfecționiști

Ești în căutarea locuinței perfecte și ai uneori impresia că găsirea sa este o misiune imposibilă? Probabil auzi adesea de la apropiații cu care discuți acest aspect faptul că ai prea multe pretenții și că locuința perfectă nu există, că nu poți avea parte de o locuință modernă și accesibilă, amplasată într-un cadru de vis, dar în același timp aproape de București, de unde să ai acces rapid la numeroase facilități. Pe scurt, că ceri prea mult și că nu le poți avea pe toate.

Dar dacă o astfel de casă ar exista? Atunci, nu te-ai mai numi un om pretențios, ci unul inteligent, care și-a setat anumite standarde în ceea ce privește stilul de viață și care nu caută altceva decât liniște și confort. Iar atunci când a fost creat conceptul Liziera de Lac din apropiere de București, au fost luate ca punct de reper exact astfel de standarde – unele care să le ofere „pretențioșilor” mediul perfect pentru a locui.

Casă la cheie înconjurată de natură

În opinia noastră, a locui într-o casă la cheie înconjurată de natură este o necesitate pentru toți cei care înclină spre un stil de viață cât mai sănătos. Suntem înconjurați de elemente nocive din toate părțile, care ne afectează atât din punct de vedere psihic, cât și fizic. De la poluarea fonică și noxele cauzate de trafic, până la aglomerația și haosul din oraș, care ridică și mai mult nivelul de stres cu care se confruntă deja omul modern.

Soluția pentru a sta cât mai departe de toate acestea? O casă înconjurată de natură: propriul tău refugiu, ferit de zgomot și agitație, de unde poți păși într-un cadru verde, în care poți inspira aer purificat de pădurea din apropiere în timp ce te bucuri de promenada de pe malul lacului. Iar pentru a avea parte de o casă la cheie înconjurată denatură nu trebuie să te muți din București într-o zonă remote de la munte. Ai la dispoziție un astfel de cadru în ansamblul de case Liziera de Lac, un loc aflat la doar 15 minute distanță de București, pe marginea lacului Tătaru, un complex a cărui suprafață este formată din 52% spații verzi.

Casă la cheie cu toate facilitățile unui complex modern

A trăi într-un spațiu înconjurat de natură nu înseamnă că trebuie să renunți la facilități urbane avangardiste. Dimpotrivă, vremurile în care viața departe de oraș era asociată cu lipsa facilităților moderne nu mai sunt de mult timp actuale. Astăzi, ai posibilitatea de a locui înconjurat de natură, în timp ce ai acces la toate cele necesare unui trai urban lipsit de griji: un Community Hub, spații comerciale, cafenea și restaurant, servicii medicale de bază, pază permanentă și chiar stații pentru încărcarea mașinilor electrice.

Pretențiile omului modern nu se rezumă doar la cele menționate anterior. Îți dorești, probabil, să îți petreci timpul la piscină sau pe un teren de tenis, alături de prieteni, dar departe de agitația din București. La Liziera de Lac ai disponibile aceste variante și multe altele, accesibile comunității la doar cinci minute depărtare de casă.

Achiziționarea unei case este una dintre cele mai importante decizii pe care le vei lua in viață, motiv pentru care te sfătuim să iei în considerare toate standardele pe care le ai, oricât de pretențioase ar putea părea. Alege o casă potrivită ție, amplasată într-un mediu în care îți vor fi asigurate toate nevoile. Nu în ultimul rând, imaginează-ți cum va arăta viitorul și cum te vei simți dacă vei locui în casa visurilor, alături de familia ta!

Casă de vânzare

Ce înseamnă casă la roșu?

Dacă ești în căutarea unei case noi, probabil că ai întâlnit deja expresia „casă la roșu”, prezentă în numeroase anunțuri de vânzare. Deși în primă instanță te-ai putea gândi că este vorba despre o casă din cărămidă, această denumire se referă la etapa de construcție în care se află casa și nu la materialul din care este făcută. Poate fi vorba despre cărămidă, dar la fel de bine anunțul poate face referire la o casă din beton sau chiar lemn.
Case de vânzare

Cât de mult înseamnă aerul curat pentru copilul tău?

Aerul poluat, efectul nociv al razelor UV, lipsa spațiilor verzi și a locurilor de joacă amenajate corespunzător, traficul aglomerat și riscul crescut de accidente, precum și teama generală de pericolele care pândesc la tot pasul dar și capcanele în care pot cădea copiii nesupravegheați – acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care, de cele mai multe ori, ca părinte, ai preferat să îți ții copilul în casă.