5 motive să alegi o casă într-un ansamblu rezidențial

Decizia de a cumpăra o casă este întotdeauna provocatoare și dificil de luat, mai ales atunci când pui pe hârtie toate aspectele de care trebuie să ții cont atunci când faci acest pas. Desigur, sunt atât de multe opțiuni dintre care poți alege, încât nu știi exact care ți se potrivește cel mai bine. Dacă totuși te-ai hotărât că e vremea să ai locuința ta proprie, iată câteva motive pentru care un apartament într-un ansamblu rezidențial este mai mult decât o idee inspirată, cu multe avantaje pe termen lung.

1.     Intimitate și liniște. Te vei putea bucura de intimitatea unei locuințe aflate într-un complex închis cu acces controlat. În cadrul ansamblului rezidențial Liziera de Lac, vei fi permanent în siguranță, întrucât acesta este dotat cu sisteme de monitorizare video și de pază astfel că nu te vei îngrijora că ar putea pătrunde intruși în spațiul tău personal. În același timp, poți să profiți de liniștea de la marginea orașului, unde zgomotul tramvaielor și al mașinilor nu se face auzit. Zilele de muncă ți se vor părea mult mai plăcute, pentru că le vei începe într-un cadru liniștit, acasă, unde abia vei aștepta să ajungi că să te destinzi și să te relaxezi.

2.     Puncte de relaxare în interiorul complexului. Ce poate fi mai tentant decât faptul de a avea, aproape de locuință, spații special concepute pentru comunitate, cu acces doar pentru cei care locuiesc (sau sunt în vizită) în ansamblul rezidențial. Cât de plăcut poate fi faptul că, te poți bucura de terenuri de sport special amenajate, promenadă și piste de biciclete sau de o piscină generoasă, cu loc de plajă? La Liziera de Lac ai și un centru multifuncțional care îți poți îndeplini o serie de nevoi: community hub deconectare cu prietenii, restaurant și cafenea, market, farmacie, dar și spațiu de co-working, care te încarcă de energie și te ajută să fii cât mai productiv cu putință. Pe lângă toate acestea, locurile de joacă pentru copii te scapă de timpul pierdut și de traseul anevoios pe care poate ar fi trebuit să îl parcurgi până la un părculeț.

3.     Spații generoase, gândite pentru că tu să te simți în largul tău. Spre deosebire de un apartament de la bloc, casele din complexul rezidențial Liziera de Lac sunt foarte spațioase, beneficiind de spații de depozitare și de terase și curți pe care ți le poți amenaja după bunul plac, fără a te simți limitat sau înghesuit. Creativitatea îți va fi pusă la încercare în provocarea de a alege designul de interior care ți se potrivește.

4.     Construcție durabilă, de calitate superioară. Probabil că ai auzit, de la cunoștințele tale, că există ansambluri rezidențiale în care totul a fost făcut în pripă, din materiale de proastă calitate, de la construcția propriu-zisă până la finisaje, utilitățile fiind neracordate la momentul achiziționării imobilului. La Liziera de Lac, nu ai de ce să îți faci griji din aceste puncte de vedere, întrucât casele aflate in complexul rezidențial sunt construite din cele mai bune materiale, investiția fiind gândită tocmai pentru a se dovedi durabilă și sustenabilă pentru a se bucura și generațiile viitoare.

5.     Amplasament într-o zona verde. Un ansamblu rezidențial lângă București care dorește să se distingă și să atragă oamenii în interiorul sau ar trebui să mizeze pe unicitate, și să aducă în viețile lor o adevărată schimbare: agitația, aglomerația, aerul poluat și stresul cauzat de traiul între betoane să fie înlocuite de liniștea, aerul curat, natură și spațiile aerisite pe carele cuprinde. Apropierea de Lacul Tătaru și de pădure vor fi intens apreciate de cei care apreciază natură, sunt persoane active și își doresc să profite din plin de binefacerile spațiilor naturale.

Lasă-te încântat de locul în care poți deveni cea mai bună varianta a ta! Facilitățile pe care Liziera de Lac ți le pune la dispoziție sunt demne de un smart city avangardist, creat tocmai pentru a răspunde nevoilor tale, după ce ai realizat că viață în oraș este epuizantă, dar că apropierea de urban este absolut necesară pentru un trăi cât mai ancorat în realitate. Vino să vezi universul complexului rezidențial Liziera de Lac și lasă-te cuprins de farmecul unei vieți mai liniștite  și mai fericite, alături de cei dragi!

 

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică