Casă cu pază într-un ansamblu rezidențial verde

În zilele noastre, prioritară este siguranța unei case, sentimentul că în locuința ta îți găsești refugiul, unde nimeni și nimic nu-ți poate face rău. După o zi solicitantă, în care a trebuit sa fii activ și să duci la bun sfârșit o mulțime de taskuri importante, tot ce îți dorești este să ajungi acasă și să te relaxezi cu adevărat. Iar acest lucru îl poți obține într-un ansamblu rezidențial verde, în care te simți în siguranță, așa cum este Liziera de Lac.

Ansamblu rezidențial verde

Dacă alegi să îți achiziționezi o casă în București într-un ansamblu rezidențial, te vei putea bucura de beneficiile pe care ți le oferă o zonă precum cea în care este amplasat complexul Liziera de Lac.

Vei avea parte de transport gratuit pentru a ajunge în București, prin intermediul microbuzelor Liziera de Lac, pe care ți le punem la dispoziție. Iar dacă dispui de mașină proprie, te vei bucura de un drum scurt, de doar 15minute, până la stația de metrou Anghel Saligny sau de 35 de minute dacă îți dorești să ajungi în centru. Ansamblul rezidențial cuprinde și spații individuale destinate parcării, dar și spații comune, în care vizitatorii își pot parca fără nicio problemă mașina. Pentru că natura este importantă pentru noi, îți punem la dispoziție inclusiv stații pentru încărcarea mașinilor electrice.

Bineînțeles, nu va fi nevoie sa îți faci cumpărăturile în București, pentru că în acest ansamblu rezidențial de case, deși este situat într-o zonă verde, au fost create spații comerciale dotate cu tot ce trebuie, ținându-se cont și de necesitatea facilităților urbane.

Îți punem la dispoziție și grădiniță, locul în care copilul tău va face primii pași în viață, în care va realiza legături puternice cu ceilalți copii și în care își va dezvolta pasiunile. Această grădiniță este dotată cu spații exterioare verzi, care să le permită copiilor să desfășoare activități în aer liber.

Pentru că iubim interacțiunea umană, am creat special pentru membrii comunității Liziera de Lac un Community Hub, loc special amenajat în care îți vei putea petrece timpul liber. Vei avea acces și la spații de co-working, cafenea, restaurant, farmacie și servicii medicale de bază.

De asemenea,  vei avea ocazia să te bucuri de piscină, terenuri sportive, și spațiu pentru promenadă lângă lac, într-un cadru verde, înconjurat de natură.

Case cu pază

Orice casă trebuie să ofere sentimentul de siguranță și știm cât este de important pentru tine acest lucru. Așa că, în ansamblul nostru rezidențial de lângă București îți oferim pază permanentă, zona fiind dotată și cu un sistem de monitorizare video.

Protejarea ta și a celor dragi ție este prioritatea noastră, motiv pentru care am investit foarte mult în securitate, în sisteme cât mai moderne de monitorizare video, pentru a ne asigura că nu ne scapă niciun detaliu. Așa că, dacă alegi să locuiești în ansamblul rezidențial de case Liziera de Lac, vei beneficia de o locuință care să îți satisfacă toate nevoile.

Toți cei care au ales să își achiziționeze o locuință în ansamblul nostru rezidențial, Liziera de Lac, s-au alăturat unei comunități în cadrul căreia se pot bucura de natură, de un stil de viață mai productiv și de securitate la un nivel superior.

Casă de vânzare

Ce înseamnă casă la roșu?

Dacă ești în căutarea unei case noi, probabil că ai întâlnit deja expresia „casă la roșu”, prezentă în numeroase anunțuri de vânzare. Deși în primă instanță te-ai putea gândi că este vorba despre o casă din cărămidă, această denumire se referă la etapa de construcție în care se află casa și nu la materialul din care este făcută. Poate fi vorba despre cărămidă, dar la fel de bine anunțul poate face referire la o casă din beton sau chiar lemn.
Case de vânzare

Cât de mult înseamnă aerul curat pentru copilul tău?

Aerul poluat, efectul nociv al razelor UV, lipsa spațiilor verzi și a locurilor de joacă amenajate corespunzător, traficul aglomerat și riscul crescut de accidente, precum și teama generală de pericolele care pândesc la tot pasul dar și capcanele în care pot cădea copiii nesupravegheați – acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care, de cele mai multe ori, ca părinte, ai preferat să îți ții copilul în casă.