Ansamblu rezidențial cu parcare individuală și comună

Cu siguranță multe persoane își doresc să locuiască înconjurate de verdeață și aer curat. Tumultul urban, agitația și poluarea caracteristice orașelor mari pot fi o adevărată neplăcere pentru cei care întotdeauna preferă natură și liniștea.

Dacă și tu îți dorești să fii în permanentă mai aproape de natură, află că există o soluție perfectă prin care să îmbini modernitatea și facilitățile specific urbane cu verdeață copacilor și frumusețea peisajelor naturale. Liziera de Lac este un astfel de complex rezidențial – un mic univers al cărui obiectiv este să contureze unul dintre cele mai frumoase spații de locuit din România, pentru persoanele care vor să evadeze din agitația orașului și totodată să rămână aproape de granițele acestuia.

Liziera de Lac este un ansamblu de locuințe ce oferă o multitudine de facilități, printre care: transport public și privat, locuri de parcare, piscină, spații comerciale, grădiniță, terenuri sportive, pază sau stații de încărcare auto electrice. De toate acestea, dar și de multe altele, te poți bucură dacă alegi o casă din acest complex rezidențial.

Ansamblu rezidențial cu parcare individuală

Parcarea individuală pentru proprietari este unul dintre criteriile după care ar trebui să te orientezi atunci când analizezi facilitățile oferite de anumite ansambluri rezidențiale. Dacă ești în căutarea unor complexuri de case lângă București, alege Liziera de Lac dacă vrei să locuiești în mijlocul naturii, pe malul lacului și înconjurat de verdeață, profitând de toate avantajele pe care ți le-ai putea dori de la un ansamblu de locuințe.

Locuințele din acest ansamblu, oferite spre vânzare, sunt dotate cu 1-2 locuri de parcare individuale pentru fiecare casă. Dacă parcarea este mereu una dintre grijile tale principale, în acest ansamblu totul este pus la punct pentru că tu să îți poți parcă mașină în siguranță. De obicei, găsirea unui loc de parcare poate fi o adevărată provocare în capitală, mai ales dacă locuiești la bloc și vecinii tăi au ocupat toate locurile din apropiere. În acest ansamblu modern, te vei bucură de propriul tău loc de parcare, pe care îți vei putea parcă autoturismul exact lângă casă.

Ansamblu rezidențial cu parcare comună

Pe lângă faptul că toate casele de vânzare au locuri de parcare private pentru proprietari, Liziera de Lac vizează și confortul vizitatorilor. Astfel, acest complex dispune și de parcare comună, ideală pentru prietenii și rudele care vor veni în vizită în nouă ta casă.

Atunci când organizezi o petrecere de inaugurare a casei sau îți inviți toată familia la cină, nu va mai trebui să te stresezi cu privire la locul în care aceștia își vor parcă mașinile. Parcarea comună vine că o rezolvare a acestei probleme frecvente, cu care te confrunți în orice zona a capitalei.

Pe lângă aerul curat, verdeață și liniștea de care te vei bucură în acest complex rezidențial, ai parte de soluții rapide pentru toate cerințele pe care le-ai putea avea: de la dorința de a face sport, până la nevoia de relaxare la piscină. Acest ansamblu reunește toate facilitățile necesare unei vieți ideale, la numai 15 minute distanță de Bucureșți. 

 

Casă de vânzare

Ce înseamnă casă la roșu?

Dacă ești în căutarea unei case noi, probabil că ai întâlnit deja expresia „casă la roșu”, prezentă în numeroase anunțuri de vânzare. Deși în primă instanță te-ai putea gândi că este vorba despre o casă din cărămidă, această denumire se referă la etapa de construcție în care se află casa și nu la materialul din care este făcută. Poate fi vorba despre cărămidă, dar la fel de bine anunțul poate face referire la o casă din beton sau chiar lemn.
Case de vânzare

Cât de mult înseamnă aerul curat pentru copilul tău?

Aerul poluat, efectul nociv al razelor UV, lipsa spațiilor verzi și a locurilor de joacă amenajate corespunzător, traficul aglomerat și riscul crescut de accidente, precum și teama generală de pericolele care pândesc la tot pasul dar și capcanele în care pot cădea copiii nesupravegheați – acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care, de cele mai multe ori, ca părinte, ai preferat să îți ții copilul în casă.