Ansamblu rezidențial cu 13 ha de pădure transformate în parc natural

Omul a fost și va fi întotdeauna atras de traiul aproape de natură. În sufletul lui există o așezare și o armonie incomparabile cu orice altceva atunci când acesta se află în apropierea pădurilor, deschiderilor largi care inspiră libertate și frumusețe. Liziera de Lac a pornit un proiect rezidențial unic, având la bază acest crez al unei trăiri autentice, cu pace și respect față de natură. Alegând să pună în valoare 13 ha de pădure și să le transforme în parc natural, și să ocrotească această arie cu multă prețiozitate, Liziera de Lac este locul în care cei mai buni arhitecți, proiectanți și designeri și-au unit forțele și au creat un spațiu din care nu ai mai vrea să pleci niciodată. E acel loc în care simți cum binecuvântarea naturii te atinge - acel sentiment ancestral, fiind în același timp și locul în care te poți bucura de facilități ultramoderne și avangardiste ale unui microunivers urban.

Ansamblu rezidențial cu 12 ha de panouri solare

Dacă vei alege o casă din acest ansamblu rezidențial vei avea prilejul să te bucuri de independența energetică dată de cele 12 ha de panouri solare. Practic, Liziera de Lac folosește pentru alimentarea sistemelor energetice din complex o energie regenerabilă, adică energia solară. Fiind una dintre cele mai valoroase resurse ale planetei noastre, energia solară este o soluție eficientă, reduce costurile considerabil în materie de energie electrică. Pe lângă aceste aspecte, este o soluție sustenabilă, care pune preț pe protejarea naturii și a evitării sistemelor poluante. Liziera de Lac are o mulțime de soluții sustenabile puse în practică în cadrul ansamblului rezidențial și aici putem menționa: sistem dual de colectare a apelor uzate, sistem independent de irigații și stații proprii de tratare a apei potabile și uzate. De asemenea, pentru protejarea parcului natural și a splendorii naturale înconjurătoare, Liziera de Lac respecta reglementări stricte care  care interzic utilizarea pesticidelor. În plus, în această arie se testează permanent calitatea aerului, pentru a se menține o atmosferă curată, pe care rezidenții acestui loc și-au dorit-o dintotdeauna.

Ansamblu rezidențial cu loc de promenada

În Liziera de Lac vei avea ocazia să te bucuri de o promenadă care are o priveliște de film. Aici îți vei putea exersa cu succes pasiunile și hobby-urile, antrenându-ți creativitatea și starea de bine. În apropierea lacului și a pădurii, te vei simți încurajat să explorezi și să devii acel om avid de plimbări și drumeții, având tot ceea ce ai nevoie în proximitatea casei tale. Aici îți poți petrece timpul de calitate alături de prieteni, de comunitatea de oameni faini închegată în cadrul complexului. Te vei înconjura de persoane care prețuiesc toate aceste lucruri și vei beneficia de toate avantajele vieții așezate în natură. Mai mult decât atât, te vei putea bucurași de alte facilități care încurajează un stil de viață sănătos, precum piste pentru biciclete, terenuri de sport, piscină cu loc de plajă. Pe de altă parte, nu vei fi lipsit de facilități absolut firești precum locuri de parcare private, centre comerciale, farmacii, punct sanitar și un community-hub multifuncțional dotat cu spații de co-working, restaurant și cafenea. Ești la15 minute de marile centre de shopping și la 45 de minute de centrul Bucureștiului, așa că poți oricând să dai o fugă pentru a te pune la curent cu ultimele lucruri care se întâmplă în capitală. Cu toate acestea, Liziera de Lac a gândit un mediu în care să nu simți nevoia să te întorci în aglomerația urbană prea des.

Vizitează ansamblul Liziera de Lac, alege-ți o casa de vânzare de aici și lasă-ne să te convingem că e locul în care vei vrea să te dezvolți armonios și să îți crești frumos copiii. În cadrul acestuia avem și o grădiniță ultramodernă, centrată pe nevoile de explorare și învățare ale copiilor, iar pentru copiii mai mari, suntem în apropierea unor licee și colegii foarte bune. Lasă-ne să te surprindem și să îți oferim facilități premium, demne de un mic orășel independent, beneficii pe care alte ansambluri nu le au. Acest microunivers îți pune la dispoziție tot ceea ce ai nevoie pentru un trai liniștit, relaxant și foarte benefic sănătății tale.

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică