Casa perfectă pentru tinerii căsătoriți

Una dintre cele mai speciale etape din viața de cuplu o reprezintă găsirea casei perfecte. Odată cu întemeierea unei familii, tinerii încep să își reorganizeze prioritățile și să fie preocupați de găsirea locuinței ideale. Cei mai mulți își doresc o casă liniștită, în apropiere de natură, unde copiii să se poată bucura de verdeață și aer curat, dar în același timp de facilități indispensabile pentru vârsta lor, cum ar fi grădinița sau terenul de sport.

Liziera de Lac este un complex de case aflat la 15 minute de București, situat pe marginea lacului Tătaru. Cuplurile proaspăt căsătorite pot găsi în acest complex o casă de vânzare perfectă pentru noua lor familie, unde se vor bucura de liniștea naturii și în același timp de facilitățile specific urbane.

Case care oferă siguranță

Cel mai probabil, unul dintre criteriile pe care vrei să le îndeplinească viitoarea casă pentru familia ta este siguranța. Tocmai de aceea, complexul Liziera de Lac prioritizează siguranța locuitorilor din acest miniunivers, asigurând pază permanentă și alte măsuri de precauție.  

Când vine vorba de securitate, cel mai important lucru pe care trebuie să îl știi este că nu oricine poate intra în acest complex, ci numai locuitorii și musafirii acestora. Pe lângă pază și acces controlat, complexul beneficiază de supraveghere video. Astfel, nu vei avea parte de surprize neplăcute și familia ta va fi în siguranță în orice moment petrecut în complexul Liziera de Lac, care bifează cerințele de siguranță pe care le-ar putea avea orice familie.

Case cu facilități pentru copii

Dacă ești în căutarea unei case de vânzare potrivită pentru persoanele de orice vârstă, ai ajuns în locul potrivit. În complexul Liziera de Lac vei găsi case de dimensiuni mai mari sau mai mici, astfel încât să poți alege în funcție de nevoile tale și ale familiei. De altfel, facilitățile din acest complex au fost proiectate astfel încât familiile proaspăt întemeiate să nu fie private de servicii destinate în mod special copiilor.

Dacă vrei să asiguri acces rapid micuților tăi la educație, află că Liziera de Lac pune la dispoziție inclusiv o grădiniță. Astfel, nu vei mai fi nevoit să te deplasez în București pentru a-i duce pe cei mici la grădiniță, care se află acum la doar câțiva pași de noua voastră casă.

Una dintre facilitățile preferate ale tinerilor care intenționează să locuiască în acest complex aflat în apropiere de București o reprezintă terenurile sportive. Atât ei, cât și cei mici se pot bucura de activități distractive în aer liber și se pot antrena pentru sporturile lor preferate, cum ar fi baschetul sau tenisul. Pentru relaxare, părinții și copiii pot merge împreună la piscină sau pot face o plimbare de-a lungul lacului, unde se vor bucura de o priveliște superbă.

Acestea sunt motivele principale pentru care complexul Liziera de Lac este locul potrivit pentru tinerii căsătoriți. Aceștia se bucură de liniștea specifică naturii, de aer curat și sunt la doar câțiva pași depărtare de numeroase facilități – spații comerciale, farmacie, parcare, piscină – , dintre care multe se adresează inclusiv copiilor – grădiniță, terenuri de sport, promenadă.

 

Casă de vânzare

Ce înseamnă casă la roșu?

Dacă ești în căutarea unei case noi, probabil că ai întâlnit deja expresia „casă la roșu”, prezentă în numeroase anunțuri de vânzare. Deși în primă instanță te-ai putea gândi că este vorba despre o casă din cărămidă, această denumire se referă la etapa de construcție în care se află casa și nu la materialul din care este făcută. Poate fi vorba despre cărămidă, dar la fel de bine anunțul poate face referire la o casă din beton sau chiar lemn.
Case de vânzare

Cât de mult înseamnă aerul curat pentru copilul tău?

Aerul poluat, efectul nociv al razelor UV, lipsa spațiilor verzi și a locurilor de joacă amenajate corespunzător, traficul aglomerat și riscul crescut de accidente, precum și teama generală de pericolele care pândesc la tot pasul dar și capcanele în care pot cădea copiii nesupravegheați – acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care, de cele mai multe ori, ca părinte, ai preferat să îți ții copilul în casă.